EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Hepsini önemli diyorlar ama insülin direnci yumurtanın büyüyüp çatlaması için önemli demişlerdi belki hamile kalınca bırakabiliriz ilacı doktora soracam gidince

Şimdi fitil attım vajinadam bakalım yarına kesilir insaAllah. kontrole gitsem mi acaba yarın

Şimdi fitil attım vajinadam bakalım yarına kesilir insaAllah. kontrole gitsem mi acaba yarın
Benim doktorum her lekelenmeyi ciddiye al ve mutlaka bana haber ver demişti canım. Şuan pandemim yine zirveyi zorluyor önce sor gel derse git. Ayaklarını havaya kaldır uzan inşallah kesilir. Rengi kan kırmızı değilse korkma

Reactions: Z P
Canım ilaçlarını saatinde kullanmaya özen gösteriyor musun? İnşalah hiçbir şey olmaz. Allah yavrunu korusun
Benim kanama olunca fitili kestiler. Yarın bir doktora sor fitile devam mı diye
Bence yat dinlen sabaha bir şeyin kalmaz inşallah

progestanı bugun kullanmayı unuttum Sanırım ondan oldu. İnsaAllah gecer sabaha

yok canım kırmızı degil. turuncu bi renk. progestanı bi kere daha boyle unuttum cok az gelmişti. belki doktor igneye dönebilir. Yarın gidip bi muayne olmam lazım içim rahat etsin. insaAllah sabaha bişeyi kalmaz

yarında proluton vurulmam lazım. en son pazartesi vurılmustum. Yarın duzenli kullancam progestanı. suan kasıklarımda agrıyor cok az

yok canım kırmızı degil. turuncu bi renk. progestanı bi kere daha boyle unuttum cok az gelmişti. belki doktor igneye dönebilir. Yarın gidip bi muayne olmam lazım içim rahat etsin. insaAllah sabaha bişeyi kalmaz
O dönmese bile sen iğne iste acıtıyor belki evet ama korku halinden iyidir canım. Bir defa pıhtı attım 12 saat içinde durdu bir daha yaşamadım ama o korku bana 9 ay yetti.

O dönmese bile sen iğne iste acıtıyor belki evet ama korku halinden iyidir canım. Bir defa pıhtı attım 12 saat içinde durdu bir daha yaşamadım ama o korku bana 9 ay yetti.
Progestan fitil dd cok işe yarıyor ama bugun kullanmayı unuttum. Oglumda sagolsun hiç durmadı bugun hep kucagıma aldım onu bu aralar cok dikkat etmem lazım. Rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın sag salim kucağımıza alalım insaAllah,

Amin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…