- 12 Mart 2019
- 14.843
- 34.243
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.201
Bencede genetik canm annemin cok bulantisi olurmus hic bisey yiyemezmis koku hassasiyetide olurmus. Ama halamlarin hic olmazmis demekki kardesim ve ben halama cektikki yok boyle bi problemGenetik sanirim o halde benim ablam da iki cocugunda da hep kustu. Sanirim ben de oyle olacagim
Halaya da çekmesek miBencede genetik canm annemin cok bulantisi olurmus hic bisey yiyemezmis koku hassasiyetide olurmus. Ama halamlarin hic olmazmis demekki kardesim ve ben halama cektikki yok boyle bi problem
Belki sen annene cekersin oyle dusunmeHalaya da çekmesek mibenim halamın çok kötü geçmiş.Hiç bir şey yiyememiş
Bendede arada bi oluyo bas agrisi ve üsume var sadeceKizlar kız olunca mide çok bulanırmis erkekte hafif geçermiş bende tık yok ve herkes zaten erkek olacak diyo sizin durum nasıl
Bizim aynı bir belirti yok valla kendimi dinler oldumBendede arada bi oluyo bas agrisi ve üsume var sadece
Tedaviden once bile erkek olur senin diyolardi
Benim icimde erkek gibi bir his var, ruyamda da oyle gordum. Ama mide bulantim ve kusmam cokKizlar kız olunca mide çok bulanırmis erkekte hafif geçermiş bende tık yok ve herkes zaten erkek olacak diyo sizin durum nasıl
Olmasn daha iyi bosveerBizim aynı bir belirti yok valla kendimi dinler oldum
Valla benim sonraki hafta persembe cuma gitmem lazim daha saymiyorm gunBugunde gecti gitti kizlar, benim Cuma gunu tup bebek doktorumda son randevum var, bakalim kalp atisini dinleyebilecek miyiz?
Gun sayan var mi benim gibi baskaa?
Say say bitiremedik gunleri canim benimValla benim sonraki hafta persembe cuma gitmem lazim daha saymiyorm gun
Tamamen bırakın mı dediler size benim leke kesilince içmeye devam et dedi iki gün içtim yine leke oldu yarın sorucam doktoruma bakalım ne diyeceklerBen de corasprin ve oksapar kullanıyordum. Kanama olunca corasprini biraktirdi doktorum. Sizinkine corasprin sebep olmus gibi icmediginiz gün leke geldiğine göre. Doktorunuza bir sorun bence,kanama olunca corasprini biraktiriyorlar genelde.
Amiin insallah canimSay say bitiremedik gunleri canim benim
Allahim saglikla sihhatle en guzel sekilde gunlerimizi gecirmeyi nasip etsin insAllaah
O yüzden gebelik takvimi koymadınız değil mi bende kalp sesini duyunca içim rahatlayacak gibi hissediyorum sanırım biz bebeğimizi kucağımıza almadan heh bu sefer oldu diyemeyeceğiz yaşadığımız duyduğumuz şeyler bizi ister istemez endişelendiriyor en azından sizin tutunma probleminiz yokmuş rahim içi yapınız uygunmuş üstelik pgt den de geçmiş benim önceki transferlerimde hep pgt li ve blast olmuş embriyolardı ama hep ilaçsız denenmişti bu sefer ilaçlı uyguladıkları için tutundu diye düşünüyorum semra hnm senin rahim için ilaçsız yönteme yeterli gelmemiş olabilir demişti3 transfer oldum toplanda. İlki araştırıldı genetik temiz geldi, onun hala sebebini bilmiyoruz. Rabbim böyle sınav etti. 2. Transferim kimyasal oldu. Betahcg istenilen şekilde yükselmedi. 3. Transferim de keseden sonra kalp atışı duyulamadı ve yine küretajla alındı. O genetiğe gitti ve trizomi denildi. Sonra dediler ki embriyolar sağlıksız o yüzden başarısız olunuyor. Yeniden yumurta toplayıp pgt yapalım dediler. Kabul ettim. Şimdi Pgt’li 5.gün embriyosu transfer edildi. İnşallah sağlıkla devam eder ancak o kadsr kayıptan sonra korkuyorum. Hele 11.haftada kaybettiğim bebeğimden sonra hamileyim diye sevinemiyorum bile şu an. Hep bi korku halindeyim.
Dün ve bugün coraspine devam edince akşam leke geldi birde kivi mandalina yedim limonlu su içmiştim onlarda kan sulandırıyormuş bakalım takipteyim inşallah kesilir lekelerimizben de kendi doktorumu aradım bugün kanama olunca hem coraspirin hem oksapar kullanıyordum coraspini bırkartırdı
Kuzenim oğlu olacak şuan mide bulantısından yataktan dahi kalkamıyor serum ile besleniyor doğru tespit değil bence canımKizlar kız olunca mide çok bulanırmis erkekte hafif geçermiş bende tık yok ve herkes zaten erkek olacak diyo sizin durum nasıl
Ben sayıyorum canım 23 ün randevumuz daha keseyi de görmedik bizBugunde gecti gitti kizlar, benim Cuma gunu tup bebek doktorumda son randevum var, bakalim kalp atisini dinleyebilecek miyiz?
Gun sayan var mi benim gibi baskaa?
Selam canim bende Memorial hastasiyim.O yüzden gebelik takvimi koymadınız değil mi bende kalp sesini duyunca içim rahatlayacak gibi hissediyorum sanırım biz bebeğimizi kucağımıza almadan heh bu sefer oldu diyemeyeceğiz yaşadığımız duyduğumuz şeyler bizi ister istemez endişelendiriyor en azından sizin tutunma probleminiz yokmuş rahim içi yapınız uygunmuş üstelik pgt den de geçmiş benim önceki transferlerimde hep pgt li ve blast olmuş embriyolardı ama hep ilaçsız denenmişti bu sefer ilaçlı uyguladıkları için tutundu diye düşünüyorum semra hnm senin rahim için ilaçsız yönteme yeterli gelmemiş olabilir demişti
Bizim seninle transfer tarihlerimizde ayniydi galiba 23 ekimBen sayıyorum canım 23 ün randevumuz daha keseyi de görmedik biz
Tamamen şans. Doktorlar vesile. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Kucağımıza almayı nasip eylesinO yüzden gebelik takvimi koymadınız değil mi bende kalp sesini duyunca içim rahatlayacak gibi hissediyorum sanırım biz bebeğimizi kucağımıza almadan heh bu sefer oldu diyemeyeceğiz yaşadığımız duyduğumuz şeyler bizi ister istemez endişelendiriyor en azından sizin tutunma probleminiz yokmuş rahim içi yapınız uygunmuş üstelik pgt den de geçmiş benim önceki transferlerimde hep pgt li ve blast olmuş embriyolardı ama hep ilaçsız denenmişti bu sefer ilaçlı uyguladıkları için tutundu diye düşünüyorum semra hnm senin rahim için ilaçsız yönteme yeterli gelmemiş olabilir demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?