• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Niye umutsuzluğa kapıldım kuzum. Kanama bizdede oluyor . Rabbim beterinden korusun. Öyle kötü şeyler dusunme bazen öyle ağrı cekiyorum ki hele de akşamları . Aklına kötü şeyler getirme. Doktora gidicekmisin
Gidicem. Ben Balıkesirdeyim normalde. Ama şimdi İstanbula tedavi gördüğüm doktora gidicem. Kürtaj olacaksam da orada olayım diye. Burada güveneceğim doktor henüz yok. Benim ilk transferim değildi. Kalbi duran bebeğimde de kötü haberi kanamam olunca almıştım. Ümitli değilim hiç. Sanırım hiç bir zaman çocuğum olmayacak. Benim dünyadaki sınavım da buymuş. Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin 🙏🏻

Kıslar merhaba ben transfer oldum. Transferden sonra 6. Gunumdeyım. İlk 2 gun adet agrım oldu 4. Gun sag kasıgıma agrı girip cıktı baskada agrım olmadı. Dun akşamda karıncalanma oldu sanki rahmimde. Sizlerde ne gıbı belirtiler olmuştu?

Gidicem. Ben Balıkesirdeyim normalde. Ama şimdi İstanbula tedavi gördüğüm doktora gidicem. Kürtaj olacaksam da orada olayım diye. Burada güveneceğim doktor henüz yok. Benim ilk transferim değildi. Kalbi duran bebeğimde de kötü haberi kanamam olunca almıştım. Ümitli değilim hiç. Sanırım hiç bir zaman çocuğum olmayacak. Benim dünyadaki sınavım da buymuş. Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin 🙏🏻
Belki bunda oyle olmicak bilemezsin canim.
Ne yaptiniz doktora gorundunmu

kzuucm geçmiş olsun ben bayadr girmiyorum sayfaya iyi misin şu an,ümitsizliğe kapılma tıbben çok zor denen insanların bile çocukları oluyo umudunu ytirme senin için maddi manevi ne zamn uygun olrsa hemen dene bi daha,bak ben tekgen hastalık taşycsydım bi sürü sıkıntılar vardı ameliyat bile oldum bak benim bile oldu senin de olcak hayrlsyla üzme kendini 😓😓

öyle şartlama kendini canım. benim ilk günden hiç ağrım olmadı bugüne kadar lekelenmem de olmadı. herkesin bünyesi aynı değil. illa belirti olucak diye birşey yok
Evet aslında kuzum belirti olmayıp cok pozitif alanda var herkesın bunyesı farklı sanırım ama genel olarak herkesde bi belirti var da kafam karıstı😅 hiç agrında mı olmadı?

Yaa o nasıl sözler öyle. Allah korusun. İstanbul'a gelene kadar ordaki herhangi bir doktora git bı kalp atışını dinle kuzum. Kürtajı falan bı sil kafandan. Öyle bişey olmicak Allah in izniyle

Pozitif olan arkadaslar illa yerleşme kanamanın ve agrılarınız oldu mu?
Benim yerleşme kanaması olmadı canım. 6 haftalıkken geldi leke halada geliyor canı istedikçe 😂 Ağrım benim hala var. Akşamları hele kasıklarım karnım ağrıyor. Midem mi ağrıyor bilmiyorum heryerim agriyor😂

Evet aslında kuzum belirti olmayıp cok pozitif alanda var herkesın bunyesı farklı sanırım ama genel olarak herkesde bi belirti var da kafam karıstı😅 hiç agrında mı olmadı?
yo hiç birşeyim olmadı. tabi transfer sonrası 1gün karnımda biraz ağrıda denmiycek şekilde bir şey oldu ama o da belirti değil sonuçta bir işlem görüyoruz vücudun tepki göstermesi normal o an. 9.haftadayım agrım hala yok geçen hafta sadece mide bulantım falan oldu ama onlarda geçti. 7-8.haftaya kadar hiç bir belirtim olmadı hatta

yo hiç birşeyim olmadı. tabi transfer sonrası 1gün karnımda biraz ağrıda denmiycek şekilde bir şey oldu ama o da belirti değil sonuçta bir işlem görüyoruz vücudun tepki göstermesi normal o an. 9.haftadayım agrım hala yok geçen hafta sadece mide bulantım falan oldu ama onlarda geçti. 7-8.haftaya kadar hiç bir belirtim olmadı hatta
Benım bi ara cok agrım oldu durdu sonra hiç olmadı nasıbımızde varsa olacak inşallah🤲

Benım bi ara cok agrım oldu durdu sonra hiç olmadı nasıbımızde varsa olacak inşallah🤲
Ben bugün 11+3 oldum hiç lekelenmem kanamam olmadı çok şükür. Yerleşme kanaması da yaşamadım. Kasıklarımda ara ara sızı gibi ağrılar oldu doktor ilaçlardan dedi. 6-8 hafta arasında çok bulantım oldu şimdi bulantida geçti ağrım da ara sıra oluyor kasıklarımda herkesin farklı belirtileri oluyor

Ben bugün 11+3 oldum hiç lekelenmem kanamam olmadı çok şükür. Yerleşme kanaması da yaşamadım. Kasıklarımda ara ara sızı gibi ağrılar oldu doktor ilaçlardan dedi. 6-8 hafta arasında çok bulantım oldu şimdi bulantida geçti ağrım da ara sıra oluyor kasıklarımda herkesin farklı belirtileri oluyor
İlk belirtilerde agrı oldu mu acaba?

Yaptirdim devlette kan tahlillerini kizlar doktor muayenede etti 😂
Sadece 1 tanesini yapmiyoruz dahiliye yapiyo dedi onuda ozelde yaptircam bidaha dahiliyeye randevu alip gtmemek icin .

• Beğen
Reactions: Z P
Bisey daha sorucam devlette yaptirdigim tahlilleri ozeldeki doktor sistemden gorurmu bidaha devlete gitmiyim cunku doktor ekrandan bakicak sadece elime cikti vermicekki gidip doktoruma veriyim

Back