• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

En son benimde 838 çıkmıştı 1hafta once suan hesapladim 7000 üstü oluyo 1haafta sonra kalp atisini keseyi herseyi gorur duyarim diorum
Ben acele etmiyorum, sakin sakin tadını çıkarıyorum 😀 Zaten gün başladığı gibi hızla bitiyo, zaman çok hızlı geçiyor. Bu heyecanları ararız sonra 😉

Açlık kan şekerim biraz yüksek çıkmış ne yapılması lazım ya düşürmek için
Canım üç beyazı bırakıp protein ve sebze ağırlıklı beslenmen lazım. Günde 3 dilim tam buğday ekmeği serbest. Bir dilim ekmek yerine üç yemek kaşığı bulgur pilavı oluyor.
Doksan kilonun üstündeysen beş dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin

• Beğen
Reactions: Z P
Amin inşallah benim hafiften lekelenmelerim oldu açık pembe tortular geldi dr coraspini 2gün içme akıntıyı kontrol et dedi zaten progestan iğne vuruluyorum sizin tedaviniz ilaçlı mıydı?
Evet benimki de ilaçlı ama ben kan sulandırıcı kullanmıyorum. Bütün testlerim yapıldı, ben de ısrarla sordum. Doktordan gerek yok cevabını aldım. Şu anda climara patch, lutinus tablet ve progestan iğne kullanıyorum.

Açlık kan şekerim biraz yüksek çıkmış ne yapılması lazım ya düşürmek için
Canım üç beyazı bırakıp protein ve sebze ağırlıklı beslenmen lazım. Günde 3 dilim tam buğday ekmeği serbest. Bir dilim ekmek yerine üç yemek kaşığı bulgur pilavı oluyor.
Doksan kilonun üstündeysen beş dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin
Günde bir dilim ekmeği zor yiyorum tam buğday yiyorum benm glutene alerjim var öyle doyasıya hamur işi yemem ucundan alır bırakırım sadece sebze yerim hee et turu yemem nedense et sevmiyrm

Kiz bitaneyi duyalimda birak ikinci olmasada olur 😁 sen dua et bana cok korkuyorum cok
Allahım korktuğunla imtihan etmesin canım. İçini ferah tut hayırlısıyla duyacaksınız. Niye öyle diyorsun iste diyor rabbin veremeyeceği oldurmayacağı yoktur. Sen bir için korkarken rabbim iki tane duyursun 🤗belki bu duam şimdi yerini bulmaz ama birkaç yıl sonra bir yavrun daha olur öyle yerini bulur.

Allahım korktuğunla imtihan etmesin canım. İçini ferah tut hayırlısıyla duyacaksınız. Niye öyle diyorsun iste diyor rabbin veremeyeceği oldurmayacağı yoktur. Sen bir için korkarken rabbim iki tane duyursun 🤗belki bu duam şimdi yerini bulmaz ama birkaç yıl sonra bir yavrun daha olur öyle yerini bulur.
Insallah canim insallah 🤲 rabbim yuzumuzu güldursun mutlu bi sekilde gelmeyi sizlere haber vermeyi nasip etsin

O kadarciktan bisey olmaz bence yaa😔
Tatli falan yiyor musun?
Hayır ya hamile kaldığım günden beridir kestim şekeri tatlıyı çikolatayı zaten cnm da istemiyor aksine ekşi yiyorum çok takık biriyim şeker konusunda aile komple şeker hastasi sürekli ölçüm yaptırırım ben geçen hafta 111 mis bu hafta 108 olmuş yani dikkat ediyrm

Back