• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Biz de oyle canim. Ailemi bile gormuyorum bir aydan fazla. Disari zaten hic cikmiyoruz. İkimiz de evden calisiyoruz. Market alisveris bile kapiya geliyor. Ama ben kendimi cok yalniz hissediyorum ailemi cok ozledim. Her gece kabus goruyorum karanlik sokaklarda kaybolmusum kurtulmaya calisiyorum
Bu dediğin nedir en iyi ben bilirim sanırım. Yaşadığımız yer memuriyet yerimiz hiç kimsemiz mart tan sonra bu dediğin şekilde oldu benimde büyük buhran yaşadım.

gunaydın kızlar..sucuk yemenın zararı varmı??bız yıllardır tüketmıyoduk eşim almış ogun ona haftasonları pısırıyorum ama pişirdikce benımde canım ıstıyo😢o da yenılmemesı gerektıgını bılmeden almıs ıstemıyosan pişirme dedı ama bikere aklıma düştü🥱iyice pişirirseniz zararı olmaz dıyenlerde var hıc tüketmeyın dıyende ..çok faydalı degılde ama gunlerdır sucuk düşünüyorum 🙄normalde de fazla sevmezdim ya😨

İnşallah doğum tapıncada buraya gelip ne günlerdi deriz🌹🙏🏻 Canım sen en son kontrole ne zmn gittin
İnsallahh canim🙏🙏 ben en son carsamba gunu tup bebek doktoruma gittim son kez. Estrofemi kesti. Prolutex’e 12.hafta sonuna kadar devam dedi. Onumuzdeki cumartesi gunu de kendi doktoruma gidecegim insallah. Sen nasil oldun?

gunaydın kızlar..sucuk yemenın zararı varmı??bız yıllardır tüketmıyoduk eşim almış ogun ona haftasonları pısırıyorum ama pişirdikce benımde canım ıstıyo😢o da yenılmemesı gerektıgını bılmeden almıs ıstemıyosan pişirme dedı ama bikere aklıma düştü🥱iyice pişirirseniz zararı olmaz dıyenlerde var hıc tüketmeyın dıyende ..çok faydalı degılde ama gunlerdır sucuk düşünüyorum 🙄normalde de fazla sevmezdim ya😨
Benim de cok canim cekiyor canim ben yagina ekmek bandiriyorum 😌 hatta pismis sucugu parcalayip icindeki yagi aliyorum. Ama hic direkt sucugu yemedim cesaret edemedim

Ama az sonra hamur kizartmasi yapacagim🙈🙈 normalde cok dikkat ediyorum yediklerime ama arada boyle seyler yapabiliriz bence🙈

• Beğen
Reactions: Z P
Nefsini körleyecek kadar yiyebilirsin çok pişmiş ben yedim

Bünyamin hoca çok iyi bi döküyordum canım devam et istersen
Evet canim dun daha iyi anladim saglik ocaginda tahlil yaptimistim idrarda yogun bakteri cikmisti arastirmaya gittim muayene ucreti vermemek icin ama tahlil sonucuma bile bakmadi doktor benim yogun bakteri varmis dememle bi antibiyotik yazdi eczaci bile alirken kullanma bunu abla cok agrin sizin yoksa dedi su ic daha yararli dedi bunyamin hocaya gittim sordum dun kesinlikle kullanma bebege zarar verir bu dedi baska ilac yazdi. Muayene ucreti vermeyim derken Allah korusun bebege zarar vercektik o yuzden bi daha baska yere gitmem olsun verelim ucret ama gercekten vicdanli bilgili doktorla devam edelim 😊

İnsallahh canim🙏🙏 ben en son carsamba gunu tup bebek doktoruma gittim son kez. Estrofemi kesti. Prolutex’e 12.hafta sonuna kadar devam dedi. Onumuzdeki cumartesi gunu de kendi doktoruma gidecegim insallah. Sen nasil oldun?

İyiyim şükür kanamam yok canım ama hala hastanedeyim ben estrofemi hala kullanıyorun progestan kullanıyorum şuan kan sulandırıcıyı kestik kanamadan dolayı haftada 1 yarım proluton crl sini hatırlıyormusun canım çarşamba günü hafta olarak kaçtın

Kızlar 11aralık cuma günkü bim kataloğuna baktınız mı çok güzel bebek ürünleri geliyor alsak bir türlü almasak bir türlü

Ben de şimdi baktım katoloğa gerçekten çok tatlı şeyler var. Triko patik alırım, başka bir şey almam heralde 😊 Cildine değecek kıyafetleri oradan almayın kızlar. Pamuğundan ve boyasından emin olamazsınız. Lcw ve koton tamamen zararsız boyalar kullanıyor

Cok pismis yiyebilirsin canim surekli olmamak sartiyla ben dun yedim valla artik okadar kasmiyorum😊

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu icin uroday şase kullanan oldumu tek kullanimlikti bi tanesi yeterli geliyomuki asiri derecede bakteri vardi tek şase temizlermi acaba tekrarmi idrar tahlili yaptirsam yarin kararsiz kaldim hastaneyede cok fazla gitmek istemiyorum

İyiyim şükür kanamam yok canım ama hala hastanedeyim ben estrofemi hala kullanıyorun progestan kullanıyorum şuan kan sulandırıcıyı kestik kanamadan dolayı haftada 1 yarım proluton crl sini hatırlıyormusun canım çarşamba günü hafta olarak kaçtın
Çarsamba gunu 9+2’ydim. Ama ben tup bebek doktoruma cok gec gittim normalde 6.haftada gitmem gerekiyordu belki ilaci daha o zaman bile kesebilirdi. Ben hastaneye gitmek istemedim koronadan ama doktor israrla cagirinca gttim.

Ben de şimdi baktım katoloğa gerçekten çok tatlı şeyler var. Triko patik alırım, başka bir şey almam heralde 😊 Cildine değecek kıyafetleri oradan almayın kızlar. Pamuğundan ve boyasından emin olamazsınız. Lcw ve koton tamamen zararsız boyalar kullanıyor
Evet waikiki’de yakinimiz calisiyor kesinlikle her kumasi özenle seciyorlarmis

Back