• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

merhaba arkadaşlar bende ekim aynda tüp bebek yaptırdm 3 embriyom vardı doktor 2 embriyo koyacaktı ama ben ilk denemem diye bir tane koydurttum 2 tanesini dondurdm ama tabi ki tutmadı... şimdi kasım ayında dondurulmş 2 embriyomu koydurucam allah kısmet ederse. sgara kullanıpta tüp bebelte hamile kalan var mı acaba ya ☹️ bırakamıyorm lanet şeyi

merhaba arkadaşlar bende ekim aynda tüp bebek yaptırdm 3 embriyom vardı doktor 2 embriyo koyacaktı ama ben ilk denemem diye bir tane koydurttum 2 tanesini dondurdm ama tabi ki tutmadı... şimdi kasım ayında dondurulmş 2 embriyomu koydurucam allah kısmet ederse. sgara kullanıpta tüp bebelte hamile kalan var mı acaba ya ☹️ bırakamıyorm lanet şeyi
Ben kullanıyorum daha doğrusu kullanıyordum.Transferden sonra hiç içmedim☺️Ama bünye meselesi bence.Ben çok az içiyordum .Belki etkilemedi ama etkilemeyeceği anlamına gelmez.Olabildiğince azaltıp bırakmaya çalış☺️

Tabi cnm herkes diyo şimdi miden bulanacak basın doneceek yemek yiyemeyeceksn falan diyo yoo diyorum şaşırıyorlar gayet güzel geçiyor ya sevdi bebek beni huzurlu galiba geceleri diyorum ki bebeğim beni sevdin annen çok huzurlu hep böyle devam et uslu bebek ol diyrm dinliyor galiba ya valla huzurlu uyuyorum eşimde diyo galiba uslu olacak
Insallah canm insallah hep boyle devam eder

Çok geçmiş olsun canım aklım sendeydi insan şaşırıyor gerçekten nasıl bir kadın doğumcu olmaz Allahtan ilgilenmiş dahiliyeci sen içini ferah tut canım
Cok sagol canim 🙏 insallah iyi olur hayirlisi olur. Gercekten cok sacma haftada bir degisiyormus oda daha gelememis. Acil doguma gelse biri ne olacak dedik sevk yapilir yada kendi imkaniyla baska yere gider diyor. Cok acayip yaa hastanenin geneli oyle pervasiz personelden olusuyor. Resmen hasta gelmesin aman kimseye bakmayalim ugrasmayalim modundalar. Allahtan azda olsa dahiliye doktoru gibi insanlar var. Allah iyilerle ve isini iyi yapanlarla karsilastirsin hepimizi 🙏

Bende iciyodum transferden 1 hafta once biraktim daha agzima almadim suanda canmda istemiyo.
Birakmaya basla bence simdiden

Ben varim cnm tedaviye baslamadan bi kaç gün önce birakiyodum ilk denememdede ikinci denememdede

Cok sagol canim 🙏 insallah iyi olur hayirlisi olur. Gercekten cok sacma haftada bir degisiyormus oda daha gelememis. Acil doguma gelse biri ne olacak dedik sevk yapilir yada kendi imkaniyla baska yere gider diyor. Cok acayip yaa hastanenin geneli oyle pervasiz personelden olusuyor. Resmen hasta gelmesin aman kimseye bakmayalim ugrasmayalim modundalar. Allahtan azda olsa dahiliye doktoru gibi insanlar var. Allah iyilerle ve isini iyi yapanlarla karsilastirsin hepimizi 🙏
Amin canım şikayet etmek lazım o hastaneyi büyük ihtimalle başhekimi yada müdürüyle ilgilidir bu durum

Merhaba kızlar dün gece esim prolutexi vurduktan sonra iki tanede progestan fitil koydum hic kalkmadim. O kipkirmizi kanama 1 saat sonrasinda sadece sildikce gelen koyu kahve biseye donustu. Bugun doktora gittik sanssizligimiz orada da devam etti ameliyata girmis. Bekledik 1 saat gelmedi bende eve gelip yatmak istedim artik dayanamadim. Oturdugumuz ilceye geldik hastaneye gittik en azindan muayenede goruruz diye ama doktor yok haftada bir degisiyormus daha gelememis. Kocaman yeni hastane ama zihniyette hizmette sifir. Oradan cikarken kanimi verip gebeligimi ogrendigim dahiliye doktoru gordu bizi kadin geldi yanimiza sagolsun ne oldu dedi ilgilendi iste insan var insan var. Anlattik durumu hemen birini aradi odaya aldirdi proluton igne yaptirdi kalcadan. Ve dedi ki gebeligin 6. Ve 7. haftasinda olan kanamalar progestan hormonunun artik yumurtaliklardan degilde plesantadan üretilmeye baslandigi icin yetersiz gelip olabiliyor dedi. Eger bebek sagliksizsa napilirsa yapilsin zaten dusecektir onu tutamaz kimse hicbir igne ilac dedi. Ve bu kadin dahiliye doktoru kendinide insanliginida gelistirmis helal olsun. Bizde eve geldik uzandim yatiyorum simdi. Doktor hanim icimi rahatlatti o kadar sıkıntının üzerine sagolsun. Cuma günü gitmeye karar verdim muayene günümüzde ignelere ilaclara devam edip dua ediyorum. Cuma günü ya kalp atisini duyacagiz yada kötü birsey varsa ogrenecegiz. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Yazan herkese tekrar tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Cuma ola hayrola..
Canım salı günü benim çok yoğun ve ağrılı kanamam oldu. Pruloton depot vuruldum, geçti. Bugün kalp atışını duyduk. O kadar umutsuzdum ki. Çünkü adetten daha fazla kan gelmişti. Doktor bu bebek %90 doğacak dedi, içim rahatladı.

Back