EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bisey daha sorucam devlette yaptirdigim tahlilleri ozeldeki doktor sistemden gorurmu bidaha devlete gitmiyim cunku doktor ekrandan bakicak sadece elime cikti vermicekki gidip doktoruma veriyim
Kuzum e nabiza gir giriş yap orda çıkan sonuçları görüyorsun. Özel doktorun görmeye bilir. Sen ekran resmi yaparsın.

Yaptirdim devlette kan tahlillerini kizlar doktor muayenede etti
Sadece 1 tanesini yapmiyoruz dahiliye yapiyo dedi onuda ozelde yaptircam bidaha dahiliyeye randevu alip gtmemek icin .
Hadi geçmiş olsun haftasıni söyledimi aletten alete değişim oluyor demiştin merak ettim kuzun

Oyle yapiyim yada evet ya bu sonuclari tup bebek doktoruma aticakmiyim muayene oldugum doktorum gorse yetmezmi sonucta o istedi benden
Ben muayne için randevu alamadım doktorum doğuma girmiş. Tekrardan da ücret vermek istemedim yeni muayne olduğum için. O yüzden tüp bebek doktoruma attım. Sen atmak zorunda değilsin kuzum

Bisey daha sorucam devlette yaptirdigim tahlilleri ozeldeki doktor sistemden gorurmu bidaha devlete gitmiyim cunku doktor ekrandan bakicak sadece elime cikti vermicekki gidip doktoruma veriyim
E nabızdan görüyor canım geçen hafta kanama olunca özele gittim fakültede ki tahlillerime enabızdan kendi girip baktı

Ben muayne için randevu alamadım doktorum doğuma girmiş. Tekrardan da ücret vermek istemedim yeni muayne olduğum için. O yüzden tüp bebek doktoruma attım. Sen atmak zorunda değilsin kuzum
Tamam canm ben onemli bi durum olmadikca mesaj atmak istemiyorum ona konustuk whatsaptan doktorun vitaminini degistirirse degis sorun olmaz dedi ilaclari 12. Haftaya kadar kullan dedi

Reactions: Z P
Kizlar neredeyse her gece kabus görür oldum sizde de var mi? Şu pandemiden dolayi ailemle bile gorüşmuyorum. Sanirim kendimi cok yalniz hissetmeye basladim...
Bende de var canım ya saçma sapan şeyler görüyorum doktor sinir stres yok dedi ama rüyamda çok stres yapıyorum üzülüyorum acaba bebeğe zarar verir mi

Bende erzurumda yaptırdım kalp atışından sonra hangi ilaçları kullandınız şuanda progestan iğnesi kullaniyorum çok agrım oluyo ne zaman biticek diye soruyorum
Kalp atisindan sonra sadece estrofemi biraktik geri hepsine devam ediyorum coraspin, folbiol, gunluk 2 ampul progestan igne, haftada bir proluton igne, ve gunluk oksapar igne bugun birde troid ilaci ve antibiyotik eklendi

Rabbim yardimcin olsun canim insallah bebegini sag salim size bagislar Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…