- 12 Mart 2019
- 14.865
- 34.261
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #16.221
Ya unuttm sizin o durumunuz vardi dimi gecmis olsun canim benimKarantinam bitince özele gideceğim zaten şimdilik beklemedeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya unuttm sizin o durumunuz vardi dimi gecmis olsun canim benimKarantinam bitince özele gideceğim zaten şimdilik beklemedeyim
Takvime bakma kuzum yoksa hiç geçmezDaha cok ya ☺
Teşekkür ederim tahlil isimlerini de paylaştığın için özele gidince soracağım doktorumaYa unuttm sizin o durumunuz vardi dimi gecmis olsun canim benim
Her haftada gidilmez yaa insan yorulur. Ama benim doktorum zaten görüşmemiz 2haftayı aşmasın diyorBen de çok tedirgin oluyorum hafta da bi kez kontrole gidiyorum ama bunu bitirmem gerekiyor artık bi doktora devam etmem lazım. Askında en güzeli doktorun çağırdığı zaman gitmek ama bunu başaramadım bu hafta bikez daha gideceğim sonra çağırdıkları zaman gitmeye başlayacağım
Ne demek canimTeşekkür ederim tahlil isimlerini de paylaştığın için özele gidince soracağım doktoruma
Senden istedi mi tahlilNe demek canim
Evet istedi yarisini bugun yaptirdim aile hekimnde hepsini yapmiyolarmis yarin devlete gdicem bakim yaptirabilicekmiyimSenden istedi mi tahlil
Yorulmuyorum canım hiç sadece bebeğe zararı olur mu diye korkmuştum doktora sordum onu daHer haftada gidilmez yaa insan yorulur. Ama benim doktorum zaten görüşmemiz 2haftayı aşmasın diyor
Bende bu pazartesi gittim 6+1 dedi canım benim ki 3. Gün embriyosu5.gün embriyosuydu canım geçen hafta pazartesi gitmiştim 6 haftalık demişti
canım benim gözüküyor ama laboratuvar da onaylanınca o da biraz sürüoSağlık ocağında verilen tahliller e nabizda gözükmüyor mu acaba bilen var mı. 2 gün oldu normalde çıkması lazımdı. Labimden de bakamiyorum barkod numarası istiyor elimde TC den başka birşey de yok
Çok güzel çıkmış canım1.86 çıktı kuzum
Çok geçmiş olsun canım tsh biraz yüksek ama ilaçla hemen düşer sıkıntı olmazKizlar sonuclarim cikmis tsh 5.23 cikti doktor endokrinolojiye sevk etti cok yuksek bi degermi bu? Birde idrarda cook fazla bakteri varmis sınır 300 ken benimki 3467 ve idrarda kan varmis bunun icinde kadin doguma yonlendirdi. Yarin ikisinede gitcez insallah hersey yolundadir
Bende özelde yaptırmıştım baya geç çıktı verdim değerleri hocaya gayet iyi dedi şeker yüksekti ya benm normal o dediEvet istedi yarisini bugun yaptirdim aile hekimnde hepsini yapmiyolarmis yarin devlete gdicem bakim yaptirabilicekmiyim
Iyi gozun aydin cnmBende özelde yaptırmıştım baya geç çıktı verdim değerleri hocaya gayet iyi dedi şeker yüksekti ya benm normal o dedi
Bisey olmaz insallah canim dinlen simdi uzuncaKızlar ya sabah sekizden beri okuldaydım. Saat 15.50’den 20.20’ye kadar da canlı dersteydim. Sanırım yorgunluktan şuurumu kaybetmişim. Biraz önce kızımı kucağıma aldım İnşallah bir şey olmaz ya. 8+1 olduk, ilerliyoruz derken bu hareketi nasıl yaptım ya
İnşallah canım yatıp uyuyayım en iyisiBisey olmaz insallah canim dinlen simdi uzunca
Aynen çok şükür canım. Oğlumda ilaç kullanmıştım çok şükür bunda gerek kalmadı. Zaten sıkıldım ilaçlardanÇok güzel çıkmış canım
Sağol canım gittim aldım sonuclarimi. Sadece biraz kansızlık varmış 3cu ayımda kan ilacına baslicakmisim. Cumartesi günü insaAllah estrofemi bırakıyorum çok şükurcanım benim gözüküyor ama laboratuvar da onaylanınca o da biraz sürüo
Canım evlatlarimiz Allah a emanet. Oğlumu bende alıyorum gece ağlıyor yatağından inmek istiyor mecbur odamıza götürüyorum. Gün içerisinde ağlasa kucağıma geliyor. Rabbime emanetler hep dua ediyorum. Tekme atıyor bazen tutamıyorum ayağını. Napalim bizde öyle böyle bitircez hamileligimiziKızlar ya sabah sekizden beri okuldaydım. Saat 15.50’den 20.20’ye kadar da canlı dersteydim. Sanırım yorgunluktan şuurumu kaybetmişim. Biraz önce kızımı kucağıma aldım İnşallah bir şey olmaz ya. 8+1 olduk, ilerliyoruz derken bu hareketi nasıl yaptım ya