• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Canim ben benim gibi cok bulantisi olup yemek yiyemez duruma gelen, şiddetli bulantilari olup dayananayan arkadaslara tavsiye olsun diye yazdim. Zararli bir ilac degil tüp bebek doktorum verdi. Hamileler icin üretilmis.
Sen bu zamana kadar idare edebilmissin ne güzel 🙏❤ bundan sonrada gecer insalkah tamamen kurtulursun.

İdare edebilecek durumda olmayan arkadaslar doktoruna sorup kullanabilir.
gebelik kategorisi A yani gebeler güvenle kullanabilir arkadşlar,içtiğmz vitaminlerinde kategorisi A ,bulantıdan çok rahatsz olan kullansın bencede 👏🏻👏🏻 günlük maksimum 4tane kullanabilirsin

gebelik kategorisi A yani gebeler güvenle kullanabilir arkadşlar,içtiğmz vitaminlerinde kategorisi A ,bulantıdan çok rahatsz olan kullansın bencede 👏🏻👏🏻 günlük maksimum 4tane kullanabilirsin
Evet canim sen daha iyi bilirsin. Doktorum günde 4 taneye kadar alabilirsin dedi. Benim bulantilarim ögleden sonra baslayip aksam ve gece cok yogun oluyordu. Bende gunduz 2 gibi iciyorum 2 tane ve uyuyana kadar idare ediyor beni cok kotu olursam aksam 10 gibi bir tane daha aliyorum. Cok faydasini gordum. Saglikli beslenmeye baslayabildim şükür 🙏

Gunduz bulantisi olanlar icinde gece uyurken almak gerekiyormus bilginize 😘

İsmi aynı mi hatırlamıyorum tek kullanımlık suda eriyen toz şeklinde bişey kullandım doktor 1 hafta sonra idrar testini tekrarlatmami söyledi tekrar yaptığımda biraz daha vardı enfeksiyon
Evet suda eriyen toz seklindeydi benmkide bol su iciyorum bide insallah temizlenir haftaya kadar

Evet suda eriyen toz seklindeydi benmkide bol su iciyorum bide insallah temizlenir haftaya kadar
İnşallah üstünden 1 hafta geçince tekrarlayın bence geçmezse belki yine ilaç verir ben yaptırdım ama sonuçları gosteremeden covid oldum karantinam bitince bende tekrar yaptıracağım geçti mi kaldı mı bilmiyorum

Yedim vallahi ama yedikten beri cok kotuyum midemi mafetti kizartma bir daha aslaa yemicem😭😭
Canım sadece sağlığa zararlı olduğu için yasak değil. Brusella, salmonella, deli dana bulaşabilir. İleri haftalarda çok baharatlı ve tuzlu şeyler tansiyonu yükseltiyor. O zaman da bebek içeride boğuluyormuş gibi oluyor. Allah korusun. Benim de bazen canım pastırma, sucuk çekiyor. Kavrulmuş kıymaya karabiber be kekik koyuyorum, yumurta kırıyorum. Benzeri oluyor

Ben cok kotuydum 2 haftadir simit cubuk kreker yedim onlardanda tiksinmistim artik. Doktorum ya ilaci kullan ya serum yaptir dedi. Cok sukur ki faydasini gordum. Yemek yiyebiliyorum ve iyi hissediyorum sükür. Yoksa bu pandemide doktora gitmek akil kari degil zaten.
Bu zor zamanlari cabuk atlatiriz insallah 🙏😘
İnsallaah hayirlisiyla şu 12 haftayi bir bitirelim🙏🙏 keyfini o zaman yasariz insallah

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu icin uroday şase kullanan oldumu tek kullanimlikti bi tanesi yeterli geliyomuki asiri derecede bakteri vardi tek şase temizlermi acaba tekrarmi idrar tahlili yaptirsam yarin kararsiz kaldim hastaneyede cok fazla gitmek istemiyorum
Beni temizlemedi canım üstelik iki defa kullandım üstelik üreme yoktu kültür testim temizdi ve kız olan bebeğime enfeksiyonum geçmişti kilo olarak 32. Haftadan sonra yavaşlama olmuştu

Canım sadece sağlığa zararlı olduğu için yasak değil. Brusella, salmonella, deli dana bulaşabilir. İleri haftalarda çok baharatlı ve tuzlu şeyler tansiyonu yükseltiyor. O zaman da bebek içeride boğuluyormuş gibi oluyor. Allah korusun. Benim de bazen canım pastırma, sucuk çekiyor. Kavrulmuş kıymaya karabiber be kekik koyuyorum, yumurta kırıyorum. Benzeri oluyor
Oyleymis canim ben sucuk hic yemedim yagina ekmek batiriyorum. Elimizden geldigince dikkat ediyoruz ama gerisi artik Allah’a emanet. Hayirlisiyla kucaklarimiza alalim her gun dua ediyorum🙏

Benimde canım peynirli börek çekmişti eşime aldırdım biraz yağlıydı dokunur diye az yedim ev yapımının yerini tutmuyor yapmayada hiç mecalim olmuyor
Ayy ev yapimi gibi olurr muu:(( keske evde surekli biri olsa da yaptirabilsek. Ben de yorulunca midem bulaniyor. Pandemi nedeniyle aileler de gorusmuyoruz. Bazen canimin cektiklerini unutmaya calisiyorum

Ben de normalde istahliydim ama 5.haftadan beri ne istah var ne bisey. Ama cok sukur yavas yavas toparlaniyor gibiyim.
kizlar bu arada dün cok uzun bir aradan sonra ilk kez hava almak icin sahile gittik. Biraz yuruduk geldik. Yamuldum resmen eve gelir gelmez uyudum uzerimden tir gecmis gibiydi
Daha hiç iştahım kesilmedi 😂 Oğlumda ilklerde hiç iştahım olmazdı. Progestan ilacı ağızdan içiyordum o da beni hep uyutuyordu. Akşama kadar uyurdum az yerdim. Sonradan açılmıştım. Göbeğinde hatta 7ci ayıma kadar doğru düzgün yoktu. Şimdiki bı farklı. Karnımda çıktı kilo belkide

Yani oğlumda herşeyi yedim bişey olmadı 😅Çok mu arastiriyorsunuz siz. Sucuguda kendileri yapıyor mis gibi valla 😅

Daha hiç iştahım kesilmedi 😂 Oğlumda ilklerde hiç iştahım olmazdı. Progestan ilacı ağızdan içiyordum o da beni hep uyutuyordu. Akşama kadar uyurdum az yerdim. Sonradan açılmıştım. Göbeğinde hatta 7ci ayıma kadar doğru düzgün yoktu. Şimdiki bı farklı. Karnımda çıktı kilo belkide
Bende cok fena yiyorum kendimi kaybediyorum yemek yerken doydugum halde yiyorum😂😂

Gecen okudugum yazida da oyle diyordu ilk gebeliklerde karin cok gec belli oluyormus. İkinci gebeliklerde daha erken cikmaya basliyormus

• Beğen
Reactions: Z P
Kizlar ben gebelik takibi icin bu uygulamalari kullaniyorum. Sizler hangisine bakiyorsunuz? Aciklamalari detayli memnun oldugunuz uygulamalar var mi?
9DCA9E98-3759-42E5-8A1B-4DC97D87D670.jpeg

Back