EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Sütlü kahve bile icmiyorum tirstimdan zarari olmaz dimi bi deneyim bide sormak istiyorum kahvee iciyomusunuz
canım benim kafeinsiz kahve var ben onlardan içiyorum ,özellikle tchibonunkinden memnunum ,migros jet hariç tüm migroslarda tchibo ve mehmet efendininkini bulablrsn

Eklentiler

• 66F55D18-8A40-468C-BD93-8D1940F71507.jpeg
    109,3 KB · Görüntüleme: 19
evde mayalıyorum market yogurtlarının içinde ne olduğu belli degl güzelce kaynatrsn bişeycik olmz,yıllardr bi sürü hamile ev yogurdu yedi hiç bşeyck olmadı
Kesinlikle sana katılıyorum canım. Birde benim midem bulanıyor market yogurtlarindan. Mis gibi mayaliyoruz sütun üstündeki kaymagida sabah kahvaltisinda yiyoruz valla bin kat işlenmiş yoğurttan iyidir çiftlikten geliyor süt nerden geldiginide biliyoruz çok memnunuz

Ay bende dinliyim okuyumda biraz uysal olsun cocugm. Oğlum canımızı çok yakıyor

Sütlü kahve bile icmiyorum tirstimdan zarari olmaz dimi bi deneyim bide sormak istiyorum kahvee iciyomusunuz
Ben türk kahvesi çok seven biriyim hergün içerdim bırakırken biraz zorlandım izin dönüşü iş yerinde bir tane içmiştim bide yarım fincan içtim çayı da çok az dem koyup sadece sabahları içiyorum kafeinin miktarına dikkat etmek gerekiyor

evde mayalıyorum market yogurtlarının içinde ne olduğu belli degl güzelce kaynatrsn bişeycik olmz,yıllardr bi sürü hamile ev yogurdu yedi hiç bşeyck olmadı
İşte sorun güvenilir süt bulmakta eskiden sütü köyümüzden komşumuzun ineğinden vs alırdık ben istanbulda yaşıyorum güvenilir çiğ süt bulamadım fabrikasyon çiğ sütlerde antibiyotik hormon vs olabiliyor şimdilik organik pastorize yoğurt alıyorum

Ben yaklasik 2aydir kahve icmiyorum cayida abdest suyu gibi iciyorum sabahlari 3gunde bir falanda yine acik akşam içtim oluyo okadar

Kullaniyorum cnm ama nerdeyse 2 senedir kullanirim tedavi zamanlarimda baslarim 2ay oldu yine baslayali oyuzden onun etkisi degildir ilk 1hafta etkisi oluyo ilacin insulun direnci icin kullaniyorum
Onun etkisi canım o hap yapıyor bende kullanıyorum ben başlayalı 6 ay oldu bende de yapıyor doktor dedi o hapın yan etkisi diye

Esim bı yerle anlaşmış 1.5 kg manda ,1.5 kg inek sütü alıp karıştırıyorum. Sonrada mayalıyorum. Gercekden mükemmel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…