- Konu Sahibi karamel Latte
- #14.901
Çokça dua et cnm ben girene kdr dua ettim duyacaksın o pıt pıt sesi kotuyu çıkar aklından tamam mıKiz bitaneyi duyalimda birak ikinci olmasada olursen dua et bana cok korkuyorum cok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokça dua et cnm ben girene kdr dua ettim duyacaksın o pıt pıt sesi kotuyu çıkar aklından tamam mıKiz bitaneyi duyalimda birak ikinci olmasada olursen dua et bana cok korkuyorum cok
Sagol canim ediyorum hep yoldayimnl suanda ❤Çokça dua et cnm ben girene kdr dua ettim duyacaksın o pıt pıt sesi kotuyu çıkar aklından tamam mı
Niye canm neyin var bulanti filanmi.kızlar naptınızzz ben bi kaç gündür pek iyi değildim giremedim forumaa
bulantı kusma vardı hep bide halsizlik,iyi hadi bize güzel haberlerle gelNiye canm neyin var bulanti filanmi.
Ben suan sira bekliyorum hastanedeyim
O bulanti kusma bende de var 3 hafta oldu. Doktor 12 haftaya kadar gecer dedi insallah gecer. Daha 4 hafta varbulantı kusma vardı hep bide halsizlik,iyi hadi bize güzel haberlerle gel
Heyecanla bekliyoruzzNiye canm neyin var bulanti filanmi.
Ben suan sira bekliyorum hastanedeyim
Kaç çıkmış canımAçlık kan şekerim biraz yüksek çıkmış ne yapılması lazım ya düşürmek için
Gelişimi transferle uyumlu değilse kalp atışını duyamayip tedirgin olabilirsin benim 3 gün geriden geliyordu 6+3 diye gitmiştim 6+0 çıktı alttan minicik göründü kalp atışı ama sesini duyamamistikYa kizlar herkes duyunca bende cok heycan yaptim 7gün var daha doktora gitmeye karar verdim tarihe 6+0 olduk gitsemmi acaba![]()
Benimde bugun 7+3 dedi haftasi gayet guzel ama dinletmedi cok kucuk simdi dediGelişimi transferle uyumlu değilse kalp atışını duyamayip tedirgin olabilirsin benim 3 gün geriden geliyordu 6+3 diye gitmiştim 6+0 çıktı alttan minicik göründü kalp atışı ama sesini duyamamistik
Yüksek değil canım üst sınır 110 bide bir önceki gün yediğin şeyler de etki etmiştir tatlı yada karbonhidratlı şeyler yediysen
Çok şükür canımGeldiiiimm
Bebiş buyumeye baslamis daha cok kucuk oldugu icin dinletmedi ama kıpırtı var dedi gösterdicok sukur kizlar ustumden yuk kalkti 10 gun sonra gel dedi
![]()
Çok şükürGeldiiiimm
Bebiş buyumeye baslamis daha cok kucuk oldugu icin dinletmedi ama kıpırtı var dedi gösterdicok sukur kizlar ustumden yuk kalkti 10 gun sonra gel dedi
![]()
Sükur sukurÇok şükür![]()
Ben 1hafta daha bekliyim kesib olsun hersey ozaman cunku alttan muayne olmak istemiyorumGelişimi transferle uyumlu değilse kalp atışını duyamayip tedirgin olabilirsin benim 3 gün geriden geliyordu 6+3 diye gitmiştim 6+0 çıktı alttan minicik göründü kalp atışı ama sesini duyamamistik
Yaaa hadi gözünaydınGeldiiiimm
![]()
Gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindimBenimde bugun 7+3 dedi haftasi gayet guzel ama dinletmedi cok kucuk simdi dedi![]()