EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Minnaklarimm canım sen hangi testleri yaptırdın bu ikili üçlü vs ikizlerde doğruluk payı yok diyorlar
Hiçbirini yaptırmadım canım sonlandırma gibi bir düşüncem yoktu. Test sonucuna anne karnında tedavi vs yok. Doğum sonrası hazırlıklı olmak için sadece ayrıntılı usg ye girdim. Orda az çok problem varsa belli ediyor. Çoğul gebelikte hata payı var. Daha çok tek yumurta ikizlerin de canım hata payı fazla hangi bebeğin örneği olduğu karışabilir yani aynı bebekten iki örnek alınabilir. Bizimki ayrı zaten belli. Teke göre daha belirgin.

Canim hic korkma kanama bende de 3 kez oldu. Yat dinlen ve en onemlisi bol bol su ic. Doktora gitmen gerekir mutlaka stres olma bunlar olabiliyor bizi de haberdar et

Anlıyorum canım ne güzel doğru tabi allah korusun öyle birşey yapmak çok zor

Ya guzel haberler gelmeye basladi hadi gözun aydin darisi yarin bana insallah dua et

Şükürler olsun cnm ne güzel bir duygu

Ayy çok sevindim. Ben de yoldayım

kızlar ben de bugün miniğimin kalp atışını duydum maşallah kuzum güzel büyümüş Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤
Amin inşallah ne güzel duymuşsunuz maşallah bebeğinize transferden kaç gün sonra duydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…