• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar bu konuda konuşmak ve çok bilmişlik açıkçası yapmak istemiyorum ama benim daha önce ki dusuklerimde ve başarısız denemelerinde dolayı üzüluyorduk.
Eşimin iş yerinde bir arkadasi bir bilen ağzı dualı olan ve bu işlerden anlayan birine neden gitmesdigini söyleyip aklıni celmis benden habersiz bir kere gidip gelmiş tedavi öncesi ısrar etti bı kerede beraber gittik .
Adam benimle alakalı bir kaç bişi söyledi doğruydu ve hamile kalırsam hemen gelmemi söyledi .
Dediği gibide yaptik .
Hamilelik haberini alır almaz eşim hemen gitti adam bir dua yazdı. Daha önce ki gebelikte olan hiç bir hal şuana kadar olmadı.
Sadece bı ara ne şu icebiliyordum ne de yemek yiyebiliryordum halsiz kalmak uzereydim ve serum iyi gelir diye söyleyenler olmuştu.
Esim aramış sağ elimi karnıma koydu Fatiha suresi okudu ve ya Mubdi çekti.
O an itibari ile hiç bir şeyim kalmadı.
Bu iki durum esimide benide manevi olarak etkiledi .
Yaşamış biri olarak belki faydası olur diye söylemek istedim.
Not: Doktorumun hakkını asla odeyemem kesinlikle yeri ayrı ve ilgisi alakası inanılmaz benim bahsettiğim negatif enerji gibi bişi....
Yer gök duayla ayakta kuzum. Allah razı olsun 😍

kızlar pandemi dönemi nasıl gecırıyosunuz gebelıklerınızı??ben evden calısıyorum evden cıkmıyorum eşim dışında gordugum kimse yok aileden hıc kimsemız yok yaşadıgımız şehırde zaten..eşimde bankacı şubelerınde ıkı covıdlı cıktı kendının testı negatıf cıktı ama yıne de neolur neolmaz dıye ayrı odada kalıyor yemegını bıle kapıya bırakıyorum😢6gunluk surenın gecmesını beklıyoruz bısey cıkmaz ınsallah..ne eş ne dost ne arkadaş ne aile hatta şuan eşim bile yanımda değil çok yalnız hıssedıyorum tüm gün en içinde😢
Biz de oyle canim. Ailemi bile gormuyorum bir aydan fazla. Disari zaten hic cikmiyoruz. İkimiz de evden calisiyoruz. Market alisveris bile kapiya geliyor. Ama ben kendimi cok yalniz hissediyorum ailemi cok ozledim. Her gece kabus goruyorum karanlik sokaklarda kaybolmusum kurtulmaya calisiyorum

• Üzgünüm
Reactions: Z P
Migren tasini hamileler de kullanabiliyor mu? Bilmiyordum
İçeriğine bitkisel yağlar var okaliptüs nane yağı aloevera menthol araştırdım ama yeterli veri bulamadım benim migrenim çok şiddetli oluyor acillik oluyorum şimdiye kadar iki kez migren taşını kullandım ne olur ne olmaz ilk üç ay kullanmak istemezdim ama ilaç içmekten iyidir dedim bazı migrenli gebeler ağrı kesici iğneleri bile yaptırmak zorunda kalmış çeken bilir bu derdi ameliyat bile oldum kurtulamadım

Hep kız icin bakiyo gözlerim yaa 😍 saglikli olsun tabii de eşimle hep kız hayalimizdi insallah olur 🙏
Her iki cinsiyete de uyan çok şey var H&M’de ama bence internetten alma. Ben hep internetten alırdım bazısı çok iyi çıkıyor bazısı berbat çıkıyor. Birçok ülkede üretim yaptığı için H&M kalite farkı çok oluyor. Görüp almak en iyisi

• Beğen
Her iki cinsiyete de uyan çok şey var H&M’de ama bence internetten alma. Ben hep internetten alırdım bazısı çok iyi çıkıyor bazısı berbat çıkıyor. Birçok ülkede üretim yaptığı için H&M kalite farkı çok oluyor. Görüp almak en iyisi
Benim alacagim ilk sey sling olcak galiba😍😍 hayirlisiyla 12-13 haftadan sonra baslayacagim🙏🙏

• Muhteşem
Benim alacagim ilk sey sling olcak galiba😍😍 hayirlisiyla 12-13 haftadan sonra baslayacagim🙏🙏
Benim alçak biseyimde yok fazla 😂Oğlumla yeğenimin arasında 30 gün var. Bütün kıyafetleri duruyor. İkiside hiç kusan bebek değillerdi kıyafetleri tertemiz duruyor benn hep onları giydircem insaAllah. Alabileceğim çıtçıtlı çorap mendil küçük şeyler. Bu sefer çok masraf yapmayi düşünmüyorum. İnsaAllah evladım sag salim doğsun. İkisinin eğitimi için para biriktircez.

Hepinize tek tek teşekkür edemedim hakkınızı helal edin iyi dilekleriniz dualarınız için allah razı olsun🤲🏻🙏🏻 Kalbi duran bebeğimi atmaya çalıştığı için kanamam olmuş hala yatıyorum bebeğim ii şükür 🤲🏻🌹 Rabbim hepimizi korusun evlatlarımız eline ayağına kavuştursun inşaallah kardeşlerim ❤️
Ayy kuzum cok sevındım rabbım guzel saglıklı omurler versin meleklerımıze

Ben de çoraplar alarak başladım bu haftalarda. Sonra her şey iyi gittikçe ilk bebek arabası ve beşik almıştım. Doğana kadar onların taksidi bitsin diye. Sonra H&M’den bir sürü şey aldım ama internet sitesinden anlaşılmıyor kalın mı ince mi? Kumaşı nasıl.

Ben de bu sefer sling alacağım. Bir oyuncak üretmişler. Bebek ağlamaya başlayınca otomatik olarak çalışıyor ve beyaz gürültü veriyor. Ondan kesin alacağım. Uyku eğitimi verirken piş piş demekten dilim damağım kurumuştu 😄

Alamadım zaten yetisemedim 😂 Önce saglikli olsunlar tabii ki ama bazilarinin 2li testte 12. Haftadaki ultrasonda cinsiyet gorulebiliyormus kizlar ama cok nadirmis bu. İnsallah erkenden ogreniriz yaa 😑 boyle dedim ya gostermezde gostermez benimki 😂😂 Cok merak ediyorum 😊 daha once evlat sahibi olanlarimiz kacinci hafta ogrendiniz ?

Ben de çoraplar alarak başladım bu haftalarda. Sonra her şey iyi gittikçe ilk bebek arabası ve beşik almıştım. Doğana kadar onların taksidi bitsin diye. Sonra H&M’den bir sürü şey aldım ama internet sitesinden anlaşılmıyor kalın mı ince mi? Kumaşı nasıl.

Ben de bu sefer sling alacağım. Bir oyuncak üretmişler. Bebek ağlamaya başlayınca otomatik olarak çalışıyor ve beyaz gürültü veriyor. Ondan kesin alacağım. Uyku eğitimi verirken piş piş demekten dilim damağım kurumuştu 😄
Aa cok guzel biseymis yaa ben de alirim😍😍 ben bi de gumus koruyucu kapak bakiyorum. Cok ise yariyormus. Bize ablamdan ve esimin kardesinden cok sey gelecek. Once onlara sormam lazim bize neler vericeksiniz diye😂 olmaynlara bakarim

Amin insallah 🤲 ben buharada bunyamin hocada yaptirdim en son 8 haftalikken gittim bir ay sonra gel dedi bana 2 hafta sonra kontrole gitcem insallah bi daha gel dermi yoksa baska doktorami yonlendirir bilmiyorum ama bugun ben arastirmada bi kadin dogum doktoruna gittim cok kotuydu hic memnun kalmadim verdigi ilaci bunyamin hocaya sordum kullanma onu dedi oyle olunca baska doktora gitmesemmi acaba hep bundami kalsam diye dusundum acikcasi guvenemiyorum baska doktora tabi bunyamin hoca kontrole cagirmaya devam ederse 9 ay bide orasi var. Bir de canm benm kalcalarimda artik yer kalmadi o kadar sertlestiki kalcada nereyi bulursa ordan yapiyo artik hemsire bana dus alirken elimle masaj yapmami soyledi ilik suyla soguk olmasin dedi elinle dagitmaya calis dedi sende dene belki ise yarar
Bünyamin hoca çok iyi bi döküyordum canım devam et istersen

Aa cok guzel biseymis yaa ben de alirim😍😍 ben bi de gumus koruyucu kapak bakiyorum. Cok ise yariyormus. Bize ablamdan ve esimin kardesinden cok sey gelecek. Once onlara sormam lazim bize neler vericeksiniz diye😂 olmaynlara bakarim
Evet çok işe yarar. Telefondan beyaz gürültü açıyordum, anında susuyordu ☺️ Ben silikon göğüs ucu almıştım. O da çamaşıra değmesini engelliyor. Aslında doğru emzirince hiç yara olmuyormuş. Ben de sonradan öğrendim

Back