• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben ilaç yazdırmak için 5+2de doktora gittim bir bakalım keseye dedi karnımdan ultrasonla görünmüştü çok şükür endişeniz varsa sizde baktırın görüneceğini düşünüyorum kalp için haftaya erken değilmi bana memorial test sonucundan 3hafta sonra kalp için randevu verdi büyük ihtimalle yine karından ultrasondan bakılacak mide bulantısı sabah ve geceleri olurdu arada gün içinde hissederdim şimdi sürekli hissediyorum ilk haftalar sırt ağrısı oldu göğüs hassasiyeti devam ediyor endişelenmeyin hep pozitif düşünelim hakkımızda hayırlısı olsun
Bana da memorial 3 hafta sonraya randevu verdi. O da 26 kasım. 6+5 oluyorum. Daha önce de memorialde pozitif almış 11. Ve 8. Haftalarda kaybetmiştim. İkisinde de karından değil vajinal muayene etmişlerdi. Yine karından muayene edeceklerini sanmıyorum. Hakkımızda hayırlısı diyelim.

Amin teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun ne kadar dikkat etsek de eşler mecbur çalışıyor biyerden geliyor virüs.herkes kolayca atlatsin inşallah. anlaşılan hepimiz er yada geç yakalanacagiz buna
Aynen canım bende öyle diyorum yani bu da grip gibi herkese bulascaga benziyor. Allah sonumuzu hayır etsin

Kizlar 2sene once ilk tedaviye basliycam zaman gittim bi tup bebek doktoru vardi bilgili ve gayet olumlu bi doktordu kensi ozel yerini acmis muanesi 150 tl sordum ona son adete gore 6+1im kalp atisi icin ne zaman muayneye gelmeliyim diye yarin gel dedi ama kararsizim ilk muane icin en azindan yine tup bebek doktoru olsun dedim 2ci secenek olarak yeni hayat tip merkezi var orasida sakin temiz onerilen doktorlar var memnun kalinan muaynesi 60 tl sonraki muayneler icin dogum ucretleri uygun zaten testler icinde devlete bi gidip kayit actiririm diyorum siz ne diyosunuz bi akil verin napiyim

Aynen bende öyleyim ki ekşi ile hiç aram yoktu acaba mide bulantılarımız yüzünden mi ekşiye meyilliyiz yoksa ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı mı bilemedim ama şekerli şeyleri hiç midem almıyor
Valla benm mideme çok iyi geliyor bastırıyor özellikle çorbalarda limon atınca rahatlıyor midem

Çok geçmiş olsun koku kaybı olanlar koronayı daha çabuk atlatıyormuş virüs buruna yerleşiyormuş o yüzden koku tat kaybı oluyormuş ciğerlere inenler zor atlatıyormuş kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz korona tedavisinde de veriliyor diğer ilaçlar gebelerde kullanılmıyor diye biliyorum dinlenerek bol su vitaminli besinlerle atlatırsınız inşallah, hakiki bala çay kaşığının yarısı kadar toz zencefil ekleyin ve limon sıkın doğal ilaç
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi çabuk atlatırız evet kan sulandirici kullanıyorum karantinadayken nasıl alırız bilmiyorum ama. Bal ve zencefili denecegim inşallah akciğere inmeden atlatirim

Bugün 8+0 oldu. Kahverengi leke şeklinde gelmeye devam ediyor. Bir bitse tam olarak o kadar mutlu olucam ki.. böyle diken üstündeyim 😕
Siz ilaç kullanıyor musunuz benim lekeler gelmişti dr coraspin iki gün içme dedi dün leke gelmeyince dr tekrar içebilirsin dedi bugün kahverengi leke geldi bir daha içmeyi düşünmüyorum o ilacı moralim bozuldu kan sulandırıcı iğnemde var zaten ikisi bünyeme fazla geldi galiba

Bana da rapor verdi 15 gün. dönüşümlü olarak ofise gidiyorduk ama ben bayadır gitmiyorum. Haftaya kontrolüm var bakalım gerekirse tekrar rapor verir diye düşünüyorum
Benim bugün yine kahverengi leke geldi coraspini içmeye başlayınca bu lekeler geliyor doktora sorucam ama bir daha içmek istemiyorum o ilacı olmazsa cuma doktora gidip rapor istiyicem

Bana da memorial 3 hafta sonraya randevu verdi. O da 26 kasım. 6+5 oluyorum. Daha önce de memorialde pozitif almış 11. Ve 8. Haftalarda kaybetmiştim. İkisinde de karından değil vajinal muayene etmişlerdi. Yine karından muayene edeceklerini sanmıyorum. Hakkımızda hayırlısı diyelim.
Yaa çok üzüldüm inşallah bu sefer gebeliğiniz sağlıkla ilerlemeye devam eder ne sebep olmuş peki tespit edildi mi benimde 2.transferim sağlıklı bir şekilde gelişmedi betahcg bir yükseldi bir düştü ama kese oluşmamıştı kürtaj yaptılar patolojidende bir şey çıkmadı embriyo sağlıklı tutunamamış dediler pgt li kaliteli embriyo idi

Hım bana randevuyu daha geç verdiler 7+1 e denk geliyor artık nasıl gerekiyorsa öyle baksınlar inşallah Allahın izniyle bizde kalp seslerini duyarız

Valla benm mideme çok iyi geliyor bastırıyor özellikle çorbalarda limon atınca rahatlıyor midem
[/
Benim dün tansiyonum 13/10 oldu böbrek rahatsızlığımdan dolayı tansiyonum arada yükseliyor ne yapacağımı bilemedim limonlu su içtim bugün yine yükselmeye başladı yine içtim tansiyonumu düşürdü ama inşallah üstüste içmenin bir zararı olmaz limonda kan sulandırıyormuş çünkü

Back