EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Başka bir grupta bu konuda yazan olmuştu bebeği etkilemediğini söylemişlerdi bağışıklığını kuvvetlendirecek vitamin yiyecekler ye dinlen inşallah kolayca atlatırsın

Anladım canım. Denizi geçtik derede mi boğulacağız ne paralar döktük

Sabah benim de kanamam oldu hemen gittik doktora herşey normal dedi şükür kalp atışlarını dinledik ama kanama alanı varmış ilaçlara devam dinlen dedi sadece doktor. Bu kanama alanı düşük riski mi demek kızlar doktor böyle birşey demedi ama internette biraz baktım düşük riski daha fazla yazıyordu tecrübesi olanlar ne dersiniz

Hayir canim kese buyudukce damarli bolgelerde catlak olabiliyomus buda kanama lekelenme sebebi olurmus.
Korkma dinlen bol bol sadece

Kan sulandirici kullaniyormusun doktorum kanama olursa kan sulandiriciyi kesmemi söylemişti

Pek ihtimal vermiyorum ya koku ve tat hiç yok çünkü kolonya kokusu bile alamıyorum esimdede koku gidince test yaptirdi pozitifti sonucu
Anladim canim İnsaAllah hemen atlatirsiniz. Valla dışarı çıkmaya korkuyorum. Allah eslerimize yardım etsin. Hadi biz evdeyiz de onlar çalışmaya gidiyorlar. Rabbim herkese yardım etsin

Çok geçmiş olsun umarım hafif olarak atlatırsınız. Ne kadar dikkat etsek kimseyle görüşmesek de eşler çalıştığı için risk altındayız. En kısa sürede bitse de kurtulsak artık..

Merhaba gecmis olsun. benim de kanama oldugu ve kanama alanı gördüğü için düşük riski var dedi. Yatip dinlenmek ve bol su içmek gerekiyor. Kaç haftadır yatıyorum

Çok geçmiş olsun bol su iç doktorlara hamile olduğınu söyle

Çok geçmiş olsun. Hamile olup bebeğine bir şey olmadan atlatan çok kişi var. Allah yardımcımız olsun. Ben de haftada 2 gün işe gidip geliyorum. Çok dikkat ediyoruz ancak bazen kötü şans olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…