EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benmde özel sigortam var çok güzel hastaneleri karşılıyor ama uzak her muayene gidemem diye burda yakına gidyrm oda maşallah tavırlı falan
Nerede oturuyorsn? Ben anadoluda oturdugum icin bagdat bana arabayla 20 dk filan. Memorial da 10dk. Benim icin iyi oldu ama sana da yakin olmasi cok onemli tabi.

Evet ya sorma. Bende zor tuttum kendimi aslında. Ben bi de çok sakin olamam öyle saçmalıklarda kötü bişey çıkmasin ağzımdan diye zor dayandım. Gerçi arkadasın da onu anlama kapasitesi yoktu. Boşa konusmus olacaktım bende. Bi daha öyle konuşamaz umarım.

Hesabi pasife alinmisti dün. Yazik bence o da garip bir cevrede yasiyor. Cevresinde de o tarz dusunen insanlar var sanirim. Bir de diyor ya cevrenize bakin gorursunuz erkek anneleri nasil gururlu vallahi benim cevremde erkek cocugu oldugu icin hava atan kimse yokartik nasil bir yerde yaşiyosa

Nerede oturuyorsn? Ben anadoluda oturdugum icin bagdat bana arabayla 20 dk filan. Memorial da 10dk. Benim icin iyi oldu ama sana da yakin olmasi cok onemli tabi.
Ben Darıca da oturuyorum arabam var ama bu halde kullanmak istemiyrm gidip gelemem sürekli ama Acıbadem Maslak i çok beğeniyorum keşke doğumu orda yapabilsem

Ne dediğini bilmiyor ondan

Benm etrafimdada yok valla aksine erkek çok yaramaz diye şikayetçiler kızlarin yaramaz halı bile tatlı oluyor

Kuzum onun icin normal gebelerin oldugu yere degilde mesela haziran tup bebek anneleri olan topige gidicez varsa yoksada açariz

Ben Darıca da oturuyorum arabam var ama bu halde kullanmak istemiyrm gidip gelemem sürekli ama Acıbadem Maslak i çok beğeniyorum keşke doğumu orda yapabilsem
sen uzakmissin baya acibadem maslak’i ben de cok begeniyorum cok guzel doktorlar var ama bana da cok uzak. Senin oturdugun yerleri cok bilmiyorum o yuzden öneri yapamadim

2 yıl önce darıca da görev yapmıştım pendik tarafı yakın kuzenimin eşi medicalpark pendik de doğum yaptı geçen sene memnun kalmıştı aklında bulunsun canım

Bulent tirasi da bana tavsiye etmislerdi ama uzak diye hem de kalabalik diye gitmemistim. Hayirlisi boyleymis bu doktordan da allah razi olsun ilk denemede hamile kaldim
Bende çok memnunum iyiki ona gitmişim hiç beklemedim hiç sıkıntı çekmedim Bülent bey kendi bakmıyor başka doktorları var onlar bakacakmis en son noktayı o koyacak benimle konuşmak istrsen biraz bekleyeceksin dedi ve biz 5 saat bekledik onu çok sinirlenip çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…