- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.921
Bencede 1 hafta daha sabredin inşallah haftaya duyarsınızBen 1hafta daha bekliyim kesib olsun hersey ozaman cunku alttan muayne olmak istemiyorum
Amiin insallah cok tesekkur ederimGözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim
Sagol tatlimYaaa hadi gözünaydın
ay inşallah bugün iyiym allahtanO bulanti kusma bende de var 3 hafta oldu. Doktor 12 haftaya kadar gecer dedi insallah gecer. Daha 4 hafta var
hadi hayırlı olsun kzucm gözün aydınGeldiiiimm
Bebiş buyumeye baslamis daha cok kucuk oldugu icin dinletmedi ama kıpırtı var dedi gösterdicok sukur kizlar ustumden yuk kalkti 10 gun sonra gel dedi
Sagol canim darisi sana insallahhadi hayırlı olsun kzucm gözün aydın
108Kaç çıkmış canım
Hamburger yedim ya aslında o etkili olduYüksek değil canım üst sınır 110 bide bir önceki gün yediğin şeyler de etki etmiştir tatlı yada karbonhidratlı şeyler yediysen
Gözün aydın cnm şükür 10 gün sonra net duyarsın ben dinledim aslında banada çok kimildadigin için fazla gostermeyecem biraz bak sonra muayene bitirecem dediGeldiiiimm
Bebiş buyumeye baslamis daha cok kucuk oldugu icin dinletmedi ama kıpırtı var dedi gösterdicok sukur kizlar ustumden yuk kalkti 10 gun sonra gel dedi
Bana dinletmedi kucuk suanda dikkatli bak sadece dediGözün aydın cnm şükür 10 gün sonra net duyarsın ben dinledim aslında banada çok kimildadigin için fazla gostermeyecem biraz bak sonra muayene bitirecem dedi
Duyarsın cnm bu sefer göbekten bakar ilaçlara devam ve tahlil verdi bir sürü demiBana dinletmedi kucuk suanda dikkatli bak sadece dedi10 gun sonra duyariz insallah
Canımsın yaa hadi gözün aydın.Geldiiiimm
Valla benimde açtı kapadı varmı yokmu dedim var dediBana dinletmedi kucuk suanda dikkatli bak sadece dedi10 gun sonra duyariz insallah
Hayir suanda hic bi tahlil vermedi kalp atisini sesli duyunca vericek galiba canm 10 gun sonra vericem dedi.Duyarsın cnm bu sefer göbekten bakar ilaçlara devam ve tahlil verdi bir sürü demi
Canım idrar testi yaptı mı doktor? Geçen gün bir grupta bulantı ve halsizlik şikayeti olan ili arkadaşın da idrar yolu iltihabı çıktıbulantı kusma vardı hep bide halsizlik,iyi hadi bize güzel haberlerle gel
Ya sanadami dinletmedi gosterdi dimi sadeceValla benimde açtı kapadı varmı yokmu dedim var dediAnlamadim bişey. Zararliymis bu haftalarda öyle dedi. Gördük ya o bile yeter bize . Sana resim aticaktm kız ben daha atamadım
Insallah canim benim cok sagol❤Kuzum gözünaydın tebrik ederim sağlıkla devam etsin hep insalllah
Evet ya basladikCanımsın yaa hadi gözün aydın.Olsun kuzu küçük tabi kalbi atsinda Dinlemesekde olur. 10 gün geri sayıyoruz desene
Ne yaptın çok heyecanlandin demiHayir suanda hic bi tahlil vermedi kalp atisini sesli duyunca vericek galiba canm 10 gun sonra vericem dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?