• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bencede genetik canm annemin cok bulantisi olurmus hic bisey yiyemezmis koku hassasiyetide olurmus. Ama halamlarin hic olmazmis demekki kardesim ve ben halama cektikki yok boyle bi problem😊
Halaya da çekmesek mi🤣benim halamın çok kötü geçmiş.Hiç bir şey yiyememiş😌😢

Ben de corasprin ve oksapar kullanıyordum. Kanama olunca corasprini biraktirdi doktorum. Sizinkine corasprin sebep olmus gibi icmediginiz gün leke geldiğine göre. Doktorunuza bir sorun bence,kanama olunca corasprini biraktiriyorlar genelde.
Tamamen bırakın mı dediler size benim leke kesilince içmeye devam et dedi iki gün içtim yine leke oldu yarın sorucam doktoruma bakalım ne diyecekler

3 transfer oldum toplanda. İlki araştırıldı genetik temiz geldi, onun hala sebebini bilmiyoruz. Rabbim böyle sınav etti. 2. Transferim kimyasal oldu. Betahcg istenilen şekilde yükselmedi. 3. Transferim de keseden sonra kalp atışı duyulamadı ve yine küretajla alındı. O genetiğe gitti ve trizomi denildi. Sonra dediler ki embriyolar sağlıksız o yüzden başarısız olunuyor. Yeniden yumurta toplayıp pgt yapalım dediler. Kabul ettim. Şimdi Pgt’li 5.gün embriyosu transfer edildi. İnşallah sağlıkla devam eder ancak o kadsr kayıptan sonra korkuyorum. Hele 11.haftada kaybettiğim bebeğimden sonra hamileyim diye sevinemiyorum bile şu an. Hep bi korku halindeyim.
O yüzden gebelik takvimi koymadınız değil mi bende kalp sesini duyunca içim rahatlayacak gibi hissediyorum sanırım biz bebeğimizi kucağımıza almadan heh bu sefer oldu diyemeyeceğiz yaşadığımız duyduğumuz şeyler bizi ister istemez endişelendiriyor en azından sizin tutunma probleminiz yokmuş rahim içi yapınız uygunmuş üstelik pgt den de geçmiş benim önceki transferlerimde hep pgt li ve blast olmuş embriyolardı ama hep ilaçsız denenmişti bu sefer ilaçlı uyguladıkları için tutundu diye düşünüyorum semra hnm senin rahim için ilaçsız yönteme yeterli gelmemiş olabilir demişti

ben de kendi doktorumu aradım bugün kanama olunca hem coraspirin hem oksapar kullanıyordum coraspini bırkartırdı
Dün ve bugün coraspine devam edince akşam leke geldi birde kivi mandalina yedim limonlu su içmiştim onlarda kan sulandırıyormuş bakalım takipteyim inşallah kesilir lekelerimiz

O yüzden gebelik takvimi koymadınız değil mi bende kalp sesini duyunca içim rahatlayacak gibi hissediyorum sanırım biz bebeğimizi kucağımıza almadan heh bu sefer oldu diyemeyeceğiz yaşadığımız duyduğumuz şeyler bizi ister istemez endişelendiriyor en azından sizin tutunma probleminiz yokmuş rahim içi yapınız uygunmuş üstelik pgt den de geçmiş benim önceki transferlerimde hep pgt li ve blast olmuş embriyolardı ama hep ilaçsız denenmişti bu sefer ilaçlı uyguladıkları için tutundu diye düşünüyorum semra hnm senin rahim için ilaçsız yönteme yeterli gelmemiş olabilir demişti
Selam canim bende Memorial hastasiyim.
Mart ayinda naturel transfer oldum, ektopik (dis) gebelik gecirdim, Nisan ayinda kurtajla bhcg sifirlanabildi. Pgt’li 5aa %100 saglikli embriyomdu.
Neyse toparladim kendimi, dondurulmus 1 embriyom daha vardi 6ab kalite %30 mozaik trizomi. Bu sefer ilacli transfer oldu, cok sukur tutundu, kalp atisini da ekran da gordum ptesi gunu.
Memorialdan once Maslak Acibadem Bulent Tiras’ta 2 denemem oldu. Gebelik asisi, rahim kasilmasin diye bi igne, ne derse yaptik ama orada hic gebelik olusmadi😔 bhcg 1 bile olmadi oyle soyleyeyim..
Semra Kahraman ve ekibine cok gonulden inanip guveniyorum. Allah korusun bu gebeligimde bi skinti olsa bile yine ayni doktorum ve hastanede devam ederim..
Allah hepsinden teker teker razi olsun.
En azindan hic umudum yokken bu anlari yasamak bile benim icin mucizeyken yasamis oldum..
Lutfen hocalarimiza guvenin, bu is biraz da nasip isi bence.. yani vakti zamani var sanki..

Tamamen şans. Doktorlar vesile. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Kucağımıza almayı nasip eylesin 🙏🏻

Back