• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar ben bugün hesaplamalar doğruysa 5+4’üm. Kese ve kalp için haftaya gidicem ancak yemeklerden sonra hem sabah hem akşam mide bulantım oluyor. Belim ağrıyor ve bir de göğüslerim merdiven inerken bile acıyor 😔 normal olduğunu düşünerek çok takılmıyorum ancak size de sormak istedim. Normal mi bel ve göğüs ağrısı/ acısı? Bir de dün daha çok acıyordu? Bugün daha az. İyice paranoyak oldum. 3 defa kaybedince. 😔😔😔

Son düzenleme:
kuzum ben ilaç kullanmıyorumki. tsh da hiç bir zaman sıkıntı olmadı sadece genel kontrol olarak tahlil yaptırmıştım ihtiyaç olursa ilaca başlarız diye
Anladım canım normalde gebelikte yükseliyor o yüzden ilaç kullanıyorsun zannettim düşük çıktığı için

Kızlar ben bugün hesaplamalar doğruysa 5+4’üm. Kese ve kalp için haftaya gidicem ancak yemeklerden sonra hem sabah hem akşam mide bulantım oluyor. Belim ağrıyor ve bir de göğüslerim merdiven inerken bile acıyor 😔 normal olduğunu düşünerek çok takılmıyorum ancak size de sormak istedim. Normal mi bel ve göğüs ağrısı/ acısı? Bir de dün daha çok acıyordu? Bugün daha az. İyice paranoyak oldum. 3 defa kaybedince. 😔😔😔
Korkma canm ben 7+4 um arada mide bulantisi bas agrisi disinda belirtim yok. Gogus acisida hic yok belirtiler bu sekilde oluck diye bi durum yokmus

Anladim canim 😒 İnsaAllah hemen atlatirsiniz. Valla dışarı çıkmaya korkuyorum. Allah eslerimize yardım etsin. Hadi biz evdeyiz de onlar çalışmaya gidiyorlar. Rabbim herkese yardım etsin
Amin teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun ne kadar dikkat etsek de eşler mecbur çalışıyor biyerden geliyor virüs.herkes kolayca atlatsin inşallah. anlaşılan hepimiz er yada geç yakalanacagiz buna

• Beğen
Reactions: Z P
Bende limonlu şeyler yiyorum ekşi ekşi oyle hoşuma gidiyorki tatlıdan soğudum
Aynen bende öyleyim ki ekşi ile hiç aram yoktu acaba mide bulantılarımız yüzünden mi ekşiye meyilliyiz yoksa ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı mı bilemedim ama şekerli şeyleri hiç midem almıyor

• Beğen
Reactions: Z P
Pek ihtimal vermiyorum ya koku ve tat hiç yok çünkü kolonya kokusu bile alamıyorum esimdede koku gidince test yaptirdi pozitifti sonucu
Çok geçmiş olsun koku kaybı olanlar koronayı daha çabuk atlatıyormuş virüs buruna yerleşiyormuş o yüzden koku tat kaybı oluyormuş ciğerlere inenler zor atlatıyormuş kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz korona tedavisinde de veriliyor diğer ilaçlar gebelerde kullanılmıyor diye biliyorum dinlenerek bol su vitaminli besinlerle atlatırsınız inşallah, hakiki bala çay kaşığının yarısı kadar toz zencefil ekleyin ve limon sıkın doğal ilaç

Evet kullanıyorum söyledim aslında ama bişey demedi gerçi sabah kendi doktoruma gitmedim
Benimde 5.haftamda açık pembe lekelerim oldu hem coraspin hem oksapar kullanıyordum dr coraspimi iki gün içme dedi leke kesilince içmeye devam et dedi 3.günü içmeye başladım zaten 3günde bir progestan iğnem var hergün progestan tabletim var onlarda kanamayı engelliyormuş umarım bir daha yaşamayız

Teşekkür ederim sudan o kadar midem bulanıyor ki kaç haftadır doğru düzgün içemiyorum ama zorlayacagim kendimi
Canim doktor bana su icemiyorsan sivi olarak baska seyler ic dedi. Ayran cok iyi geliyor. Bir de ben yesil elmayi kati meyve sikacaginda sikip suyunu iciyorum. Eksi eksi oyle iyi geliyor ki tavsiye ederim.

Merhaba sizde mi şişli memorialde tedavi gördünüz isminiz yabancı gelmedi hayırlı olsun gebeliğiniz bana da lutinus verdiler devlet hastanesindeki doktora yazdırdım ama sorduğum iki eczacıda bu ilacı sgk karşılamıyor özel dedi günde 4adt kullan dediler 5 günde bitiyor 2kutuya 320tl ödüyoruz benim birde oksapar iğnem var 10günde bitiyor onu devlet karşılıyor
Evet memorilda tedavi gördüm. Teşekkürler cevap icin

Ben ilaç yazdırmak için 5+2de doktora gittim bir bakalım keseye dedi karnımdan ultrasonla görünmüştü çok şükür endişeniz varsa sizde baktırın görüneceğini düşünüyorum kalp için haftaya erken değilmi bana memorial test sonucundan 3hafta sonra kalp için randevu verdi büyük ihtimalle yine karından ultrasondan bakılacak mide bulantısı sabah ve geceleri olurdu arada gün içinde hissederdim şimdi sürekli hissediyorum ilk haftalar sırt ağrısı oldu göğüs hassasiyeti devam ediyor endişelenmeyin hep pozitif düşünelim hakkımızda hayırlısı olsun

Çalışıyor muydunuz peki bana dr 1hafta rapor verdi sonrasında yine işe gideceğim hiç gitmek istemiyorum hayırlısı artık
Bana da rapor verdi 15 gün. dönüşümlü olarak ofise gidiyorduk ama ben bayadır gitmiyorum. Haftaya kontrolüm var bakalım gerekirse tekrar rapor verir diye düşünüyorum

Back