• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlaar bu arada ben 2.3 gundur geceleri 5000 keeere dönüp duruyorum uyuyamiyorum biturlu zorla uyuyorum ve geceleri karin agrisi kasik agrisi daha cok oluyo
Evet canım bendede oluyor ara ara bazen de yediklerimden uyuyamıyorum. Dün çiğ soğan yedim midemi aşırı yaktı zor uyudum. Bugünde hep çorapsız gezdim karnımın içi gazla dolu sağa sol yapıyorum ağrıdan

Bana da memorial 3 hafta sonraya randevu verdi. O da 26 kasım. 6+5 oluyorum. Daha önce de memorialde pozitif almış 11. Ve 8. Haftalarda kaybetmiştim. İkisinde de karından değil vajinal muayene etmişlerdi. Yine karından muayene edeceklerini sanmıyorum. Hakkımızda hayırlısı diyelim.
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🤲🤲🤲 düşük sebebinize ne dediler peki

Ya insaAllah benim de biraktirir canım. Oğlumda 8.5 ayına kadar vurulmuştum yani nasıl vuruldum bilmiyorum. O kafadan istiyorum şuan. Dayanamıyorum artik. Derime iğne resmen girmedi çektim başka yere sapladim ama acisi beni mafetti
Benimde ayni cnm bu sefer yana degil aşagiya yapim birazda dedim yapmaz olaydim orasi daha cok aciyo dokundumda bile valla bende igneleri birakmayi dört gözle bekliyorum 🙄🤲

• Beğen
Reactions: Z P
Benimde mor hep doktor simdilik devam dedi soylemedi ne zaman birakcagimi canim.
Artik esim vururken aciyo önceden acimiyodu
Ya keşke banada sürekli vuran olsa. Ben iğneci ablaya koldan vurduruyordum yine kol iyidi tek başıma da kola vuramiyorum. Oğlumda bacagima vurmustum ama şimdi video izlicem bacağın hangi kısımlarına vurulur diye

Benimde ayni cnm bu sefer yana degil aşagiya yapim birazda dedim yapmaz olaydim orasi daha cok aciyo dokundumda bile valla bende igneleri birakmayi dört gözle bekliyorum 🙄🤲
İnsaAllah canimm Allah im sağ salim kurtarsin bzi su ignelerden ilaçlara razıyım

Evet canım bendede oluyor ara ara bazen de yediklerimden uyuyamıyorum. Dün çiğ soğan yedim midemi aşırı yaktı zor uyudum. Bugünde hep çorapsız gezdim karnımın içi gazla dolu sağa sol yapıyorum ağrıdan
Dün gece hem uyuyamadim hemde karnim cok agridi endişelendim ama sanirim dedin gibi gaz sancisi gaz sıkışıp cikmayinca agriyo 😂😊

• Komik
@Yasnaz canim kalp atisi icin gidecektin gittinmi merak ettim zamaninda bu ugurda sana dua etmis biri olarak profile yazdgni gormustumde aklma geldi smdi
Ya vefali insan baska oluyo işte🥰 canim benim Allah binkez razi olsun dualarin icin cok tesekkur ederim😊 dun gittik kalp atisini görduk ekranda ama dinletmedi 10 gun sonra bidaha gidicez insallah ozaman duymak nasip olur 😍 dualarini esirgeme benden bizden Allah razi olsun 😘

Aynen kuzu bak bu ağrılar gittikçe bazen daha çok oluyor. 3 aylıkken 4 aylıkken de oluyor. Çocuk büyüdükçe baskı yapıyor buda kaşık ağrısı olusuyor
Dün gece hem uyuyamadim hemde karnim cok agridi endişelendim ama sanirim dedin gibi gaz sancisi gaz sıkışıp cikmayinca agriyo 😂😊

Ya keşke banada sürekli vuran olsa. Ben iğneci ablaya koldan vurduruyordum yine kol iyidi tek başıma da kola vuramiyorum. Oğlumda bacagima vurmustum ama şimdi video izlicem bacağın hangi kısımlarına vurulur diye
Bana gostermisti diz ile bel kemigi varya ikisinin ortasi dizden 4 parmak yukarida bel kemiginden 4 parmak asagi bolgelerine yapabilirsin demisti.
Kiz esin vurmazmi soylesen ya

Canım kolunun iğne vurulan arka kısmını kapı çerçevesine dayayıp vurabilirsin. Ben birkaç kez öyle vurdum

• Beğen
Ya vefali insan baska oluyo işte🥰 canim benim Allah binkez razi olsun dualarin icin cok tesekkur ederim😊 dun gittik kalp atisini görduk ekranda ama dinletmedi 10 gun sonra bidaha gidicez insallah ozaman duymak nasip olur 😍 dualarini esirgeme benden bizden Allah razi olsun 😘
Allah razi olsun senin duan daha makbul sende benim icin et canim .
Cok sevindim cidden Allah tamamina erdirsin insallah
Ilk zamanlar hatta daha sonralari bile kalp atisini fazla dinlemeyi onermezdi doktorum 7 hafta 2 yada 3 gunluktu duydugumzda bizim . Acele yok buyusun iyi olsun minnakta hamilelik boyle bisey zaten kalp atisini duyunca ikili test icin dusunuyorsun sonra cinsiyet sonra detayli ultrason... sonuna kadar hep bir heyecan ayni zamanda da endise halidir ... ama Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin sana ve tum hamilelere ...

Allah razi olsun senin duan daha makbul sende benim icin et canim .
Cok sevindim cidden Allah tamamina erdirsin insallah
Ilk zamanlar hatta daha sonralari bile kalp atisini fazla dinlemeyi onermezdi doktorum 7 hafta 2 yada 3 gunluktu duydugumzda bizim . Acele yok buyusun iyi olsun minnakta hamilelik boyle bisey zaten kalp atisini duyunca ikili test icin dusunuyorsun sonra cinsiyet sonra detayli ultrason... sonuna kadar hep bir heyecan ayni zamanda da endise halidir ... ama Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin sana ve tum hamilelere ...
Amin canimm amiiin ❤
Rabbim cocuklarinizi size bagislasin insallah.
Bizimde sevincimiz yarida kalmasin hep birlikte guzel gunler görelim🤗

Amin canimm amiiin ❤
Rabbim cocuklarinizi size bagislasin insallah.
Bizimde sevincimiz yarida kalmasin hep birlikte guzel gunler görelim🤗
Amiin insallah olumsuzluklari olabildigince at kafandan elini karnina koy esinde koysun sk sk dualar okuyun insallah ben inaniyorum hayirla kycagnza alacaksiniz coktam hakettin sen

Back