Kork

Uyurum vermeye ya çıkmazsa diyeGörünüyor yaa kan versene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyurum vermeye ya çıkmazsa diyeGörünüyor yaa kan versene
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bende öyle diyorum hayırlısı olsun deniyorum hayirsizsa hayırlısına çevir diyorum inşallah olur bu kez bakalımTeşekkür ederim iyiyim okullar açıldı kızlar okula ev iş yemek derken akşam oluyor okula ben gidiyorum gibi sabah erken kalkıyorum tatil güzeldi ya yoruluyorum ama tatlı yorgunluk senin 5 ci gün embriyosu 5 günün kaldı o zaman yariladik hadi bakalım çifte mutluluk gelsin diyelim ki gelsin bir arkadasim hep der dua edince Allah'ım benim için hayırlısını ver hayırsız ise yarabbim hayirliya çevir yine ver istemesini bil diyor bana senin için bunu yapicam ısrarla isticez bakalım inşallah olucak![]()
Ben hiç bu kadar net kuruma görmedimCanım sabah ki böyle olmuştu öğlen gibi kurumami acaba
Canım senin tek mi çift mi embriyoBugün 8.gun ben yok diye düşünmüyordumama psikolojik mi bilmiyorum akşama kadar kasık agrisi yaşadım yine bak görünmeyen sabah ilk yaptığım da 10 dk sonra falan bi diğeri de saat dört günü çektim aynı test
Çıkar canım günümolmadığı için az çıkar sadeceKork
Uyurum vermeye ya çıkmazsa diye![]()
Çift embriyo aşkım 3.gunCanım senin tek mi çift mi embriyo
Transferin kaçıncı günü kam verseneÇift embriyo aşkım 3.gun
8.gün korkuyorum çıkmayacak diyrTransferin kaçıncı günü kam versene
İdrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar kız benim bak 5. Gün çıktı8.gün korkuyorum çıkmayacak diyr![]()
Teste de çok güvenemiyorum sabah 10 dk da niye çıkmadı öğlene doğru çıktı diyorum kuruma olsa ama gri değil bildiğin pembe ovitrellle etkisi olsa dün ki aynı teste göre bugün ki daha koyu diyorum da diyorumİdrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar kız benim bak 5. Gün çıktı
Bekle en iyisi 10. Gün yap bide 12. Gün artış için yapTeste de çok güvenemiyorum sabah 10 dk da niye çıkmadı öğlene doğru çıktı diyorum kuruma olsa ama gri değil bildiğin pembe ovitrellle etkisi olsa dün ki aynı teste göre bugün ki daha koyu diyorum da diyorum![]()
Evet yarın 9 perşembe 10 perşembe vericem lkanBekle en iyisi 10. Gün yap bide 12. Gün artış için yap![]()
Hepiniz çok güzel şeyler söylüyorsunuz inşallah sonucu da guxel olur kuzummKız ne kuruması bnm testimin aynısı olmuş hatta bn de emin olamayip o gün kimseye söylememiştim
Hepiniz çok güzel şeyler söylüyorsunuz inşallah sonucu da guxel olur kuzumm![]()
Ayy canım var silikk bak gördün mü boşa korktunnKızlar 5 dk da çıktı kaset testim az önce
9. Gündeyim. 3.gun embriyosu
U UmayisSiyah Palto
espressoc ve diğer kızlar
Evet ya çok korkmuştum sabah bile ilk uyandığımda yaptığım hayalet gibi çıktı kesin kuruma dedim az önce aklıma geldi birden belirginlesti cizgi şok oldumAyy canım var silikk bak gördün mü boşa korktunnAy katlanarak artsın inşallahh
![]()
Çok güzel canım maşallah kaset test olmasına rağmen çıkmış görünüyorKızlar 5 dk da çıktı kaset testim az önce
9. Gündeyim. 3.gun embriyosu
U UmayisSiyah Palto
espressoc ve diğer kızlar
Ben ikinci betayı bekliyorum çok korku dolu heycanlııı dualarınıza talibim