• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Arkadaşlar aranızda korona geçirmiş olan var mı eşimin testi dün pozitif çıktı banada bugün gelip test yapacaklar koku tat komple gitti hiçbir koku alamıyorum kolay atlatmak için yapılacak bişey var mı biliyormusunuz
Başka bir grupta bu konuda yazan olmuştu bebeği etkilemediğini söylemişlerdi bağışıklığını kuvvetlendirecek vitamin yiyecekler ye dinlen inşallah kolayca atlatırsın

yok kuzum çok şükür bende hiç bir sorun yok sıkıntı yok. önlem amaçlı yapıcaz. tüp bebekk doktorum da 2 keseyi görünce söylemişti oyüzden bu doktorla ilk randevuda kendim sormuştum. ben çalışıyorum yani günün çoğu ayaktayım. bütün gün yatma gibi bir imkanım yok. dr da bebekler büyüdükçe ağırlaştıkça rahme baskı yapar zaten rahim o baskıyı yanlış anlıyormuş doğumun yaklaştığını sanıyormuş oyüzden erken doğuşlar oluyor dedi dr. ben de çalıştığım için o ağırlığı daha çok hissederim dedi dr. oyüzden riske atmak istemedik. bu kadar şeye dayandık öyle küçük ihmalden bir sorun olmasını kaldıramam vicdanım rahat etmez sonra. bu kadar masraf yaptık 4000tl de buna yaparız napayım
Anladım canım. Denizi geçtik derede mi boğulacağız 😂😂😂ne paralar döktük

Sabah benim de kanamam oldu hemen gittik doktora herşey normal dedi şükür kalp atışlarını dinledik ama kanama alanı varmış ilaçlara devam dinlen dedi sadece doktor. Bu kanama alanı düşük riski mi demek kızlar doktor böyle birşey demedi ama internette biraz baktım düşük riski daha fazla yazıyordu tecrübesi olanlar ne dersiniz

Sabah benim de kanamam oldu hemen gittik doktora herşey normal dedi şükür kalp atışlarını dinledik ama kanama alanı varmış ilaçlara devam dinlen dedi sadece doktor. Bu kanama alanı düşük riski mi demek kızlar doktor böyle birşey demedi ama internette biraz baktım düşük riski daha fazla yazıyordu tecrübesi olanlar ne dersiniz
Hayir canim kese buyudukce damarli bolgelerde catlak olabiliyomus buda kanama lekelenme sebebi olurmus.
Korkma dinlen bol bol sadece

Kan sulandirici kullaniyormusun doktorum kanama olursa kan sulandiriciyi kesmemi söylemişti

Pek ihtimal vermiyorum ya koku ve tat hiç yok çünkü kolonya kokusu bile alamıyorum esimdede koku gidince test yaptirdi pozitifti sonucu
Anladim canim 😒 İnsaAllah hemen atlatirsiniz. Valla dışarı çıkmaya korkuyorum. Allah eslerimize yardım etsin. Hadi biz evdeyiz de onlar çalışmaya gidiyorlar. Rabbim herkese yardım etsin

Çok teşekkür ederim inşallah 🙏Bizde kimseyi almıyoruz dışarı bile çıkmıyorduk biyerden bulaşır zaten hamileyim diye ama eşim çalıştığı için yapacak bişey olmadı işyerinden arkadaşından bulaşmış bugün gelip test yapacaklar ama ne zaman olur bilmiyorum
Çok geçmiş olsun umarım hafif olarak atlatırsınız. Ne kadar dikkat etsek kimseyle görüşmesek de eşler çalıştığı için risk altındayız. En kısa sürede bitse de kurtulsak artık..

Merhaba gecmis olsun. benim de kanama oldugu ve kanama alanı gördüğü için düşük riski var dedi. Yatip dinlenmek ve bol su içmek gerekiyor. Kaç haftadır yatıyorum

Arkadaşlar aranızda korona geçirmiş olan var mı eşimin testi dün pozitif çıktı banada bugün gelip test yapacaklar koku tat komple gitti hiçbir koku alamıyorum kolay atlatmak için yapılacak bişey var mı biliyormusunuz
Çok geçmiş olsun bol su iç doktorlara hamile olduğınu söyle

Çok geçmiş olsun. Hamile olup bebeğine bir şey olmadan atlatan çok kişi var. Allah yardımcımız olsun. Ben de haftada 2 gün işe gidip geliyorum. Çok dikkat ediyoruz ancak bazen kötü şans olabiliyor. 😔

Back