- 12 Mart 2019
- 14.865
- 34.261
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #16.341
Insallah canimm insallah oyle olurumKıyamam sana ya Çok güzel bir anne olcaksin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimm insallah oyle olurumKıyamam sana ya Çok güzel bir anne olcaksin sen
Valla bende zorlayarak içiyorum. Rejimdeyken aşırı içerdim. Şimdi hiç içme dese içmem sahsenBen sudan tiksindim bu dönem normalde suyu cok severim ama bu donemde oyle kotu geliyor ki tadi. Zorlayarak iciyorum icine zencefil falan atiyorum tadi degissin diye
9 uncu haftaya girdin hadi gözün aydın bide zaman geçmez derizInsallah canimm insallah oyle olurum
Evet aile hekiminin gebe takibi yapması zorunlu.Benle ilgilenen ebe test sonuçları için buraya gelmen lazım dedi birde bana 3kez oraya gitmem için randevu tarihleri verdi kan alacaklarmış takip edeceklermiş sizede söyledilermi böyle birşey arkadaşım hiç aile hekimine gitmemiş zorunlu mu anlamadım
Ben de her gece görüyorum canım. Hormonlardan. Sabah dinlenememiş olarak uyanıyorum kabus görmektenKizlar neredeyse her gece kabus görür oldum sizde de var mi? Şu pandemiden dolayi ailemle bile gorüşmuyorum. Sanirim kendimi cok yalniz hissetmeye basladim...
Ben de aynı canım.bi de ben bu sene çocuk için işi bıraktım.Doktordan doktora çıkıyorum desem yeridir.Bi geçen seneki halimi düşünüyorum bi şimdiki..Şükür bebeğim benimle ama ben gebelik hayalim hep çalışırken,zaman su gibi akıp geçerken hayal ederdim.Şimdi her şeyi düşünüyorum.Her kötü şey benim de başıma gelecekmiş gibi düşünüyorum.Psikolojim alt üst.Benim annemler burada ama onlara da çok sık gitmek istemiyorum.Kendimden çok onlara bi şey olur diye korkuyorum.Sayılı gün diyorum.Yeter ki sağlıkla gelsin yavrularımız ve inşallah şu hastalık belasından bir an önce kurtuluruz.Yoksa psikoljim kaldırmayacak artık..kızlar pandemi dönemi nasıl gecırıyosunuz gebelıklerınızı??ben evden calısıyorum evden cıkmıyorum eşim dışında gordugum kimse yok aileden hıc kimsemız yok yaşadıgımız şehırde zaten..eşimde bankacı şubelerınde ıkı covıdlı cıktı kendının testı negatıf cıktı ama yıne de neolur neolmaz dıye ayrı odada kalıyor yemegını bıle kapıya bırakıyorum6gunluk surenın gecmesını beklıyoruz bısey cıkmaz ınsallah..ne eş ne dost ne arkadaş ne aile hatta şuan eşim bile yanımda değil çok yalnız hıssedıyorum tüm gün en içinde
Ne dokuzu daha bugun 7+4 dedi doktor son adetten hesaplayinca 8+4 diyo ama hangisine inaniyim ben hala 7 haftaligim diyorum herkese9 uncu haftaya girdin hadi gözün aydın bide zaman geçmez deriz
Canim benim cok sukur bebegin iyimis bunuda atlatip normal hayatina dönuceksin Allahin izni ileHepinize tek tek teşekkür edemedim hakkınızı helal edin iyi dilekleriniz dualarınız için allah razı olsun Kalbi duran bebeğimi atmaya çalıştığı için kanamam olmuş hala yatıyorum bebeğim ii şükür Rabbim hepimizi korusun evlatlarımız eline ayağına kavuştursun inşaallah kardeşlerim
Ben evdeyim hep ama igne serum icin cikiyorum malesef esimde belediyede calisiyo maskeli hep ama virusli cikan illaki oluyokızlar pandemi dönemi nasıl gecırıyosunuz gebelıklerınızı??ben evden calısıyorum evden cıkmıyorum eşim dışında gordugum kimse yok aileden hıc kimsemız yok yaşadıgımız şehırde zaten..eşimde bankacı şubelerınde ıkı covıdlı cıktı kendının testı negatıf cıktı ama yıne de neolur neolmaz dıye ayrı odada kalıyor yemegını bıle kapıya bırakıyorum6gunluk surenın gecmesını beklıyoruz bısey cıkmaz ınsallah..ne eş ne dost ne arkadaş ne aile hatta şuan eşim bile yanımda değil çok yalnız hıssedıyorum tüm gün en içinde
Ben de evde çalışıyorum. Eşim de. Eşim ara sıra markete gidiyor sadece. Çocuk sıkılmasın diye gün boyu okul öncesi etkinlikleri yaptırıyorum. Yemek,bulaşık, çamaşır derken gün bitiyor. Azıcık boş vaktim olsa da kitap okusam isterim aslında zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor. Çocuk olmasa saatlerce netflix izlerim. Ailemle görüntülü konuşurum. Kış gelmişken bir şeyler örerdim. Çocuk yetiştirirken hiçbirini yapamıyorum ama bugünler geçecek büyüyecekler inşallahkızlar pandemi dönemi nasıl gecırıyosunuz gebelıklerınızı??ben evden calısıyorum evden cıkmıyorum eşim dışında gordugum kimse yok aileden hıc kimsemız yok yaşadıgımız şehırde zaten..eşimde bankacı şubelerınde ıkı covıdlı cıktı kendının testı negatıf cıktı ama yıne de neolur neolmaz dıye ayrı odada kalıyor yemegını bıle kapıya bırakıyorum6gunluk surenın gecmesını beklıyoruz bısey cıkmaz ınsallah..ne eş ne dost ne arkadaş ne aile hatta şuan eşim bile yanımda değil çok yalnız hıssedıyorum tüm gün en içinde
Ay pardon ya valla kafam durdu. Senin takvimi görünce aklım oraya gitti.Ne dokuzu daha bugun 7+4 dedi doktor son adetten hesaplayinca 8+4 diyo ama hangisine inaniyim ben hala 7 haftaligim diyorum herkese
Ama ben hala çozemedim 7+4 cikiyo ölcumlerde doktor son adetten hesapla diyo hangisiAy pardon ya valla kafam durdu. Senin takvimi görünce aklım oraya gitti.
Canım valla bizde hep evdeyiz. Kann tahliliydi bebeği görmek için hastaneye gittik bı okadar. Kayinvalidemle yaşadığım için kimseyi aramıyorum bide annem yan binamda oturuyor. Valla yiyip içip yatıyoruz akşama kadar. Eşimin arkadaşlarida hep korona olmuş. Allah a emanet artık hergun dua ediyorun elimizden başka bişey gelmiyor.kızlar pandemi dönemi nasıl gecırıyosunuz gebelıklerınızı??ben evden calısıyorum evden cıkmıyorum eşim dışında gordugum kimse yok aileden hıc kimsemız yok yaşadıgımız şehırde zaten..eşimde bankacı şubelerınde ıkı covıdlı cıktı kendının testı negatıf cıktı ama yıne de neolur neolmaz dıye ayrı odada kalıyor yemegını bıle kapıya bırakıyorum6gunluk surenın gecmesını beklıyoruz bısey cıkmaz ınsallah..ne eş ne dost ne arkadaş ne aile hatta şuan eşim bile yanımda değil çok yalnız hıssedıyorum tüm gün en içinde
Son adetten hesapla demesi niye biliyormusun mesela haftaya kontrole gittigin zaman yada diğer ay o bebek büyüdükce o 1 haftayı tamamlicak. Bazen 5 Ci ayda bile tamamlayabilirAma ben hala çozemedim 7+4 cikiyo ölcumlerde doktor son adetten hesapla diyo hangisi
E tamam ozaman takvim dogru 9. Haftaya giriyorum 8+4 e inaniyim benSon adetten hesapla demesi niye biliyormusun mesela haftaya kontrole gittigin zaman yada diğer ay o bebek büyüdükce o 1 haftayı tamamlicak. Bazen 5 Ci ayda bile tamamlayabilir
Yaa ne kadar çok sevindim canım benim Kendini yorma kuzum. Dinlennbol bolHepinize tek tek teşekkür edemedim hakkınızı helal edin iyi dilekleriniz dualarınız için allah razı olsun Kalbi duran bebeğimi atmaya çalıştığı için kanamam olmuş hala yatıyorum bebeğim ii şükür Rabbim hepimizi korusun evlatlarımız eline ayağına kavuştursun inşaallah kardeşlerim
Evet kuzum. diğer ay tamamlamış olcakE tamam ozaman takvim dogru 9. Haftaya giriyorum 8+4 e inaniyim ben
Insallah tamamlar ya sali gunu gidicem doktora ozaman ölcumden anlariz doktorada soylerim.bu durumuEvet kuzum. diğer ay tamamlamış olcak