- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.861
Ben de yıl başı dekorları alarak kesiyorum kendimi. Öyle noel baba falan sevmem de kar taneleri, kardan adamlar falanKizlar ben bebis kiyafetleri almamak icin kendimi zor tutuyorumbirileri beni engellesinn yoksa yavastan baslayacagimm
özelden attım teşekkür ederimBulantiyi yasayan biri olarak bana gonderebilirsin
Ben de öyle sanıyorum ama biraz önce oynarken kızım karnıma feci bir tekme attı. Bu endişeler hiç bitmiyor doğana kadarSukur ❤ sen artik derin bi nefes alabilirsin bence
Ayy bak acemilik iste sanki sutu sagip biberona koycakmisim gibi dusunuyorumBen de yıl başı dekorları alarak kesiyorum kendimi. Öyle noel baba falan sevmem de kar taneleri, kardan adamlar falanBiberon alma canım. Anne sütüyle beslemeye odakla kendini
Bu konularda okumalar yapabilirsin. Güzel zaman geçiyor. Ben çok okudum. Allah’a şükür biberon, emzik vermeden, sallamadan büyüttüm
Ay dikkat et ya ☺Ben de öyle sanıyorum ama biraz önce oynarken kızım karnıma feci bir tekme attı. Bu endişeler hiç bitmiyor doğana kadar
Yanitladimözelden attım teşekkür ederim
Üzülme kuzum obur bebısıme yazıkKızlar ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
Canım kitapların hepsini bebek kıyafetleriyle birlikte depoya kaldırdımAyy bak acemilik iste sanki sutu sagip biberona koycakmisim gibi dusunuyorumbana okudugun kitaplarin isimlerini verebilir misin? Ben de okuyim
Ayy canım ne tarifsiz bir üzüntüdür Allah bilir. Ama diğeri iyi çok şükürKızlar ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
Ya cok uzuldum canim hayirlisi boyleymis biri seninle bak buna sükretKızlar ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
İyi olun da canımAyni bendr hayatima devam ediyorum canim☺
Tsh sonucu çıkmış olması lazım kuzum benim aynı gün için de çıktıİnsaAllah canım benim. Bugün bende devlet Hastanesi'ne gittim. Sağlık ocağında yapilmayanlari yaptı. Hemen çıkmaz sonuç dedi. Yarında sağlık ocağına gidip kan vericem tahliller icin. Yapılmayan olursa ücretli yaptircam. Şuan en önemlisi tsh benim icinde
Aynen canım bi sorayım bende memorialde tedavi oldumMemorial bana 10. Haftada birak dedi, doktorunla bi gorus istersen
Oncesinde crinone jelde 1-2 kere yasamistim ama bunda ilk gunden yasamam biraz dusundurucu oldu
Allah digerine saglik versin canimKızlar ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
Elinize saglikYanitladim
Bnim daha hamileligkm belli değil.bu haftasnunda kan vercem. Belli olunca inşallah doldurmak isterimMerhabalar, gebe kalan arkadaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Gebe kalamayanlar içinse inşallah tez zamanda nasip etsin ben de ekimde dondurulmuş transferi olacaktım ama maalesef ertelendi bu ayda kist nedeniyle ertelendi.Tabi bir taraftan eğitim de devam ediyor doktoram için gebelerde bulantı-kusmayla ilgili bir araştırma yapıyorum gebe kalan arkadaşlar eğer doldurmak isterlerse bana msj atarlarsa özelden anketi gönderebilirim. Pandemi nedeniyle yüz yüze yapamıyorum maalesef nereye yollasam bilemedim aklıma burası geldi. Google formlar üzerinden dolduruluyor isim yazılmıyor, güvenlidir.
Acikma bendede oluyo canmKızlar gece 2 de 3 te aclikdan kalkıyorum.
Çok halsizlik var uyku hakim sürekli...
Acayip yemek yiyiyorum
Ya benim tedavimde en basinda igne yoktu, sadece sabah aksam jel kullaniyordum progestronu, hafif bi kanama yasayinca igne de verdiler extra canimO jeli ne icin kullaniyorsunuz? Ben hc kullanmadim basindan beri igne oluyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?