How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Insulin direncinmi var seninde cnm ? Ben 9haftadan sonra birakcam artik
Evet canım gidip tahlil yaptırmam lazım devlet hastanesine gitmekten korkuyorum çok az üstündeydi değerin ama yine de başlattı doktorum açlık kan şekerine baktı aile hekimliği 70 çıkmış acaba kırıldı mı direnç diye düşünüyorum ondan önce 100 90 felan çıkıyordu

Kesinlikle sana katılıyorum canım. Birde benim midem bulanıyor market yogurtlarindan. Mis gibi mayaliyoruz sütun üstündeki kaymagida sabah kahvaltisinda yiyoruz valla bin kat işlenmiş yoğurttan iyidir çiftlikten geliyor süt nerden geldiginide biliyoruz çok memnunuz
aynen öyle valla dogal beslenmek daha önemli market yogurtları hiç güzel degl bide daha önceden biliyon bende çok kasmıyorum canım ne istiyosa yiyorum sadece miktarı abartmym🙈🙈

• Beğen
Reactions: Z P
aynen öyle valla dogal beslenmek daha önemli market yogurtları hiç güzel degl bide daha önceden biliyon bende çok kasmıyorum canım ne istiyosa yiyorum sadece miktarı abartmym🙈🙈
Valla ben bugün herşeyin miktarını aşırı abarttım şuan karnım patlıcan gibi 😅😅😅Yarın dengelerim az yerim ahah😅

İşte sorun güvenilir süt bulmakta eskiden sütü köyümüzden komşumuzun ineğinden vs alırdık ben istanbulda yaşıyorum güvenilir çiğ süt bulamadım fabrikasyon çiğ sütlerde antibiyotik hormon vs olabiliyor şimdilik organik pastorize yoğurt alıyorum
gerçi o da dogru şimdi bizim buralar daha küçük köyden dogal süt bulmak çok kolay

Ben yaklasik 2aydir kahve icmiyorum cayida abdest suyu gibi iciyorum sabahlari 3gunde bir falanda yine acik akşam içtim oluyo okadar
Ayyy ben transferin gecesinde iki tane kahve ictim bir daha içemem diye gerçekten bir daha içemedim boşuna doktorlar demiyor içmeyin diye çayı de ayy sarı renkli iciyrm resmen oda kahvaltıda

Bende öyleyim ya nereyi bulursam orda uyuyorum ama mide bulantısı baş dönmesi falan birşey yok cnm da birşey istemiyor öyle normal yemeğimi yiyorum
Benn nasıl yiyorum kuzum biliyormusun ya benn uyurken aciktigimi anlamıyorum bı kalkıyorum basım dönüyor midem nasıl geciyor ama. Hani bı an elime ne gelirse yiyorum hemen. Bu seferde fazla yiyorum gözüm dönüyor 😂

Evet canım gidip tahlil yaptırmam lazım devlet hastanesine gitmekten korkuyorum çok az üstündeydi değerin ama yine de başlattı doktorum açlık kan şekerine baktı aile hekimliği 70 çıkmış acaba kırıldı mı direnç diye düşünüyorum ondan önce 100 90 felan çıkıyordu
1sene once bende en son baktirmistim 20idi insulin direncim ondan beri ilaci kullanirim pcosum cunku 10 gun once bende aile hekimlinde glukoza baktirdim 83 cikti gayet normaldi benimkide dusmustur herhalde🙄 hamilelikle açlik tokluk kan şekerimi onemli yoksa insulin direncidemi

Ayyy ben transferin gecesinde iki tane kahve ictim bir daha içemem diye gerçekten bir daha içemedim boşuna doktorlar demiyor içmeyin diye çayı de ayy sarı renkli iciyrm resmen oda kahvaltıda
Aynisi sigarayida transferden 1hafta once birakmistim zaten kahveyide cok severim onuda 2aaydir icmedim cips desen ayilirim gecen annem almis ondan yedim fistikliyla az tuzlu onun disinda hep ispanak sulu yemek sebze sabah yumurta peynir kaymak vs kuru dut yesil elma 😂😂 bazen kakolu biskuvi aburcuburu abartmadan minnak minnak yiyorum yoksa hic duramiycam

Back