- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.281
Kuzum e nabiza gir giriş yap orda çıkan sonuçları görüyorsun. Özel doktorun görmeye bilir. Sen ekran resmi yaparsın.Bisey daha sorucam devlette yaptirdigim tahlilleri ozeldeki doktor sistemden gorurmu bidaha devlete gitmiyim cunku doktor ekrandan bakicak sadece elime cikti vermicekki gidip doktoruma veriyim
Hadi geçmiş olsun haftasıni söyledimi aletten alete değişim oluyor demiştin merak ettim kuzunYaptirdim devlette kan tahlillerini kizlar doktor muayenede etti
Sadece 1 tanesini yapmiyoruz dahiliye yapiyo dedi onuda ozelde yaptircam bidaha dahiliyeye randevu alip gtmemek icin .
Oyle yapiyim yada evet ya bu sonuclari tup bebek doktoruma aticakmiyim muayene oldugum doktorum gorse yetmezmi sonucta o istedi bendenKuzum e nabiza gir giriş yap orda çıkan sonuçları görüyorsun. Özel doktorun görmeye bilir. Sen ekran resmi yaparsın.
Soyledi 7+4 son adete gore hesaplayinca 1 hafta gerideyiz yine insallah sorun cikmazHadi geçmiş olsun haftasıni söyledimi aletten alete değişim oluyor demiştin merak ettim kuzun
Olsun 7+0 çıkmıştı ama 7+4 demesi çok iyi bence. Adete göre sayma kuzum ve 1 hafta geriden gelmesi sorun olmaz.Soyledi 7+4 son adete gore hesaplayinca 1 hafta gerideyiz yine insallah sorun cikmaz
Ben muayne için randevu alamadım doktorum doğuma girmiş. Tekrardan da ücret vermek istemedim yeni muayne olduğum için. O yüzden tüp bebek doktoruma attım. Sen atmak zorunda değilsin kuzumOyle yapiyim yada evet ya bu sonuclari tup bebek doktoruma aticakmiyim muayene oldugum doktorum gorse yetmezmi sonucta o istedi benden
E nabızdan görüyor canım geçen hafta kanama olunca özele gittim fakültede ki tahlillerime enabızdan kendi girip baktıBisey daha sorucam devlette yaptirdigim tahlilleri ozeldeki doktor sistemden gorurmu bidaha devlete gitmiyim cunku doktor ekrandan bakicak sadece elime cikti vermicekki gidip doktoruma veriyim
Evet canm gercekten cihaz farki cok oluyomus bunu anladim ama devletteki ultrason resminde bebek denen bisey yok sankiOlsun 7+0 çıkmıştı ama 7+4 demesi çok iyi bence. Adete göre sayma kuzum ve 1 hafta geriden gelmesi sorun olmaz.
Ay gercektenmi bidaha gitmiyim ozaman devlete benE nabızdan görüyor canım geçen hafta kanama olunca özele gittim fakültede ki tahlillerime enabızdan kendi girip baktı
Tamam canm ben onemli bi durum olmadikca mesaj atmak istemiyorum ona konustuk whatsaptan doktorun vitaminini degistirirse degis sorun olmaz dedi ilaclari 12. Haftaya kadar kullan dediBen muayne için randevu alamadım doktorum doğuma girmiş. Tekrardan da ücret vermek istemedim yeni muayne olduğum için. O yüzden tüp bebek doktoruma attım. Sen atmak zorunda değilsin kuzum
Bende de var canım ya saçma sapan şeyler görüyorum doktor sinir stres yok dedi ama rüyamda çok stres yapıyorum üzülüyorum acaba bebeğe zarar verir miKizlar neredeyse her gece kabus görür oldumsizde de var mi? Şu pandemiden dolayi ailemle bile gorüşmuyorum. Sanirim kendimi cok yalniz hissetmeye basladim...
Canım telefonuna indir e nabızdan doktoruna ordan göster bakamasa bile ben öyle yapıyorumBisey daha sorucam devlette yaptirdigim tahlilleri ozeldeki doktor sistemden gorurmu bidaha devlete gitmiyim cunku doktor ekrandan bakicak sadece elime cikti vermicekki gidip doktoruma veriyim
Oyle yapim canim evet sagol bidaha gitmek istemiyorum devleteCanım telefonuna indir e nabızdan doktoruna ordan göster bakamasa bile ben öyle yapıyorum
Evet ara ara olduİlk belirtilerde agrı oldu mu acaba?
Kalp atisindan sonra sadece estrofemi biraktik geri hepsine devam ediyorum coraspin, folbiol, gunluk 2 ampul progestan igne, haftada bir proluton igne, ve gunluk oksapar igne bugun birde troid ilaci ve antibiyotik eklendiBende erzurumda yaptırdım kalp atışından sonra hangi ilaçları kullandınız şuanda progestan iğnesi kullaniyorum çok agrım oluyo ne zaman biticek diye soruyorum
Rabbim yardimcin olsun canim insallah bebegini sag salim size bagislar RabbimBenım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
Kasık agrisi bende de var ozellikle ani bir hareket yapinca sol kasigima sanci giriyor. Biraz netten arastirdim normalmis bu zamanlarKızlar napıyorsunuz? Benim bugün kasıklarım da ağrılar var normal mi sizce
Belimde aşırı ağrımaya başladı adet zamanım da değil ama normaldir diye düşünüyorum inşallahKasık agrisi bende de var ozellikle ani bir hareket yapinca sol kasigima sanci giriyor. Biraz netten arastirdim normalmis bu zamanlar
Normaldir canim benimde bugun bas agrim var uzaniyorumKızlar napıyorsunuz? Benim bugün kasıklarım da ağrılar var normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?