• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben de çok tedirgin oluyorum hafta da bi kez kontrole gidiyorum ama bunu bitirmem gerekiyor artık bi doktora devam etmem lazım. Askında en güzeli doktorun çağırdığı zaman gitmek ama bunu başaramadım bu hafta bikez daha gideceğim sonra çağırdıkları zaman gitmeye başlayacağım
Her haftada gidilmez yaa insan yorulur. Ama benim doktorum zaten görüşmemiz 2haftayı aşmasın diyor

Sağlık ocağında verilen tahliller e nabizda gözükmüyor mu acaba bilen var mı. 2 gün oldu normalde çıkması lazımdı. Labimden de bakamiyorum barkod numarası istiyor elimde TC den başka birşey de yok
canım benim gözüküyor ama laboratuvar da onaylanınca o da biraz sürüo

• Beğen
Reactions: Z P
Kizlar sonuclarim cikmis tsh 5.23 cikti doktor endokrinolojiye sevk etti cok yuksek bi degermi bu? Birde idrarda cook fazla bakteri varmis sınır 300 ken benimki 3467 ve idrarda kan varmis bunun icinde kadin doguma yonlendirdi. Yarin ikisinede gitcez insallah hersey yolundadir 🤲
Çok geçmiş olsun canım tsh biraz yüksek ama ilaçla hemen düşer sıkıntı olmaz

Kızlar ya sabah sekizden beri okuldaydım. Saat 15.50’den 20.20’ye kadar da canlı dersteydim. Sanırım yorgunluktan şuurumu kaybetmişim. Biraz önce kızımı kucağıma aldım 🤦‍♀️ İnşallah bir şey olmaz ya. 8+1 olduk, ilerliyoruz derken bu hareketi nasıl yaptım ya 😔

• Beğen
Reactions: Z P
Kızlar ya sabah sekizden beri okuldaydım. Saat 15.50’den 20.20’ye kadar da canlı dersteydim. Sanırım yorgunluktan şuurumu kaybetmişim. Biraz önce kızımı kucağıma aldım 🤦‍♀️ İnşallah bir şey olmaz ya. 8+1 olduk, ilerliyoruz derken bu hareketi nasıl yaptım ya 😔
Bisey olmaz insallah canim😕 dinlen simdi uzunca

canım benim gözüküyor ama laboratuvar da onaylanınca o da biraz sürüo
Sağol canım gittim aldım sonuclarimi. Sadece biraz kansızlık varmış 3cu ayımda kan ilacına baslicakmisim. Cumartesi günü insaAllah estrofemi bırakıyorum çok şükur

Canım evlatlarimiz Allah a emanet. Oğlumu bende alıyorum gece ağlıyor yatağından inmek istiyor mecbur odamıza götürüyorum. Gün içerisinde ağlasa kucağıma geliyor. Rabbime emanetler hep dua ediyorum. Tekme atıyor bazen tutamıyorum ayağını. Napalim bizde öyle böyle bitircez hamileligimizi

Back