- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.241
Eğitim araştırma hastanelerinde yapılıyor cnm benim aile hekimimde yapmamıştı kadın doğuma randevu alıp yaptırdımKizlar ben aile hekiminde doktorun istedigi testleri yaptirdim ama bazilarini yapmiyolar
Toksoplazma HIV filan bunlari nerde yaptirdiniz devlet hastanesine randevumu alip gittiniz nasil bulucam randevuyu ozamana kadar kontrol surem biticek.
Ayrica dahiliye ye mi alicaz randevuyu kadin dogumami
Yarin gidicem insallah yaptirabilirim canimEğitim araştırma hastanelerinde yapılıyor cnm benim aile hekimimde yapmamıştı kadın doğuma randevu alıp yaptırdım
Aile hekimlerini anlamak zor bana da idrar testini yapmıyoruz dedi sonra başka odada ebe istenen tahlillerime baktı idrar testi en son ne zaman vermiştin dedi 6ay önce diyince kendisi sisteme işledi bence her test varda yapmak istemiyorlarBen devlet Hastanesi'ne gittim sadece IGM leri yaptı okadar. Sağlık ocağına kan verdim 2 gün oldu daha sonuç çıkmadı. Hangilerini yaptı bilmiyorum. Çıktığı zaman sonuç bakicam hangileri yapılmış hangileri eksik diye. İdrar testini özelde yaptircam. Ne devlet yaptı ne de sağlık ocağı. Benimde kontrol günüm sondu dün. Sonuçlar çıkmadığı için gidemedim. Randevuyu kadın doğum olarak alıyorsun. Tsh yuksek çıkarsa dahiliye gönderiyor
Benle ilgilenen ebe test sonuçları için buraya gelmen lazım dedi birde bana 3kez oraya gitmem için randevu tarihleri verdi kan alacaklarmış takip edeceklermiş sizede söyledilermi böyle birşey arkadaşım hiç aile hekimine gitmemiş zorunlu mu anlamadımSağlık ocağında verilen tahliller e nabizda gözükmüyor mu acaba bilen var mı. 2 gün oldu normalde çıkması lazımdı. Labimden de bakamiyorum barkod numarası istiyor elimde TC den başka birşey de yok
Yok canım beni sadece 18 haftalıkken çağırdılar tetenoz iğnesi için okadarBenle ilgilenen ebe test sonuçları için buraya gelmen lazım dedi birde bana 3kez oraya gitmem için randevu tarihleri verdi kan alacaklarmış takip edeceklermiş sizede söyledilermi böyle birşey arkadaşım hiç aile hekimine gitmemiş zorunlu mu anlamadım
İnsanın korktuğu başına gelirmiş benim yengeç görünüyor ama erken doğum vs olursa ikizlerde olabilir kardeşim erkek ikizler burcu iyi anlaşıyoruz ama iş yerinde ikizler burcu kız olan arkadaşla hiç yıldızım uyuşmuyor adeta herşeyi gözüme batıyor ama yetiştirilme şekli de çok önemli sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda önemli olan o tabiki9 ayım bu korku ile geçti1 gün ile yırttık biz 23 Haziran da doğum yaptım yengeç oldular
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım inşallah herşey yoluna girer Allah yardımcınız olsun el mubdi, el halik, el musavvir, el bari, el hakim bol bol okuBenım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
canım benim dualarımz seninle geçmiş olsn kalbini ferah tut dua et bol bolBenım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
Bende erzurumda yaptırdım kalp atışından sonra hangi ilaçları kullandınız şuanda progestan iğnesi kullaniyorum çok agrım oluyo ne zaman biticek diye soruyorumEsime herhangi bi tedavi uygulanmadi tup bebegi erzurumda yaptirdik
Bence de öyle canım çünkü benim aile hekimim ben söylemeden hepsini yaptı hatta fazla bile bakmış doktorum bunlara bakmasına gerek yoktu dedi dört tüp kan aldı idrar da aldı bilmediğim için tsh baktırırım diye gitmiştim sen hamilemisin dedi evet dedim başka şeylere de bakacaz diye baktı başka aile hekimleri hep uğraştırmışlar niye böyle yapıyorlar anlamadım her aile hekimine farklı sistem uygulatmıyorlardır heraldeAile hekimlerini anlamak zor bana da idrar testini yapmıyoruz dedi sonra başka odada ebe istenen tahlillerime baktı idrar testi en son ne zaman vermiştin dedi 6ay önce diyince kendisi sisteme işledi bence her test varda yapmak istemiyorlar
Bunu bende merak ettim öğrenebildiniz mi pazartesi transferim varTransfere giderken yani transfer günü fitil yaptınmı
Kullanin ben jelimi kullanmistim hic bi sakincasi yok doktor ilaclarinizi alip gelebilirsiniz diyoBunu bende merak ettim öğrenebildiniz mi pazartesi transferim var
Teşekkür ederimmKullanin ben jelimi kullanmistim hic bi sakincasi yok doktor ilaclarinizi alip gelebilirsiniz diyo
Transferin hayirli olsun insallahBunu bende merak ettim öğrenebildiniz mi pazartesi transferim var
Allah yardımcın olsun canım, bebeğin seninleymiş. Ne güzel. Dualarım seninlsBenım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın
Olabilir canım bide bizim burası aşırı kalabalık bı yer saniirm o yüzden uğraşmak istemiyorlarAile hekimlerini anlamak zor bana da idrar testini yapmıyoruz dedi sonra başka odada ebe istenen tahlillerime baktı idrar testi en son ne zaman vermiştin dedi 6ay önce diyince kendisi sisteme işledi bence her test varda yapmak istemiyorlar
Evet canım kullaniyosunTransfere giderken yani transfer günü fitil yaptınmı
Niye umutsuzluğa kapıldım kuzum. Kanama bizdede oluyor . Rabbim beterinden korusun. Öyle kötü şeyler dusunme bazen öyle ağrı cekiyorum ki hele de akşamları . Aklına kötü şeyler getirme. Doktora gidicekmisinAllah yardımcın olsun canım, bebeğin seninleymiş. Ne güzel. Dualarım seninlsBenim de az önce kanamam başladı. Wc ye gidince gördüm. O kadar progestan iğne, fitil işe yaramadı sanırım. Bebeğim benimle mi bilmiyorum. Çok korkuyorum. Sanırım gitti benden zaten çok ağrım oluyordu diğer arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini
Canim benim kanama bende de olmustu, hemen pes etme, bir acile git muayene ol bence, ayaklarini havaya kaldir dinlen bol bol su ic..Allah yardımcın olsun canım, bebeğin seninleymiş. Ne güzel. Dualarım seninlsBenim de az önce kanamam başladı. Wc ye gidince gördüm. O kadar progestan iğne, fitil işe yaramadı sanırım. Bebeğim benimle mi bilmiyorum. Çok korkuyorum. Sanırım gitti benden zaten çok ağrım oluyordu diğer arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?