- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.261
Gidicem. Ben Balıkesirdeyim normalde. Ama şimdi İstanbula tedavi gördüğüm doktora gidicem. Kürtaj olacaksam da orada olayım diye. Burada güveneceğim doktor henüz yok. Benim ilk transferim değildi. Kalbi duran bebeğimde de kötü haberi kanamam olunca almıştım. Ümitli değilim hiç. Sanırım hiç bir zaman çocuğum olmayacak. Benim dünyadaki sınavım da buymuş. Rabbim kolay atlatmayı nasip etsinNiye umutsuzluğa kapıldım kuzum. Kanama bizdede oluyor . Rabbim beterinden korusun. Öyle kötü şeyler dusunme bazen öyle ağrı cekiyorum ki hele de akşamları . Aklına kötü şeyler getirme. Doktora gidicekmisin
Bu denememde oldu iksiide.Pozitif olan arkadaslar illa yerleşme kanamanın ve agrılarınız oldu mu?
Belki bunda oyle olmicak bilemezsin canim.Gidicem. Ben Balıkesirdeyim normalde. Ama şimdi İstanbula tedavi gördüğüm doktora gidicem. Kürtaj olacaksam da orada olayım diye. Burada güveneceğim doktor henüz yok. Benim ilk transferim değildi. Kalbi duran bebeğimde de kötü haberi kanamam olunca almıştım. Ümitli değilim hiç. Sanırım hiç bir zaman çocuğum olmayacak. Benim dünyadaki sınavım da buymuş. Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin
kzuucm geçmiş olsun ben bayadr girmiyorum sayfaya iyi misin şu an,ümitsizliğe kapılma tıbben çok zor denen insanların bile çocukları oluyo umudunu ytirme senin için maddi manevi ne zamn uygun olrsa hemen dene bi daha,bak ben tekgen hastalık taşycsydım bi sürü sıkıntılar vardı ameliyat bile oldum bak benim bile oldu senin de olcak hayrlsyla üzme kendiniGidicem. Ben Balıkesirdeyim normalde. Ama şimdi İstanbula tedavi gördüğüm doktora gidicem. Kürtaj olacaksam da orada olayım diye. Burada güveneceğim doktor henüz yok. Benim ilk transferim değildi. Kalbi duran bebeğimde de kötü haberi kanamam olunca almıştım. Ümitli değilim hiç. Sanırım hiç bir zaman çocuğum olmayacak. Benim dünyadaki sınavım da buymuş. Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin
oldu kzucm, daha 2 gün önce bile kanamam oldu ben 8+5im düşn hala bile olduPozitif olan arkadaslar illa yerleşme kanamanın ve agrılarınız oldu mu?
öyle şartlama kendini canım. benim ilk günden hiç ağrım olmadı bugüne kadar lekelenmem de olmadı. herkesin bünyesi aynı değil. illa belirti olucak diye birşey yokPozitif olan arkadaslar illa yerleşme kanamanın ve agrılarınız oldu mu?
Kaç gun agrı oldu canım? Kacıncı gun lekelenmen oldu?Bu denememde oldu iksiide.
Ama poztif olan 9 ay onceki denememde lekelenme filan yoktu normal agri vardi
Progesteron mu az gelıyo acaba canımoldu kzucm, daha 2 gün önce bile kanamam oldu ben 8+5im düşn hala bile oldu
Evet aslında kuzum belirti olmayıp cok pozitif alanda var herkesın bunyesı farklı sanırım ama genel olarak herkesde bi belirti var da kafam karıstıöyle şartlama kendini canım. benim ilk günden hiç ağrım olmadı bugüne kadar lekelenmem de olmadı. herkesin bünyesi aynı değil. illa belirti olucak diye birşey yok
Yaa o nasıl sözler öyle. Allah korusun. İstanbul'a gelene kadar ordaki herhangi bir doktora git bı kalp atışını dinle kuzum. Kürtajı falan bı sil kafandan. Öyle bişey olmicak Allah in izniyleGidicem. Ben Balıkesirdeyim normalde. Ama şimdi İstanbula tedavi gördüğüm doktora gidicem. Kürtaj olacaksam da orada olayım diye. Burada güveneceğim doktor henüz yok. Benim ilk transferim değildi. Kalbi duran bebeğimde de kötü haberi kanamam olunca almıştım. Ümitli değilim hiç. Sanırım hiç bir zaman çocuğum olmayacak. Benim dünyadaki sınavım da buymuş. Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin
Agri hep vardi hala arada oluyo.Kaç gun agrı oldu canım? Kacıncı gun lekelenmen oldu?
Benim yerleşme kanaması olmadı canım. 6 haftalıkken geldi leke halada geliyor canı istedikçePozitif olan arkadaslar illa yerleşme kanamanın ve agrılarınız oldu mu?
yo hiç birşeyim olmadı. tabi transfer sonrası 1gün karnımda biraz ağrıda denmiycek şekilde bir şey oldu ama o da belirti değil sonuçta bir işlem görüyoruz vücudun tepki göstermesi normal o an. 9.haftadayım agrım hala yok geçen hafta sadece mide bulantım falan oldu ama onlarda geçti. 7-8.haftaya kadar hiç bir belirtim olmadı hattaEvet aslında kuzum belirti olmayıp cok pozitif alanda var herkesın bunyesı farklı sanırım ama genel olarak herkesde bi belirti var da kafam karıstıhiç agrında mı olmadı?
Benım bi ara cok agrım oldu durdu sonra hiç olmadı nasıbımızde varsa olacak inşallahyo hiç birşeyim olmadı. tabi transfer sonrası 1gün karnımda biraz ağrıda denmiycek şekilde bir şey oldu ama o da belirti değil sonuçta bir işlem görüyoruz vücudun tepki göstermesi normal o an. 9.haftadayım agrım hala yok geçen hafta sadece mide bulantım falan oldu ama onlarda geçti. 7-8.haftaya kadar hiç bir belirtim olmadı hatta
Ben bugün 11+3 oldum hiç lekelenmem kanamam olmadı çok şükür. Yerleşme kanaması da yaşamadım. Kasıklarımda ara ara sızı gibi ağrılar oldu doktor ilaçlardan dedi. 6-8 hafta arasında çok bulantım oldu şimdi bulantida geçti ağrım da ara sıra oluyor kasıklarımda herkesin farklı belirtileri oluyorBenım bi ara cok agrım oldu durdu sonra hiç olmadı nasıbımızde varsa olacak inşallah
İlk belirtilerde agrı oldu mu acaba?Ben bugün 11+3 oldum hiç lekelenmem kanamam olmadı çok şükür. Yerleşme kanaması da yaşamadım. Kasıklarımda ara ara sızı gibi ağrılar oldu doktor ilaçlardan dedi. 6-8 hafta arasında çok bulantım oldu şimdi bulantida geçti ağrım da ara sıra oluyor kasıklarımda herkesin farklı belirtileri oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?