- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
- 158
- Konu Sahibi karamel Latte
- #15.181
Kızlar 7 hafta bitti.Bugün kahvaltıdan sonra yediğimi çıkardım.Hala da bulanıyor.Var mı tavsiyesi olan?Ne iyi gelir??Hiç halim yok.Sürekli uyku hali.Bu kadarı normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ayniyim 8+2 bugun. Mide bulNtisi bilekligi takiyorum salatalik yiyorum cubuk kraker yiyorum simdilik bu kadarKızlar 7 hafta bitti.Bugün kahvaltıdan sonra yediğimi çıkardım.Hala da bulanıyor.Var mı tavsiyesi olan?Ne iyi gelir??Hiç halim yok.Sürekli uyku hali.Bu kadarı normal mi?
Bebeğe zarar veriyorum diye üzülüyorum.Yiyemiyorum sudan bile tiksindim.Beslenebiliyor mudur diyorum?Kilo verdim bi de.Ben de ayniyim 8+2 bugun. Mide bulNtisi bilekligi takiyorum salatalik yiyorum cubuk kraker yiyorum simdilik bu kadar
Ben de oyle 48 kdydim 45 kiloya dustum doktor multivitamin verdi. Her gun bir bardak sut ile bir tane organik yumurta yemeye calisiyorum onlari kusmamaya calisiyorum. Doktor surekli kilomu takip ediyor. Yarin kontrole gidecegim farkli bir sey soylerse yazarim sana da. Doktor ilk uc ay bebegin vucttaki depolardan beslendigini soyledi o yuzden endise etme bana dedi. İlk uc ay sadece kizarmis ekmek yiyen hastam bile vardi dediBebeğe zarar veriyorum diye üzülüyorum.Yiyemiyorum sudan bile tiksindim.Beslenebiliyor mudur diyorum?Kilo verdim bi de.
Normal canm bende kahvaltidan sonra az kalsin cikaricaktm ama gecti sukurKızlar 7 hafta bitti.Bugün kahvaltıdan sonra yediğimi çıkardım.Hala da bulanıyor.Var mı tavsiyesi olan?Ne iyi gelir??Hiç halim yok.Sürekli uyku hali.Bu kadarı normal mi?
Ayy benim bulantilar tamamen gittiNormal canm bende kahvaltidan sonra az kalsin cikaricaktm ama gecti sukur
Ben de corasprin ve oksapar kullanıyordum. Kanama olunca corasprini biraktirdi doktorum. Sizinkine corasprin sebep olmus gibi icmediginiz gün leke geldiğine göre. Doktorunuza bir sorun bence,kanama olunca corasprini biraktiriyorlar genelde.Siz ilaç kullanıyor musunuz benim lekeler gelmişti dr coraspin iki gün içme dedi dün leke gelmeyince dr tekrar içebilirsin dedi bugün kahverengi leke geldi bir daha içmeyi düşünmüyorum o ilacı moralim bozuldu kan sulandırıcı iğnemde var zaten ikisi bünyeme fazla geldi galiba
Benm 7+3 hala bir bulanti yok nasıl bir hamilelik yasiyrm ya anlamış değilim ya bir arkadaş tavsiye etmişti Watsons bileklik varmış çok iyi geldi dedi ondan alsanizaKızlar 7 hafta bitti.Bugün kahvaltıdan sonra yediğimi çıkardım.Hala da bulanıyor.Var mı tavsiyesi olan?Ne iyi gelir??Hiç halim yok.Sürekli uyku hali.Bu kadarı normal mi?
Ayyy benm masallahim var kilo kaybı hiç yasamadim aşk acisinda hamilelikte anam kilom hep bende sabit ne cekersem çekeyimBen de oyle 48 kdydim 45 kiloya dustum doktor multivitamin verdi. Her gun bir bardak sut ile bir tane organik yumurta yemeye calisiyorum onlari kusmamaya calisiyorum. Doktor surekli kilomu takip ediyor. Yarin kontrole gidecegim farkli bir sey soylerse yazarim sana da. Doktor ilk uc ay bebegin vucttaki depolardan beslendigini soyledi o yuzden endise etme bana dedi. İlk uc ay sadece kizarmis ekmek yiyen hastam bile vardi dedi
Çok teşekkür ederimBen de oyle 48 kdydim 45 kiloya dustum doktor multivitamin verdi. Her gun bir bardak sut ile bir tane organik yumurta yemeye calisiyorum onlari kusmamaya calisiyorum. Doktor surekli kilomu takip ediyor. Yarin kontrole gidecegim farkli bir sey soylerse yazarim sana da. Doktor ilk uc ay bebegin vucttaki depolardan beslendigini soyledi o yuzden endise etme bana dedi. İlk uc ay sadece kizarmis ekmek yiyen hastam bile vardi dedi
Benim de ilk defa oldu.Kiminde hiç olmuyormuş.Daha iyi olmaması boşverBenm 7+3 hala bir bulanti yok nasıl bir hamilelik yasiyrm ya anlamış değilim ya bir arkadaş tavsiye etmişti Watsons bileklik varmış çok iyi geldi dedi ondan alsaniza
Yok yok korkma benimde dun bi kere bugun bikere oldu gecti baska hic belirtim yok ona kalsa benimde karalar baglamam lazimAyy benim bulantilar tamamen gitti
Acaba bi skinti mi oldu kizlar yaa
Ben kullaniyorum.Bulantıları olanlar estrofem kullaniyormusunuz benimde çok kötüydü bulantılarım hicbisey yeyip içemiyordum estrofemi bırakınca geçti şimdi bulantılar hatta endişe ettim bianda geçince bişey mi oldu diye doktora gittim herşey yolunda
Şuan bendede hiç yok belirti bianda gitti hepsi 1 haftadır hiç bulantım olmadıBen kullaniyorum.
Ya bulantisi olmayan hamile degil gibi dusunuyoruz hep bende zerre belirti yoktu halada var sayilmaz
3 transfer oldum toplanda. İlki araştırıldı genetik temiz geldi, onun hala sebebini bilmiyoruz. Rabbim böyle sınav etti. 2. Transferim kimyasal oldu. Betahcg istenilen şekilde yükselmedi. 3. Transferim de keseden sonra kalp atışı duyulamadı ve yine küretajla alındı. O genetiğe gitti ve trizomi denildi. Sonra dediler ki embriyolar sağlıksız o yüzden başarısız olunuyor. Yeniden yumurta toplayıp pgt yapalım dediler. Kabul ettim. Şimdi Pgt’li 5.gün embriyosu transfer edildi. İnşallah sağlıkla devam eder ancak o kadsr kayıptan sonra korkuyorum. Hele 11.haftada kaybettiğim bebeğimden sonra hamileyim diye sevinemiyorum bile şu an. Hep bi korku halindeyim.Yaa çok üzüldüm inşallah bu sefer gebeliğiniz sağlıkla ilerlemeye devam eder ne sebep olmuş peki tespit edildi mi benimde 2.transferim sağlıklı bir şekilde gelişmedi betahcg bir yükseldi bir düştü ama kese oluşmamıştı kürtaj yaptılar patolojidende bir şey çıkmadı embriyo sağlıklı tutunamamış dediler pgt li kaliteli embriyo idi
Ayvaya limon sıkıp ye canım. Ya da yeşil elma. Bana daha önceki gebeliğimde çok iyi gelmişti ikisi.Kızlar 7 hafta bitti.Bugün kahvaltıdan sonra yediğimi çıkardım.Hala da bulanıyor.Var mı tavsiyesi olan?Ne iyi gelir??Hiç halim yok.Sürekli uyku hali.Bu kadarı normal mi?
ben de kendi doktorumu aradım bugün kanama olunca hem coraspirin hem oksapar kullanıyordum coraspini bırkartırdıBenim bugün yine kahverengi leke geldi coraspini içmeye başlayınca bu lekeler geliyor doktora sorucam ama bir daha içmek istemiyorum o ilacı olmazsa cuma doktora gidip rapor istiyicem
Normaldr canim benimde yok ikiz kardesim birkere bile cikarmadi bulantisi olmadi arada bi vurdu gecti bulanti ben kendimi yedikce bana kizdi bende oyleydim diye simdi rahatim artikŞuan bendede hiç yok belirti bianda gitti hepsi 1 haftadır hiç bulantım olmadı
Genetik sanirim o halde benim ablam da iki cocugunda da hep kustu. Sanirim ben de oyle olacagimNormaldr canim benimde yok ikiz kardesim birkere bile cikarmadi bulantisi olmadi arada bi vurdu gecti bulanti ben kendimi yedikce bana kizdi bende oyleydim diye simdi rahatim artik