• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benim de fitili koyduktan sonra başlamıştı. İnşallah hiçbir şey olmaz canım
İgneyemi döndünüz canım sonra . Daha gelmemis ama gece yatmadan önce fitil atmıştım onun etkisinde olabilir. Bakalım sabah annemle gidicem. Doktor artık ne derse. Bulantılarım vardı hepsi gidince de insan korkuyor tabi.

Acile gittik ve kadin dogumcu yok dediler kanamaya filan gelmez anca acil dogum olursa dediler sizin dediginiz gibi olmuyor dediler. Baslarindan atmak icin ugrastilar biz usteleyince baska ilceye sevk yapariz anca oda cok uzun surer dediler. İlcede de bakmiyorlar kanamaya filan dediler. Cok sinir olduk aracimizda yok özel hastane baska ilcede cok uzak. Döndük eve gitmedwn prolutex yapmistik progestan fitilleride koydum ayaklarim havada yatiyorum. yarin doktora gidicez oda sagolsun acmadi telini. Tüp bebek doktorunu aradik hastaneye gitmeden sagolsun o ilk calista acti. Keske antalyada otursaydik hep o yapsaydi takibimizi. Duphaston tablet al gunde 3 kere 2ser tane yada proluten igne dedi. Nobetci eczaneye gitti esim orada da yokmus. Sabah ola hayrola ama moralim cok bozuk hic kanama leke vs olmamisti. Durdu durdu tam oldu. Bilmiyorum hayirlisi sagolun yazanlardan merak edenlerden Allah razi olsun.
Canım yazdigini görmedim. Şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Evet benimde lekelenmem olmamıştı gece oldu. Ben proluton iğneden yanayim gerçekten çok iyi bir iğne benimde bugün onu vurulmak gerekiyordu. Saat 10 gibi gidicem insaAllah herşey yolundadır ikimiz içinde 😍😍

Kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum yeni tedaviye başlamıştım bir adet 7 hücreli 3. Gün embriyosu dondurdular 7 hücreli transfer olan varmı
Ben oldum ama çift embriyo transfer oldum ben ikisi de 3. Gün embriyosu biri 7 hücreli biri 9 hücreli ikisininde tutup tutmadığını bilmiyorum sadece kan verdim daha kese görmeye gitmedik

Merhabalar benimde dondurulmuş embriyo transferim oldu bugün 5hafta 5. günüm geçen hafta yavruağzı renginde peçetede hafif akıntı gördüm dünde biraz daha yoğun kıvamda açık kahve pembe arası ufak akıntım oldu lutinus vajinal tableti koyduğumda aparata da geçmişti tüp bebek merkezindeki doktoruma yazdım bana hem oksapar hem coraspin vermişlerdi coraspini iki gün içme dedi dün içmeyi bıraktım muayeneye falan çağırmadı ama tedirginim sonrasında minik pütürcükler şeklinde leke gördüm bakalım bugün ve yarın takip edicem hayırlısı olsun hakkımızda

İgneyemi döndünüz canım sonra . Daha gelmemis ama gece yatmadan önce fitil atmıştım onun etkisinde olabilir. Bakalım sabah annemle gidicem. Doktor artık ne derse. Bulantılarım vardı hepsi gidince de insan korkuyor tabi.
Evet canım proluton depot vurulmaya başladım. Üç günde bir. Fitilden daha iyi. Okulda fitil çok zor oluyordu

• Beğen
Reactions: Z P
Canım yazdigini görmedim. Şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Evet benimde lekelenmem olmamıştı gece oldu. Ben proluton iğneden yanayim gerçekten çok iyi bir iğne benimde bugün onu vurulmak gerekiyordu. Saat 10 gibi gidicem insaAllah herşey yolundadır ikimiz içinde 😍😍
Hayırlı haberle gelirsin inşallah canım. Ben de 14.00’te gideceğim

• Beğen
Reactions: Z P
Evet canım proluton depot vurulmaya başladım. Üç günde bir. Fitilden daha iyi. Okulda fitil çok zor oluyordu
Benn onu 5 günde bir vuruluyorum kuzumm bakalım doktor ne dicek. Yani benn mi yanlis gördüm dicem ama pembe akintiydi. Bide dün çok agridi karnım. Ne gorcez çok merak ediyorum 🙈😃

RujsuzRuhsuzum RujsuzRuhsuzum ben seni de merak ediyorum kuzum . Ne yaptın acaba
Haber alırsanız Benide etiket yapın online öğretmenler toplantısına katılacağım yeni okudum moralim çok bozuldu. İnşallah kötü bir şey olmamıştır. Sende hayırlı haberle gel canım

Acile gittik ve kadin dogumcu yok dediler kanamaya filan gelmez anca acil dogum olursa dediler sizin dediginiz gibi olmuyor dediler. Baslarindan atmak icin ugrastilar biz usteleyince baska ilceye sevk yapariz anca oda cok uzun surer dediler. İlcede de bakmiyorlar kanamaya filan dediler. Cok sinir olduk aracimizda yok özel hastane baska ilcede cok uzak. Döndük eve gitmedwn prolutex yapmistik progestan fitilleride koydum ayaklarim havada yatiyorum. yarin doktora gidicez oda sagolsun acmadi telini. Tüp bebek doktorunu aradik hastaneye gitmeden sagolsun o ilk calista acti. Keske antalyada otursaydik hep o yapsaydi takibimizi. Duphaston tablet al gunde 3 kere 2ser tane yada proluten igne dedi. Nobetci eczaneye gitti esim orada da yokmus. Sabah ola hayrola ama moralim cok bozuk hic kanama leke vs olmamisti. Durdu durdu tam oldu. Bilmiyorum hayirlisi sagolun yazanlardan merak edenlerden Allah razi olsun.
Minnaklarimm Minnaklarimm gece bunu yazdi canim

RujsuzRuhsuzum RujsuzRuhsuzum geçmiş olsun proluton vurulsan iyi olur o kanamayı kesiyor hemen doktorun niye açmayıp geridönmüyor ya nasıl bi doktor bence bi gözden geçir bide tavsiyem hastanede çalışan doktor yerine özel muayanesi olan doktora gitmeniz benım doktorun prof ve çok hastası var bugüne kadar mesajıma cvp vermediğini veya aradığımda açmadığı hiç olmadı

Back