• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Teşekkür ederim iyiyim okullar açıldı kızlar okula ev iş yemek derken akşam oluyor okula ben gidiyorum gibi sabah erken kalkıyorum tatil güzeldi ya yoruluyorum ama tatlı yorgunluk senin 5 ci gün embriyosu 5 günün kaldı o zaman yariladik hadi bakalım çifte mutluluk gelsin diyelim ki gelsin bir arkadasim hep der dua edince Allah'ım benim için hayırlısını ver hayırsız ise yarabbim hayirliya çevir yine ver istemesini bil diyor bana senin için bunu yapicam ısrarla isticez bakalım inşallah olucak🤲🏻
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bende öyle diyorum hayırlısı olsun deniyorum hayirsizsa hayırlısına çevir diyorum inşallah olur bu kez bakalım💕 olsun rutinlerde güzel şeyler

Bugün 8.gun ben yok diye düşünmüyordum 🥲ama psikolojik mi bilmiyorum akşama kadar kasık agrisi yaşadım yine bak görünmeyen sabah ilk yaptığım da 10 dk sonra falan bi diğeri de saat dört günü çektim aynı test
Canım senin tek mi çift mi embriyo

İdrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar kız benim bak 5. Gün çıktı
Teste de çok güvenemiyorum sabah 10 dk da niye çıkmadı öğlene doğru çıktı diyorum kuruma olsa ama gri değil bildiğin pembe ovitrellle etkisi olsa dün ki aynı teste göre bugün ki daha koyu diyorum da diyorum😂😂

Teste de çok güvenemiyorum sabah 10 dk da niye çıkmadı öğlene doğru çıktı diyorum kuruma olsa ama gri değil bildiğin pembe ovitrellle etkisi olsa dün ki aynı teste göre bugün ki daha koyu diyorum da diyorum😂😂
Bekle en iyisi 10. Gün yap bide 12. Gün artış için yap 😂

Eklentiler

• 1000177328.webp
    1000177328.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000177304.webp
    1000177304.webp
    10 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000177329.webp
    1000177329.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000177300.webp
    1000177300.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000177296.webp
    1000177296.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 38
😂😂😂 geldim kız geldim 😂

Ay bir günde neler oldu böyle 😂 kız betalar havada uçmuş 🧿 anlatın bakayım şimdi U Umayis LadyNurr LadyNurr 🤩
Ben ikinci betayı bekliyorum çok korku dolu heycanlııı dualarınıza talibim 🥹🤲🏼 sabah kan verdim benim kadın doğumcu kapandı ama laboratuvarı arıyorum normalde yasak ama tüp bebek olduğunu duyunca kadın bi kıyamadı sanki ama 1 saat önce aradım işleme alınmamış daha sonra deniycem 2 saate felan dua edin kızlarr

Back
X