- 6 Ocak 2016
- 600
- 166
- 103
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.321
Senin cokmus allah kolaylık versin sagsaglim kucağına al inşallah benimde 1 hafta önce kese göründü yakup hoca baktı folbiol coraspirin estrofem progestan vajinal bide 2 ampül progestan iğne oluyorum iğneden sonra yürüyemiyorum yatamıyorum oturamıyorum buz masaj yapınca daha kötü oluyorum hep kanıyı mosmor oldu sanırım bu iğneyi sürekli kullanıcaz peki ne zaman başka bi doktora yonlendiriyor bilgin var mı ben şehir dışından geliyorum 9 ay boyunca yakup hoca ilgilenmez sanirimKalp atisindan sonra sadece estrofemi biraktik geri hepsine devam ediyorum coraspin, folbiol, gunluk 2 ampul progestan igne, haftada bir proluton igne, ve gunluk oksapar igne bugun birde troid ilaci ve antibiyotik eklendi
Baş ağrısı olsa iyi benim birde migrenim var dün iş yerinde tuttu paroldan başka bir şeyde içilmiyor migren taşı sürdüm masaj yaptım türk kahvesine limon sıkıp yarım fincan içtim etkili oldj evdede başıma buz koyup yattım akşam 10 da geçti şükürBenimde cok fena bas agrim var bugun cok kotuyum
bir fikrim yokProgesteron mu az gelıyo acaba canım
özelde çıkmayabilr canım e nabzdan bakıp çıktılarını alablrsnBisey daha sorucam devlette yaptirdigim tahlilleri ozeldeki doktor sistemden gorurmu bidaha devlete gitmiyim cunku doktor ekrandan bakicak sadece elime cikti vermicekki gidip doktoruma veriyim
Benimkide hala devam cok kotu valla gozumu açamiyorumBaş ağrısı olsa iyi benim birde migrenim var dün iş yerinde tuttu paroldan başka bir şeyde içilmiyor migren taşı sürdüm masaj yaptım türk kahvesine limon sıkıp yarım fincan içtim etkili oldj evdede başıma buz koyup yattım akşam 10 da geçti şükür
Yok ya cikti filan almam dahaözelde çıkmayabilr canım e nabzdan bakıp çıktılarını alablrsn
Aynen bende hergün 2lt su içerdim artık midemi bulandırdığı için kendimi zorlayarak içiyorum bende arada limonla tatlandırıyorum zencefil tozu mu ekliyorsunuz taze zencefil mi?Ben sudan tiksindim bu dönemnormalde suyu cok severim ama bu donemde oyle kotu geliyor ki tadi. Zorlayarak iciyorum icine zencefil falan atiyorum tadi degissin diye
Migren tasini hamileler de kullanabiliyor mu? BilmiyordumBaş ağrısı olsa iyi benim birde migrenim var dün iş yerinde tuttu paroldan başka bir şeyde içilmiyor migren taşı sürdüm masaj yaptım türk kahvesine limon sıkıp yarım fincan içtim etkili oldj evdede başıma buz koyup yattım akşam 10 da geçti şükür
Taze zencefil rendeleyince cok guzel oluyor. Biraz icerisinde bekletiyorum sonra suzuyorum. Toz ayni tadi vermiyorAynen bende hergün 2lt su içerdim artık midemi bulandırdığı için kendimi zorlayarak içiyorum bende arada limonla tatlandırıyorum zencefil tozu mu ekliyorsunuz taze zencefil mi?
Karanfil koymayi denedinmi canim biraz uyustururKızlar dişim çok ağrıyor ya. Günde kaç kez parol içebilirim dayanamıyorum
Deneyim canımKaranfil koymayi denedinmi canim biraz uyusturur
Karanfil kalmamışKaranfil koymayi denedinmi canim biraz uyusturur
Cok iyi canm masallahKızlar bu konuda konuşmak ve çok bilmişlik açıkçası yapmak istemiyorum ama benim daha önce ki dusuklerimde ve başarısız denemelerinde dolayı üzüluyorduk.
Eşimin iş yerinde bir arkadasi bir bilen ağzı dualı olan ve bu işlerden anlayan birine neden gitmesdigini söyleyip aklıni celmis benden habersiz bir kere gidip gelmiş tedavi öncesi ısrar etti bı kerede beraber gittik .
Adam benimle alakalı bir kaç bişi söyledi doğruydu ve hamile kalırsam hemen gelmemi söyledi .
Dediği gibide yaptik .
Hamilelik haberini alır almaz eşim hemen gitti adam bir dua yazdı. Daha önce ki gebelikte olan hiç bir hal şuana kadar olmadı.
Sadece bı ara ne şu icebiliyordum ne de yemek yiyebiliryordum halsiz kalmak uzereydim ve serum iyi gelir diye söyleyenler olmuştu.
Esim aramış sağ elimi karnıma koydu Fatiha suresi okudu ve ya Mubdi çekti.
O an itibari ile hiç bir şeyim kalmadı.
Bu iki durum esimide benide manevi olarak etkiledi .
Yaşamış biri olarak belki faydası olur diye söylemek istedim.
Not: Doktorumun hakkını asla odeyemem kesinlikle yeri ayrı ve ilgisi alakası inanılmaz benim bahsettiğim negatif enerji gibi bişi....
Tuh ya olsaydi biraz iyi gelirdi tuzlu suyla gargara yaporda beklet biraz suyuKaranfil kalmamış
Yaptım onları da geçmedi ama içtim parolu dayanamadım doktor tek onu vermişti bide internete baktım bi zararı yok yazıyorduTuh ya olsaydi biraz iyi gelirdi tuzlu suyla gargara yaporda beklet biraz suyu
Gunde 3 kez iciliyo diye biliyorum canim.Yaptım onları da geçmedi ama içtim parolu dayanamadım doktor tek onu vermişti bide internete baktım bi zararı yok yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?