- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.021
Nerede oturuyorsn? Ben anadoluda oturdugum icin bagdat bana arabayla 20 dk filan. Memorial da 10dk. Benim icin iyi oldu ama sana da yakin olmasi cok onemli tabi.Benmde özel sigortam var çok güzel hastaneleri karşılıyor ama uzak her muayene gidemem diye burda yakına gidyrm oda maşallah tavırlı falan
Aynen ben de cok seviyorumBizim burası çok samimi ve ukala yok seviyrm bu grubu
Evet ya sorma. Bende zor tuttum kendimi aslında. Ben bi de çok sakin olamam öyle saçmalıklarda kötü bişey çıkmasin ağzımdan diye zor dayandım. Gerçi arkadasın da onu anlama kapasitesi yoktu. Boşa konusmus olacaktım bende. Bi daha öyle konuşamaz umarım.Ya sorma zaten o isinamadim o gruba. Dedigin gibi bilgi olsun diye arada okuyorum sadece. Bir baktim sacma sapan seyler yazmis dayanamadim normalde hayatta bulasmam kimseye. Ama dokundu iste boyle istedigi anda cocugu olabilenler biraz simarik olabiliyor galibabizi anlamalari cok zor
Hesabi pasife alinmisti dün. Yazik bence o da garip bir cevrede yasiyor. Cevresinde de o tarz dusunen insanlar var sanirim. Bir de diyor ya cevrenize bakin gorursunuz erkek anneleri nasil gururluEvet ya sorma. Bende zor tuttum kendimi aslında. Ben bi de çok sakin olamam öyle saçmalıklarda kötü bişey çıkmasin ağzımdan diye zor dayandım. Gerçi arkadasın da onu anlama kapasitesi yoktu. Boşa konusmus olacaktım bende. Bi daha öyle konuşamaz umarım.
Ben Darıca da oturuyorum arabam var ama bu halde kullanmak istemiyrm gidip gelemem sürekli ama Acıbadem Maslak i çok beğeniyorum keşke doğumu orda yapabilsemNerede oturuyorsn? Ben anadoluda oturdugum icin bagdat bana arabayla 20 dk filan. Memorial da 10dk. Benim icin iyi oldu ama sana da yakin olmasi cok onemli tabi.
Ne dediğini bilmiyor ondanHesabi pasife alinmisti dün. Yazik bence o da garip bir cevrede yasiyor. Cevresinde de o tarz dusunen insanlar var sanirim. Bir de diyor ya cevrenize bakin gorursunuz erkek anneleri nasil gururluvallahi benim cevremde erkek cocugu oldugu icin hava atan kimse yok artik nasil bir yerde yaşiyosa
Haziran grubunun 2020 grubu çok hoş değildiBen o gruba hic isinamadimsurekli buraya geliyorum
Bu da 2021 versiyonu:))Haziran grubunun 2020 grubu çok hoş değildiay olarak sanırım sıkıntılı
Benm etrafimdada yok valla aksine erkek çok yaramaz diye şikayetçiler kızlarin yaramaz halı bile tatlı oluyorHesabi pasife alinmisti dün. Yazik bence o da garip bir cevrede yasiyor. Cevresinde de o tarz dusunen insanlar var sanirim. Bir de diyor ya cevrenize bakin gorursunuz erkek anneleri nasil gururluvallahi benim cevremde erkek cocugu oldugu icin hava atan kimse yok artik nasil bir yerde yaşiyosa
Ohh sen coktan bizi biraktin gittin desene@Yasnaz nabersin.kalp atışını duydun mu:) haziran anneleri grubuna geçtim. Buraya da bi bakiyim dedim şimdi.
Cunku ben actim bu topigiBen o gruba hic isinamadimsurekli buraya geliyorum
Kuzum onun icin normal gebelerin oldugu yere degilde mesela haziran tup bebek anneleri olan topige gidicez varsa yoksada açarizYa sorma zaten o isinamadim o gruba. Dedigin gibi bilgi olsun diye arada okuyorum sadece. Bir baktim sacma sapan seyler yazmis dayanamadim normalde hayatta bulasmam kimseye. Ama dokundu iste boyle istedigi anda cocugu olabilenler biraz simarik olabiliyor galibabizi anlamalari cok zor
sen uzakmissin baya acibadem maslak’i ben de cok begeniyorum cok guzel doktorlar var ama bana da cok uzak. Senin oturdugun yerleri cok bilmiyorum o yuzden öneri yapamadimBen Darıca da oturuyorum arabam var ama bu halde kullanmak istemiyrm gidip gelemem sürekli ama Acıbadem Maslak i çok beğeniyorum keşke doğumu orda yapabilsem
Ya evet kesinlikle. Bizi en iyi biz anlarizKuzum onun icin normal gebelerin oldugu yere degilde mesela haziran tup bebek anneleri olan topige gidicez varsa yoksada açariz
Ben ilk oraya gitmiştim tedavi için Bülent tıraşa ama çok bekletiyor diye vazgeçtimsen uzakmissin baya acibadem maslak’i ben de cok begeniyorum cok guzel doktorlar var ama bana da cok uzak. Senin oturdugun yerleri cok bilmiyorum o yuzden öneri yapamadim
İyiki açtın cnmCunku ben actim bu topigi
Bulent tirasi da bana tavsiye etmislerdi ama uzak diye hem de kalabalik diye gitmemistim. Hayirlisi boyleymis bu doktordan da allah razi olsun ilk denemede hamile kaldimBen ilk oraya gitmiştim tedavi için Bülent tıraşa ama çok bekletiyor diye vazgeçtim
2 yıl önce darıca da görev yapmıştım pendik tarafı yakın kuzenimin eşi medicalpark pendik de doğum yaptı geçen sene memnun kalmıştı aklında bulunsun canımBen Darıca da oturuyorum arabam var ama bu halde kullanmak istemiyrm gidip gelemem sürekli ama Acıbadem Maslak i çok beğeniyorum keşke doğumu orda yapabilsem
Bende çok memnunum iyiki ona gitmişim hiç beklemedim hiç sıkıntı çekmedim Bülent bey kendi bakmıyor başka doktorları var onlar bakacakmis en son noktayı o koyacak benimle konuşmak istrsen biraz bekleyeceksin dedi ve biz 5 saat bekledik onu çok sinirlenip çıktımBulent tirasi da bana tavsiye etmislerdi ama uzak diye hem de kalabalik diye gitmemistim. Hayirlisi boyleymis bu doktordan da allah razi olsun ilk denemede hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?