EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ayy öyle basitlikten nefret ediyrm tüpte olsa senin evladin ne öyle sokaktan bulunmuş gibi bir laf ben hassasım ya bu konularda boş konuşan insanları hiç sevmiyrm erkek ayrı mı yapan olursa yanımda büyük bir laf sokuyorum yada senin ki okumadi benm ki okudu muhabbeti en sevmediğim şey

Çocuklar hiçbir şeyi unutmuyor

Senin komşuyu ayırasım geldi anlayabilseler minik kalpleri akılları idrak etse helalimden çocuk yapmışım kime ne derdim. Ama yavrular çok hassas çok çok büyüsünler derim üniversiteye falan gidince

Reactions: Z P
Kızlar kusma ogurmelerim o kadar arttı ki dayanamayacak seviyeye geldi.Kesinlikle şu icemiyorum...
Ama bir kaç çözüm yontemi buldum sanırım..
Yemekden önce biraz elma ve leblebi yiyiyorum.
İlk adimda su yerine taze sıkılmış meyve suyu içiyorum ve yavaş yavaş bol cigmeyerek yemeği az porsiyon tüketiyorum.
Şuan için çok iyi geldi.
Midenin boş kalması daha kötü oluyor.
Ayrıca zaman zaman nane şekeri yalıyorum ferahlatıyor.

Senin komşuyu ayırasım geldi anlayabilseler minik kalpleri akılları idrak etse helalimden çocuk yapmışım kime ne derdim. Ama yavrular çok hassas çok çok büyüsünler derim üniversiteye falan gidince
Kesinlikle canım zaten bı zaman sonra bizde untuyoruzki . Bı ara oğlumda sanki açıklama yapmak zorundaymisiz gibi oluyordu. Tedaviyle oldu vs. Sonra anneme dedim niye detaya giriyoruzki. Ne gerek var yani. Ondan sonra hiç söylemedik. Zaten şuan öyle seyle meşgul ki insanlar kim hamile nasıl kalmış umrumda değil kimsenin millet canının derdinde

İki üç gun önce tüp bebek doktorum paylaşmış. İğnelerdennkalp yapmış biri Cocguda ortasına koymuş. Ama ben gördüm de ürperdim o ignelerden. Yani çöpe nasıl aticagimi şaşırıyorum
Bende hayatta yapmamm oyle, cok korkunc bide insan yavrusu olduktan sonra tum o zor gunleri unutur bence, o pis igneleri saklayip neden bakip bakip uzulesin aklina getiresin kii

Reactions: Z P
Bende hayatta yapmamm oyle, cok korkunc bide insan yavrusu olduktan sonra tum o zor gunleri unutur bence, o pis igneleri saklayip neden bakip bakip uzulesin aklina getiresin kii
Aynen canimm bu konuda hepimiz hemfikiriz.

Bir güzel uyuyordum ignecii abla gelene kadar Gözümü zor aciyorum . Erken kalktigim için mi hamilelikte mi bilmiyorum ama sürekli uykum geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…