- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.381
canım benim kafeinsiz kahve var ben onlardan içiyorum ,özellikle tchibonunkinden memnunum ,migros jet hariç tüm migroslarda tchibo ve mehmet efendininkini bulablrsnSütlü kahve bile icmiyorum tirstimdan zarari olmaz dimi bi deneyim bide sormak istiyorum kahvee iciyomusunuz
Bol bol Yusuf süresini dinlettim. Huyları güzel olsun diye gerçekten de bebelerim çok uysalAnlamı ne güzelmişOkurum canım
Kesinlikle sana katılıyorum canım. Birde benim midem bulanıyor market yogurtlarindan. Mis gibi mayaliyoruz sütun üstündeki kaymagida sabah kahvaltisinda yiyoruz valla bin kat işlenmiş yoğurttan iyidir çiftlikten geliyor süt nerden geldiginide biliyoruz çok memnunuzevde mayalıyorum market yogurtlarının içinde ne olduğu belli degl güzelce kaynatrsn bişeycik olmz,yıllardr bi sürü hamile ev yogurdu yedi hiç bşeyck olmadı
Ay bende dinliyim okuyumda biraz uysal olsun cocugm. Oğlum canımızı çok yakıyorBol bol Yusuf süresini dinlettim. Huyları güzel olsun diye gerçekten de bebelerim çok uysalİbrahim süresi, ali İmran dinledim bol bol ve hamilelikte çekilecek tesbihler dersen onları çektim. Google yaz çıkıyor.
Bende evde mayalıyorum ama korkumdan yiyemedim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali oldu şimdilik organik yoğurt alıyorumOkadar detayinj bilmem ama süt alıp mayaliyoruz yoğurt market yogurtlarina bin basar çok sağlıklı ben çok seviyorum ekşi ekşi ayranini iciyoruz
Bende içimin pastorize organik yoğurtunu alıyorum çok lezzetli ev yoğurduna benziyorHazir tuketiyorum ben ev yapimi yogurt kaynamis sut filan risk tasiyabiliyomus onun icin gebelikte biraz tehlikeli
Ben türk kahvesi çok seven biriyim hergün içerdim bırakırken biraz zorlandım izin dönüşü iş yerinde bir tane içmiştim bide yarım fincan içtim çayı da çok az dem koyup sadece sabahları içiyorum kafeinin miktarına dikkat etmek gerekiyorSütlü kahve bile icmiyorum tirstimdan zarari olmaz dimi bi deneyim bide sormak istiyorum kahvee iciyomusunuz
Yatıp kalkıp Yusuf yüzlü lokman sözlü eyle dedim canım. Çokça dinleAy bende dinliyim okuyumda biraz uysal olsun cocugm. Oğlum canımızı çok yakıyor
İşte sorun güvenilir süt bulmakta eskiden sütü köyümüzden komşumuzun ineğinden vs alırdık ben istanbulda yaşıyorum güvenilir çiğ süt bulamadım fabrikasyon çiğ sütlerde antibiyotik hormon vs olabiliyor şimdilik organik pastorize yoğurt alıyorumevde mayalıyorum market yogurtlarının içinde ne olduğu belli degl güzelce kaynatrsn bişeycik olmz,yıllardr bi sürü hamile ev yogurdu yedi hiç bşeyck olmadı
Cnm ben salayim desem eşim gözüme bakiyoAy yok canım ya. Valla bu kadar kasmayın kendinizi.birşeye sürekli hep kötü olcak gözüyle bakmayın. Olmayacağı varsa da olur Allah korusun
Sütlü olanlar varya latte falan ondan icsem zarari olurmi bimden aldimcanım benim kafeinsiz kahve var ben onlardan içiyorum ,özellikle tchibonunkinden memnunum ,migros jet hariç tüm migroslarda tchibo ve mehmet efendininkini bulablrsn
Ben yaklasik 2aydir kahve icmiyorum cayida abdest suyu gibi iciyorum sabahlari 3gunde bir falanda yine acik akşam içtim oluyo okadarBen türk kahvesi çok seven biriyim hergün içerdim bırakırken biraz zorlandım izin dönüşü iş yerinde bir tane içmiştim bide yarım fincan içtim çayı da çok az dem koyup sadece sabahları içiyorum kafeinin miktarına dikkat etmek gerekiyor
Tmm çok teşekkürler canımBol bol Yusuf süresini dinlettim. Huyları güzel olsun diye gerçekten de bebelerim çok uysalİbrahim süresi, ali İmran dinledim bol bol ve hamilelikte çekilecek tesbihler dersen onları çektim. Google yaz çıkıyor.
Ya tabikide zararlı şeyleri yemede hani ne bilim bu kadar ince detaylara hamilelik geçmezCnm ben salayim desem eşim gözüme bakiyo
İnsaAllah kuzumYatıp kalkıp Yusuf yüzlü lokman sözlü eyle dedim canım. Çokça dinle
Onun etkisi canım o hap yapıyor bende kullanıyorum ben başlayalı 6 ay oldu bende de yapıyor doktor dedi o hapın yan etkisi diyeKullaniyorum cnm ama nerdeyse 2 senedir kullanirim tedavi zamanlarimda baslarim 2ay oldu yine baslayali oyuzden onun etkisi degildir ilk 1hafta etkisi oluyo ilacin insulun direnci icin kullaniyorum
Esim bı yerle anlaşmış 1.5 kg manda ,1.5 kg inek sütü alıp karıştırıyorum. Sonrada mayalıyorum. Gercekden mükemmel oluyor.Arkadaşlar yoğurt olarak pastorize yoğurt mu tüketiyorsunuz çiğ sütle evde mayalanan yoğurt mu birkaç yerde ev usulü kaynatmakla içerisindeki mikropların ölmediğini çoğaldığını yazmışlar doktora sormak da aklıma gelmedi
Bende oyle diyorum ama 3ay idare et cnm diyo sonrasinda daha normale donersin diyo napalimYa tabikide zararlı şeyleri yemede hani ne bilim bu kadar ince detaylara hamilelik geçmez
Aynı benim eşim herşeyi yasakladı canım çok çekerse bir iki ısırık alıp bırakıyorumBende oyle diyorum ama 3ay idare et cnm diyo sonrasinda daha normale donersin diyo napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?