- Konu Sahibi karamel Latte
- #16.301
Benim de çok oluyordu baş ağrım o bu aralar bitti şimdi belim kasıgım ağrıyorNormaldir canim benimde bugun bas agrim var uzaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çok oluyordu baş ağrım o bu aralar bitti şimdi belim kasıgım ağrıyorNormaldir canim benimde bugun bas agrim var uzaniyorum
Canım gece falan uyandığında eşin alsın kucağına. Özellikle ayaktayken hiç almamak lazım. Otururken hep kucağımda sarılıp oturuyoruz zatenCanım evlatlarimiz Allah a emanet. Oğlumu bende alıyorum gece ağlıyor yatağından inmek istiyor mecbur odamıza götürüyorum. Gün içerisinde ağlasa kucağıma geliyor. Rabbime emanetler hep dua ediyorum. Tekme atıyor bazen tutamıyorum ayağını. Napalim bizde öyle böyle bitircez hamileligimizi
Benim de ara ara hafif ağrım oluyor. Bazen de igne batmasi gibi anlık oluyor. Birkac gündür de kuyruk sokumunda acı oluyor. Netten baktım rahim büyüdüğü için leğen kemiğine baskı yapıyormuş.Kızlar napıyorsunuz? Benim bugün kasıklarım da ağrılar var normal mi sizce
Cok sukur yok baska agrim bol bol yat canimBenim de çok oluyordu baş ağrım o bu aralar bitti şimdi belim kasıgım ağrıyor
Benim vitamin için bişey demedi kullan dedi . Devam ederim büyük ihtimal onaTamam canm ben onemli bi durum olmadikca mesaj atmak istemiyorum ona konustuk whatsaptan doktorun vitaminini degistirirse degis sorun olmaz dedi ilaclari 12. Haftaya kadar kullan dedi
Ya bu multi vitamin gibi icinde hersey var folik asit 3 aydan sonra kesiliyo onun icin degistirebilir canim bi sor sendeBenim vitamin için bişey demedi kullan dedi . Devam ederim büyük ihtimal ona
Doğrudur kuzum gidince yine konusucaz ilaçları. Progestani prolutonu kullanıyorum ama leke hala kesilmedi. Haftada 2 kere vurulmamda bı fayda etmedi. Senin geliyor mu halaYa bu multi vitamin gibi icinde hersey var folik asit 3 aydan sonra kesiliyo onun icin degistirebilir canim bi sor sende
Yok canim cok sukur ki sali sabah cok az gelmisti o gun bitti daha gelmedi.Doğrudur kuzum gidince yine konusucaz ilaçları. Progestani prolutonu kullanıyorum ama leke hala kesilmedi. Haftada 2 kere vurulmamda bı fayda etmedi. Senin geliyor mu hala
Bende yatiyorum kuzum. Yani aşırı halsizim kafamı kaldıramıyorum.Yok canim cok sukur ki sali sabah cok az gelmisti o gun bitti daha gelmedi.
Doktor 1 hafta yat dedi hep yatiyorum belki ondan kesilmitir benm sende bol bol yatmaya calis
Benimde cok fena bas agrim var bugun cok kotuyumBende yatiyorum kuzum. Yani aşırı halsizim kafamı kaldıramıyorum.
Ben kurtuldum şükür o baş ağrılarından. Biraz da fazla su içmeye calisiyorum. O da etkili olmuş olabilirBenimde cok fena bas agrim var bugun cok kotuyum
Ben hergun bol su icerim ama anlamadim bugun neden tuttu bu agriBen kurtuldum şükür o baş ağrılarından. Biraz da fazla su içmeye calisiyorum. O da etkili olmuş olabilir
Oluyr kuzum çok fazla kan üretmesinden oluyormuş vücudun.Ben hergun bol su icerim ama anlamadim bugun neden tuttu bu agri
Dogrudur canm bebektense olsun zatenOluyr kuzum çok fazla kan üretmesinden oluyormuş vücudun.
Artık annesin senlik ağrılar geride kaldı hepsi bebektenDogrudur canm bebektense olsun zaten
Lekelenmen kahverengi mi cnm? Oyleyse icerideki kanama alani temizleniyordurBende yatiyorum kuzum. Yani aşırı halsizim kafamı kaldıramıyorum.
Ben sudan tiksindim bu dönem normalde suyu cok severim ama bu donemde oyle kotu geliyor ki tadi. Zorlayarak iciyorum icine zencefil falan atiyorum tadi degissin diyeBen hergun bol su icerim ama anlamadim bugun neden tuttu bu agri
Oh ne guzelArtık annesin senlik ağrılar geride kaldı hepsi bebekten
Bulantin oldugu icin canimBen sudan tiksindim bu dönem normalde suyu cok severim ama bu donemde oyle kotu geliyor ki tadi. Zorlayarak iciyorum icine zencefil falan atiyorum tadi degissin diye
Lekelenmen kahverengi mi cnm? Oyleyse icerideki kanama alani temizleniyordur