• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ya ben anestezili oldum transferi çok büyük bir hata dokundu bana uyanamadim uyanınca da nefes alamadım o esnada tutamamislar beni yatağın kenarından kaydım hemen tuttular ama o esnada popom yeri gördü yani 😆😆😆 hemşire diyo Allah'ım ne neler yaşadık guleyimmi ağlayayım mi bilemedim
Siz neden anestezi istediniz . Anestezinin bir zararı dokundu mu?

Cnm sana sormak istiyorum tetslerimide yaptirmistim idrarla alakali enfeksiyon hic biseyyok ama malum yerde ici beyaz minik sivilce gibi bisey cikmis aksam yattim sbah kalkinca hissettim uca dogru
muhtemelen sivilce tarzı bir şey geçen bende de çıktı 2-3 gün sonra söndü ama acıyodu,endişelenck bir durum yok🙈🙈

Kızlar ben bugün hesaplamalar doğruysa 5+4’üm. Kese ve kalp için haftaya gidicem ancak yemeklerden sonra hem sabah hem akşam mide bulantım oluyor. Belim ağrıyor ve bir de göğüslerim merdiven inerken bile acıyor 😔 normal olduğunu düşünerek çok takılmıyorum ancak size de sormak istedim. Normal mi bel ve göğüs ağrısı/ acısı? Bir de dün daha çok acıyordu? Bugün daha az. İyice paranoyak oldum. 3 defa kaybedince. 😔😔😔
kzuucm çok normal bunlar endişelenme benim de 5.haftada kese gözkmştü o zmandan sonra bulantılarım ve agrım vardı,hayırlsyla bebş içerde tutunmştr🥰🥰🥰

Selam canim bende Memorial hastasiyim.
Mart ayinda naturel transfer oldum, ektopik (dis) gebelik gecirdim, Nisan ayinda kurtajla bhcg sifirlanabildi. Pgt’li 5aa %100 saglikli embriyomdu.
Neyse toparladim kendimi, dondurulmus 1 embriyom daha vardi 6ab kalite %30 mozaik trizomi. Bu sefer ilacli transfer oldu, cok sukur tutundu, kalp atisini da ekran da gordum ptesi gunu.
Memorialdan once Maslak Acibadem Bulent Tiras’ta 2 denemem oldu. Gebelik asisi, rahim kasilmasin diye bi igne, ne derse yaptik ama orada hic gebelik olusmadi😔 bhcg 1 bile olmadi oyle soyleyeyim..
Semra Kahraman ve ekibine cok gonulden inanip guveniyorum. Allah korusun bu gebeligimde bi skinti olsa bile yine ayni doktorum ve hastanede devam ederim..
Allah hepsinden teker teker razi olsun.
En azindan hic umudum yokken bu anlari yasamak bile benim icin mucizeyken yasamis oldum..
Lutfen hocalarimiza guvenin, bu is biraz da nasip isi bence.. yani vakti zamani var sanki..
sen de memorial hastasymşsn kesinlikle ekip harika iyi ki orayı tercih etmişm 🙈🙈

Kizlarr iyi akşamlar napiyosunuz bakım. Ya cleksan kullananlar yada oksapar. Doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanın dedi. Karnım artık çok ağrımaya başladı vuramiyorum.
Iyi aksamlar cnm oksapari 9hafta bitince birak coraspine devam et dedi igne vurcak yerim kalmadi valla gobek deligimin altina dogru vurayim birini bugun dedim okadar sizliyoki yanlarda desen gram yer yok çürüdüm artik ve hic acimayan gobegim artik acimaya basladi hatta arada oksapari yaparken siringaya 1.2 damla kan geliyo

• Beğen
Reactions: Z P
Kizlaar bu arada ben 2.3 gundur geceleri 5000 keeere dönüp duruyorum uyuyamiyorum biturlu zorla uyuyorum ve geceleri karin agrisi kasik agrisi daha cok oluyo

• Beğen
Reactions: Z P
Iyi aksamlar cnm oksapari 9hafta bitince birak coraspine devam et dedi igne vurcak yerim kalmadi valla gobek deligimin altina dogru vurayim birini bugun dedim okadar sizliyoki yanlarda desen gram yer yok çürüdüm artik ve hic acimayan gobegim artik acimaya basladi hatta arada oksapari yaparken siringaya 1.2 damla kan geliyo
Ya insaAllah benim de biraktirir canım. Oğlumda 8.5 ayına kadar vurulmuştum yani nasıl vuruldum bilmiyorum. O kafadan istiyorum şuan. Dayanamıyorum artik. Derime iğne resmen girmedi çektim başka yere sapladim ama acisi beni mafetti

Back