- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.721
Geçmiş olsun, inşallah iyisindir. Endişelenmemeye çalış Allah nasip ettikten sonra hiç bir şey olmaz inşallahAcile gidicez simdi doktora ulasamadik. Acilde napiyorlar muayene mi ediyorlar benim muayenem karindan yapilmisti. Acilde kadin dogumcu bulunuyor mu. Kanamayla acile gidenler bilgi verebilir mi
Ben 7 ye girdim bugünKalp atisi duyan arkadaslar kacinci haftafasiniz
Cok güzel erkenden duymussun cnm bende yarin 6oluyorumTransfere gore 6+1 canim
Ooo masallah ben 25inde doktora gittim gun 7+1 oluyorum yarin 6+0 olcamBen 7 ye girdim bugün
Kalbini 6+4 ken duydum haftaya salı yine kontrol varOoo masallah ben 25inde doktora gittim gun 7+1 oluyorum yarin 6+0 olcam
Bende çatlamak uzeriyim valla keseyide gormedim yaKalbini 6+4 ken duydum haftaya salı yine kontrol var
Ben kese diye gittim kalbi de gördüm çok heyecanlı bir durumBende çatlamak uzeriyim valla keseyide gormedim ya
merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah, kalp atışını karından mı vajinal muayeneden mi gördünüz acabaTransfere gore 6+1 canim
6+1 canımKalp atisi duyan arkadaslar kacinci haftafasiniz
Gebeliğin 6.haftası transferin 23.günü canımAmin inşallah ne güzel duymuşsunuz maşallah bebeğinizetransferden kaç gün sonra duydunuz
Teşekkür ederimGebeliğin 6.haftası transferin 23.günü canım
Karindanmi bakti cnmBen kese diye gittim kalbi de gördüm çok heyecanlı bir durum
Cok guzel ya hepiniz erkenden duymuşsunuz6+1 canım
Yok cnm alttan baktı diğeri artık karından olacakKarindanmi bakti cnm
Cancagazimmm
Ohhh yemin ederim elimi kalbime koyup bi ohh dedim sesli sekildeCancagazimmmçok sukur gördüm bebeğimi kalp atışını da duyduk .
Amiiin insallah amiiinKan uyuşmazlığı ignemi de vurdum eve gidince mesajlarınıza bakicaam kizlar . Allah im herkese yaşatsın Rabbim bu duyguları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?