EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar.gorunce lütfen yazin 1saat once lavabiya kalktim sonra peceteyle silinirken silince gelen nokta nokta kan gordum sildim bidaha baktim gene var hangileriniz okudu bilmiyorum sivilce gibi bi sislik cikti demistim o patlayip sonmus galiba cunku orayi silince gordum sonra yine kontrol ettim ondanmi diye ordan kan gelmesi bi sorun yaratirmi

Bugun fitilleri kullanmayı unuttum
Çok geçmiş olsun kuzum. Progestan bizim için bu dönemde aşırı önemli bebekler ondan besleniyor. Bana annem özellikle kaç kere söyledi kesinlikle saatini şaşırma diye. Progestanın bebek için önemini de anlattı eksiklik olursa neden kanama olur diye de anlattı. Oyüzden saatine hatta dakikasına dikkat et canım. Ben saat sabah 5:10-13:10-21:10diye 8saat aralıkla fitili kullanıyorum. İğneyi de hep saatinde yapıyorum. Çok şükğr bugüne kadar 1damla lekelenme bile olmadı

Reactions: Z P
Eger sivilcenden geliyorsa sıkıntı yoktur içi temizleniyor. Normal yüzümüzdeki sivilceyi sıktığımızda bile sonunda kan gelir. Bir sıkıntı yoktur ama yine enfeksiyon kapmamasına dikkat et. Hafif Antibiyotik içerikli kremin varsa gün içinde 1 en fazla 2kez çok az kullanabilirsin

6+3 üm normalde 7ci haftada gidicektim ama doktora gitmeyi dusunuyorum bende ici temizleniyo diye dusundum 2gun once birdenbire cikmisti sabaha karsi baktim ondan geliyodu cunku asagi kismida peceteyle kontrol ettim annem rahatsizlandi tam ayni sirada suan hastanede bayildi ve atak gecirdi ondanda ikisi birlesti cok korktum stres oldum ambulansla goturduler gidemedimde buyuk bi korku yasadim hamileyim diye tutamadimda

Doğrudur canım ya bazen vücut da yapabilir diye düşünüyorum. Çünkü oğlumda da lekelenmelerim olmuştu ve dediğin gibi hiç bir ilacımı ignemi atlamiyordum hatta oğlumda 2 ayıma kadar iğne kullanmıştım ona rağmen yine lekelenmem olmuştu. 2 aya kadar böyle olmuştu bende sonra tamamen kesilmisti

Korkma korkma bende çok korktum normalmis onu anladım.
Yerkestikce büyüdükçe ara ara olabiliyormus
Evet canım yok çok panik olmadım az çok tecrubeliyim bu konularda. Kahverengiye döndü leke. Ama doktoru arayıp sorcam yinede. Bı kontrole giderim

Bugun fitilleri kullanmayı unuttum
Ya ben günde 3 tane fitil kullaniyrm fitile göre zamanimi ayarlıyorum saati saatine kullaniyrm çok önemli demişti doktor doktor bu ilaçları veriyorsa bir bildiği vardır sen niye kafana göre kullanıyorsun bir kere kullanamadim vicdan azabı çektim bütün gün

Kızlar son adetime gore 6+3 olmam gerekiyodu simdi doktordan geldim ve yıkıldım resmen karindan bakti yag dokusu var goremiyorum dedi sonra vajinal bakalim dedi buldu keseyi ama cok kucuk dedi 1aylik hamile olman gerekiyo dedi ve kese cok kucuk dedi peki dedim bu boyuta gore kac haftalik sizce 4+2 diye soyledi 1hafta sonra bidaha gelisimine bakalim dedi bense belki kalp atisi bile duyarim diye sevinmistim simdi cok kötüyüm

Bana saat belirtmedi. Çocukla ilgilenmekten aklıma gelmedi. Bide aşırı uyuyorum alarm kurucam artık

Tüp bebek doktorunami gittin canimm üzülme belki geriden geliyordur bazen olabiliyor böyle . Rabbim evladını sana bağışlasın insaAllah iyi sonuçlar alirsin

Bana saat belirtmedi. Çocukla ilgilenmekten aklıma gelmedi. Bide aşırı uyuyorum alarm kurucam artık
Banada saat belirtmedi ama ben kendime göre saat koydum sabah 8 öğlen 3 akşam 10 diye diğerlerini de buna göre ayarladim igneyide 2 de vurduruyorum çok düzenli hiç saatini geciktirmem bide ağır kaldırma oda yapıyor çok egilme fitili koyunca yarım saat yatman lazım ayaklarını havaya kaldirarak

Tüp bebek doktorunami gittin canimm üzülme belki geriden geliyordur bazen olabiliyor böyle . Rabbim evladını sana bağışlasın insaAllah iyi sonuçlar alirsin
Normal ozelde bi doktora gittim adetime gore 6+3 kalp atisi bile duyulabilcekken kese 4+2 olabilor boyutuna gore dedi 5+5 falan dese gene bi nevze ikna olurdum belkii geç dollenme falan dedi bana haftaya bakalim dedi ama ben hic ikna olmadim asiri uzgunum suan

Canımsın yaa üzülme kuzum. Yaa aleti iyimiydi bende bu alet meselesine çok takıyorum. Gerçekten tüp bebek doktoruna ne kadarsa verilmeli en iyi aletle bakılmali.Bak bu ultrason oğlumda çekilmiştim tüp bebej doktoruma gitmiştim ozaman 400 TL en luksuydu yani. İlk muayne kesinlik le tüp bebek doktorunun bakması taraftariyim

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-18-14-43-41-185_com.google.android.apps.photos.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 43
Ağır olarak da mecbur oğlumu kucağıma alıyorum hiç durmuyor ki yerinde fitili koyunca yatayım Neyse olsun Rabbim hakkimizda hayırlısını versinn sabah namazında uyandı çocuk çizgi film açtım ona öyle attım da fitili yattım. Sabah kalkar kalkmaz hemen üst kata kaçıyor velet durmuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…