• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bana doğuma 1ay kala bırakacaksınız dediler morarmaması için iğneyi yaparken kolonya vs sürmüyorum kuru bir şekilde uyguluyorum iğneyi çıkarırken çok hafif pamukla destek oluyorum bastırma ovma gibi şeyler yaparsanız mosmor olur çok nadir hafif morarıyor
Bende dediğin givi vuruyorum canım kolum bile morardı tenle alakalı sanirim

Benim ilaçlar çok azaldı. Kanamam olunca fitilleri kestiler. Kalp atışını duyunca estrofemi kesti
Sadece progetan dex ve 1 tane progestan hap kullanıyorum
Tabii haftada bir proluton depot

Benim ilaçlar çok azaldı. Kanamam olunca fitilleri kestiler. Kalp atışını duyunca estrofemi kesti
Benm hala devam ya kanamam olmadı ama kalbini duyduk doktor 3 ay kullanacaksn dedi sonra birşey olmazsa bırakırsn dedi

bende bahçecide tedavi oldum donmuş embriyo transferi oldu bana da rahim dinlendirme uygulandı çünkü

• Beğen
Reactions: Z P
bende cok kımıldanabilirim o yüzden doktor da rahat olsun işini rahat yapsın diye anestezili düşündüm bu fikri doktora da bir sorayım . cünkü ultrasonla bakarken bile beni uyarıyor. çok kasıyorsun kendini diye
Evet valla çıkarken çok iyi yerleşti dedi bilmiyorm çünkü ilkin de çok kimildamistim doktor böyle transfer yapamam demisti

bende cok kımıldanabilirim o yüzden doktor da rahat olsun işini rahat yapsın diye anestezili düşündüm bu fikri doktora da bir sorayım . cünkü ultrasonla bakarken bile beni uyarıyor. çok kasıyorsun kendini diye
Ben rahatlık açısından yaptım çünkü onun psikolojiside zor ama dokunuyormus bana bir daha yapmam mesala arkadaşımda yaptı ohh dedi mis gibi girdim çıktım acı yok ağrı yok doktor işini güzelce yaptı dedi

Proluton depot iğneyi haftada 1 kullanıyorum Kızlar. tüp bebek doktoru bırakabilirsin dedi. Takip için gittiğim doktor 10. Hafta sonuna kadar kullan dedi. Sizce ne yapmalıyım. Kafam karıştı

• Beğen
Ben 😂 evet 750 lirayi saydim ellerine🤭
Ben de sayacakmışım, hayırlı olsun bana da 😂
Doktora çok güvendiğim için ilk kontrolü onda yaptırmak istiyorum, o yüzden vericem, elim mahkum 😁
Daha kese var mı, kalbi atıyor mu bilmiyorum, inşallah benimledir yavrum 🙂

Arkadaşlar yoğurt olarak pastorize yoğurt mu tüketiyorsunuz çiğ sütle evde mayalanan yoğurt mu birkaç yerde ev usulü kaynatmakla içerisindeki mikropların ölmediğini çoğaldığını yazmışlar doktora sormak da aklıma gelmedi

Bende insaAllah 8.ci haftada bırakıyorum estrofemi progestani . Prolutonuda keser büyük ihtimal 10cu haftada da kesebilir. Ama sanırım cleksandan kurtulusum yok gibi

Arkadaşlar yoğurt olarak pastorize yoğurt mu tüketiyorsunuz çiğ sütle evde mayalanan yoğurt mu birkaç yerde ev usulü kaynatmakla içerisindeki mikropların ölmediğini çoğaldığını yazmışlar doktora sormak da aklıma gelmedi
Okadar detayinj bilmem ama süt alıp mayaliyoruz yoğurt market yogurtlarina bin basar çok sağlıklı ben çok seviyorum ekşi ekşi ayranini iciyoruz

Pastörize süt ürünü tüketmemiz lazım canım. İnek sütü olan Süt, yoğurt ve peynir dışında şarküteri ürünleri de tehlikeli. Keçü sütüyle yapılanlar çok bakteri içeriyor

Sucuk sosis salam pastırma mayonez vb şeyler brusella, salmonella, deli dana, toksoplazma gibi peki çok rahatsızlığa sebep oluyor

Bende insaAllah 8.ci haftada bırakıyorum estrofemi progestani . Prolutonuda keser büyük ihtimal 10cu haftada da kesebilir. Ama sanırım cleksandan kurtulusum yok gibi
12.haftaya kadar devam ediliyordu bazıları diye hatırlıyorum. Ben mecbur devam edeceğim doğal gebelikte düşük yaptığım için

• Beğen
Back