EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Canım gece falan uyandığında eşin alsın kucağına. Özellikle ayaktayken hiç almamak lazım. Otururken hep kucağımda sarılıp oturuyoruz zaten

Tamam canm ben onemli bi durum olmadikca mesaj atmak istemiyorum ona konustuk whatsaptan doktorun vitaminini degistirirse degis sorun olmaz dedi ilaclari 12. Haftaya kadar kullan dedi
Benim vitamin için bişey demedi kullan dedi . Devam ederim büyük ihtimal ona

Ya bu multi vitamin gibi icinde hersey var folik asit 3 aydan sonra kesiliyo onun icin degistirebilir canim bi sor sende
Doğrudur kuzum gidince yine konusucaz ilaçları. Progestani prolutonu kullanıyorum ama leke hala kesilmedi. Haftada 2 kere vurulmamda bı fayda etmedi. Senin geliyor mu hala

Doğrudur kuzum gidince yine konusucaz ilaçları. Progestani prolutonu kullanıyorum ama leke hala kesilmedi. Haftada 2 kere vurulmamda bı fayda etmedi. Senin geliyor mu hala
Yok canim cok sukur ki sali sabah cok az gelmisti o gun bitti daha gelmedi.
Doktor 1 hafta yat dedi hep yatiyorum belki ondan kesilmitir benm sende bol bol yatmaya calis

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…