- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.881
Gözün aydın canım benimCancagazimmmçok sukur gördüm bebeğimi kalp atışını da duyduk .
Daha gitmedim doktora ama çok dikkat ediyrm ya yemem öyle tatlı falan niye böyle oldu anlamadim83 cikti benimde cnm benim bide insülin direncim var seninki neden yüksek bisey dedilermi
Bida baktir istersenDaha gitmedim doktora ama çok dikkat ediyrm ya yemem öyle tatlı falan niye böyle oldu anlamadim
Bu hafta patatesi pirinci hiç yemeyeyim baktirayim tekrardanBida baktir istersen
Ben acele etmiyorum, sakin sakin tadını çıkarıyorumEn son benimde 838 çıkmıştı 1hafta once suan hesapladim 7000 üstü oluyo 1haafta sonra kalp atisini keseyi herseyi gorur duyarim diorum
Canım diyet verecektir öyle ciddi bir boyuttaysa sen kendi kendine halledemezsin.Açlık kan şekerim biraz yüksek çıkmış ne yapılması lazım ya düşürmek için
Yok çok yüksek değil dikkat edersen düşer gecen hafta yüksekmiş bu hafta çok dikkat ettim düşmüş birazCanım diyet verecektir öyle ciddi bir boyuttaysa sen kendi kendine halledemezsin.
Evet ben de şişli memorialde transfer oldum. Umarım güzel haberler alırız.Sizinle aynı gün gideceğiz öyleyse benim transfer 26ekimde oldu ama geç çağırdılar sanki sizde mi şişli memorialde transfer olmuştunuz isminizden hatırladım
Amin inşallah benim hafiften lekelenmelerim oldu açık pembe tortular geldi dr coraspini 2gün içme akıntıyı kontrol et dedi zaten progestan iğne vuruluyorum sizin tedaviniz ilaçlı mıydı?Evet ben de şişli memorialde transfer oldum. Umarım güzel haberler alırız.
Evet benimki de ilaçlı ama ben kan sulandırıcı kullanmıyorum. Bütün testlerim yapıldı, ben de ısrarla sordum. Doktordan gerek yok cevabını aldım. Şu anda climara patch, lutinus tablet ve progestan iğne kullanıyorum.Amin inşallah benim hafiften lekelenmelerim oldu açık pembe tortular geldi dr coraspini 2gün içme akıntıyı kontrol et dedi zaten progestan iğne vuruluyorum sizin tedaviniz ilaçlı mıydı?
Günde bir dilim ekmeği zor yiyorum tam buğday yiyorum benm glutene alerjim var öyle doyasıya hamur işi yemem ucundan alır bırakırım sadece sebze yerim hee et turu yemem nedense et sevmiyrmAçlık kan şekerim biraz yüksek çıkmış ne yapılması lazım ya düşürmek için
Canım üç beyazı bırakıp protein ve sebze ağırlıklı beslenmen lazım. Günde 3 dilim tam buğday ekmeği serbest. Bir dilim ekmek yerine üç yemek kaşığı bulgur pilavı oluyor.
Doksan kilonun üstündeysen beş dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin
O kadarciktan bisey olmaz bence yaaEkmek yemiyrm ama yoğurt çorbası içiyorum sürekli pirinç var icinde
Ve inşallah ikinci kesede siz gittikten sonra olmuştur da onuda duyarsın ben halen değerinden dolayı bir umut taşıyorum içimde@Yasnaz bugün büyük günne zaman gidiyorsun? Çıkınca mutlaka yaz. Ben arabaya binmeden daha kızlara haber etmiştim
Ahahah unutmamis beni@Yasnaz bugün büyük günne zaman gidiyorsun? Çıkınca mutlaka yaz. Ben arabaya binmeden daha kızlara haber etmiştim
Kiz bitaneyi duyalimda birak ikinci olmasada olurVe inşallah ikinci kesede siz gittikten sonra olmuştur da onuda duyarsın ben halen değerinden dolayı bir umut taşıyorum içimde
Allahım korktuğunla imtihan etmesin canım. İçini ferah tut hayırlısıyla duyacaksınız. Niye öyle diyorsun iste diyor rabbin veremeyeceği oldurmayacağı yoktur. Sen bir için korkarken rabbim iki tane duyursunKiz bitaneyi duyalimda birak ikinci olmasada olursen dua et bana cok korkuyorum cok
Insallah canim insallahAllahım korktuğunla imtihan etmesin canım. İçini ferah tut hayırlısıyla duyacaksınız. Niye öyle diyorsun iste diyor rabbin veremeyeceği oldurmayacağı yoktur. Sen bir için korkarken rabbim iki tane duyursunbelki bu duam şimdi yerini bulmaz ama birkaç yıl sonra bir yavrun daha olur öyle yerini bulur.
Hayır ya hamile kaldığım günden beridir kestim şekeri tatlıyı çikolatayı zaten cnm da istemiyor aksine ekşi yiyorum çok takık biriyim şeker konusunda aile komple şeker hastasi sürekli ölçüm yaptırırım ben geçen hafta 111 mis bu hafta 108 olmuş yani dikkat ediyrmO kadarciktan bisey olmaz bence yaa
Tatli falan yiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?