• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar bu konuda konuşmak ve çok bilmişlik açıkçası yapmak istemiyorum ama benim daha önce ki dusuklerimde ve başarısız denemelerinde dolayı üzüluyorduk.
Eşimin iş yerinde bir arkadasi bir bilen ağzı dualı olan ve bu işlerden anlayan birine neden gitmesdigini söyleyip aklıni celmis benden habersiz bir kere gidip gelmiş tedavi öncesi ısrar etti bı kerede beraber gittik .
Adam benimle alakalı bir kaç bişi söyledi doğruydu ve hamile kalırsam hemen gelmemi söyledi .
Dediği gibide yaptik .
Hamilelik haberini alır almaz eşim hemen gitti adam bir dua yazdı. Daha önce ki gebelikte olan hiç bir hal şuana kadar olmadı.
Sadece bı ara ne şu icebiliyordum ne de yemek yiyebiliryordum halsiz kalmak uzereydim ve serum iyi gelir diye söyleyenler olmuştu.
Esim aramış sağ elimi karnıma koydu Fatiha suresi okudu ve ya Mubdi çekti.
O an itibari ile hiç bir şeyim kalmadı.
Bu iki durum esimide benide manevi olarak etkiledi .
Yaşamış biri olarak belki faydası olur diye söylemek istedim.
Not: Doktorumun hakkını asla odeyemem kesinlikle yeri ayrı ve ilgisi alakası inanılmaz benim bahsettiğim negatif enerji gibi bişi....
Mrb.ben de tek yumurta ikizine hamileyim şuan.siz hangi sehirdesiniz acaba.

Hepinize tek tek teşekkür edemedim hakkınızı helal edin iyi dilekleriniz dualarınız için allah razı olsun🤲🏻🙏🏻 Kalbi duran bebeğimi atmaya çalıştığı için kanamam olmuş hala yatıyorum bebeğim ii şükür 🤲🏻🌹 Rabbim hepimizi korusun evlatlarımız eline ayağına kavuştursun inşaallah kardeşlerim ❤️
geçmiş olsun yeniden kzucm inşallah bi an önce taburcu olur düzelrsn😘😘😘

Ankaradayım ben de. Doktor takibine başladınız mı.tek yumurta ikiziyle ilgili ne diyorlar?
Pazartesi ya da salı gidecegim şuan için bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Zaten 10gun önce öğrendik ikiz olduğunu 7+3 günlük olduğu söylemişti.
İki kalp atışıninda olduğu söyledi.
Hala progestan iğne kullanıyorum o çok zorluyor.
Günde 6 estrofem
6 da progestan kapsül devam ediyorum.

İki gündür vücudumda yanmalar çok oluyor.
Çok fazla yemek yiyiyorum.
Gece aclikdan kalkıyorum.
Asıl bu hafta gidince net ogrenecegimi düşünüyorum.
Bende sizde ki tecrübeleri öğrenmek isterim.

Pazartesi ya da salı gidecegim şuan için bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Zaten 10gun önce öğrendik ikiz olduğunu 7+3 günlük olduğu söylemişti.
İki kalp atışıninda olduğu söyledi.
Hala progestan iğne kullanıyorum o çok zorluyor.
Günde 6 estrofem
6 da progestan kapsül devam ediyorum.

İki gündür vücudumda yanmalar çok oluyor.
Çok fazla yemek yiyiyorum.
Gece aclikdan kalkıyorum.
Asıl bu hafta gidince net ogrenecegimi düşünüyorum.
Bende sizde ki tecrübeleri öğrenmek isterim.
Ben de daha doktor belirlemedim.
Benim de bulanti ve koku hassasiyeti çok şiddetli 3 haftadır. Bulanti icin ilaca başladım ama hiç fayda etmedi.gun boyu aralıksız bulanıyor şiddetli sekilde

Ben de daha doktor belirlemedim.
Benim de bulanti ve koku hassasiyeti çok şiddetli 3 haftadır. Bulanti icin ilaca başladım ama hiç fayda etmedi.gun boyu aralıksız bulanıyor şiddetli sekilde
Ben tüp bebek tedavisi için başladığım Dr da devam ediyorum .
Koku hassasiyeti var bendede fazla.
Bulantıyı dediğim gibi ilginç şekilde kesimde çok şükür rahatladım.
Normalde 1 damla su icemiyordum

Kızlar merhaba 🌸 Cok şükür bu saate kadar ilk defa bu kadar iyiyim. Bulantilar icin prilam kullaniyorum. Sadece hamilelik bulantisi icin uretilmis. 1 tane fayda etmemisti ama 2 tane icince fayda etti. Günde 4 taneye kadar icilebiliyor. Bulanti bilekligimde geldi. İki kokumada taktim bugün 2 tanede ac karna prilam ictim. Cok sükür iyiyim. Bulantisi olan arkadaslara tavsiye ederim. Hepinizi cok özledim cok öperim 😂😘

Senin cokmus allah kolaylık versin sagsaglim kucağına al inşallah benimde 1 hafta önce kese göründü yakup hoca baktı folbiol coraspirin estrofem progestan vajinal bide 2 ampül progestan iğne oluyorum iğneden sonra yürüyemiyorum yatamıyorum oturamıyorum buz masaj yapınca daha kötü oluyorum hep kanıyı mosmor oldu sanırım bu iğneyi sürekli kullanıcaz peki ne zaman başka bi doktora yonlendiriyor bilgin var mı ben şehir dışından geliyorum 9 ay boyunca yakup hoca ilgilenmez sanirim
Amin insallah 🤲 ben buharada bunyamin hocada yaptirdim en son 8 haftalikken gittim bir ay sonra gel dedi bana 2 hafta sonra kontrole gitcem insallah bi daha gel dermi yoksa baska doktorami yonlendirir bilmiyorum ama bugun ben arastirmada bi kadin dogum doktoruna gittim cok kotuydu hic memnun kalmadim verdigi ilaci bunyamin hocaya sordum kullanma onu dedi oyle olunca baska doktora gitmesemmi acaba hep bundami kalsam diye dusundum acikcasi guvenemiyorum baska doktora tabi bunyamin hoca kontrole cagirmaya devam ederse 9 ay bide orasi var. Bir de canm benm kalcalarimda artik yer kalmadi o kadar sertlestiki kalcada nereyi bulursa ordan yapiyo artik hemsire bana dus alirken elimle masaj yapmami soyledi ilik suyla soguk olmasin dedi elinle dagitmaya calis dedi sende dene belki ise yarar

Kızlar merhaba 🌸 Cok şükür bu saate kadar ilk defa bu kadar iyiyim. Bulantilar icin prilam kullaniyorum. Sadece hamilelik bulantisi icin uretilmis. 1 tane fayda etmemisti ama 2 tane icince fayda etti. Günde 4 taneye kadar icilebiliyor. Bulanti bilekligimde geldi. İki kokumada taktim bugün 2 tanede ac karna prilam ictim. Cok sükür iyiyim. Bulantisi olan arkadaslara tavsiye ederim. Hepinizi cok özledim cok öperim 😂😘
Sık sık gelsene aramiza😍
Bende bulanti hic olmadi cok sukur 🤗
Yasayanlarada Allah yardim etsin

Kızlar buraya Kadın doğum kliniği açılmış. Normalde tek devlet hastanesi vardı. Kliniği aradım, fiyatı 250 liraymış. 10 gün içinde kontrol de ücretsizmiş. Sanırım her hafta gideceğim 😄😄

Sık sık gelsene aramiza😍
Bende bulanti hic olmadi cok sukur 🤗
Yasayanlarada Allah yardim etsin
Canim insallah gelirim artik. Cok kotuydum ben. Sükür ilk defa bugun iyiyim. Bundan sonrada iyi olurum insallah. Hepimiz iyi oluruz insallah 🙏
Yaa keske cinsiyetleri bilsek. H&mde indirim var suan nasil guzel seyler var uffff 😍😍😍

Back