EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bende eşimin bana verdiği harcliklarla altın yapmıştım oğluma takılanlar duruyordu kuuyumcuda. Bende gittim tüp bebeğe verdim. Kalanını da ata çeyrek yaptim kötü gün dostu Allah im iyi günlerde yemeyi nasip etsin.

Ama ben seni çocuk doğduktan sonra gorucem Yaa sen nasıl biseysin güldürdün beniBu devirde para tutmamak lüks yaşamaya girer
Cocuk olmadigi icin suanda cok sıkı yasamiyoruz sukur halimize ustelik 2 sene icinde 3 tup bebek yaptik düsun yeni evliyken cok borcumuz vardi yanliz yaptik dugünumuzu bedelli askerlik şu bu derken yeni rahatladik sus

Cocuk olmadigi icin suanda cok sıkı yasamiyoruz sukur halimize ustelik 2 sene icinde 3 tup bebek yaptik düsun yeni evliyken cok borcumuz vardi yanliz yaptik dugünumuzu bedelli askerlik şu bu derken yeni rahatladik sus
Ahah Tamam sana hak verdim şuan. Hakkindir tabi ye kuzum

Azicik ucundan yiyelim bosveeer
Bencede Valla tedavilere çok para harcadım bende. Su ilaclar falan bitsin kendime de biseyle almak istiyorum . Zaten doğuma yakın da bütün eşyaları yenilicez. Mayisda 9 yılım bitiyor çok kötü oldu esyalrim geneldede oğlum sandalyelerin tepesinde hep mafetti

Oğlum anca uyudu. Daha namaz kılmadim. Estrofem içiçem progestan fitili kullanicam cleksani da vurmadım. Hadi yarın ola hayrola kizlar. Allah a emanetsiniz

Herkesin baska bi derdi var iste hayat

Benim de salı günü öyle oldu canım. Adet olmaktan çok daha büyük bir ağrı ve pıhtılı yoğun kanama. Sonra gittik kese bozulmamış, bir daha da kanamam olmadı, ağrı da kesildi. Yarın göreceğiz kalp atışı var mı diye.
Sağlıkla büyüsün kızınız inşallah

Kizlar akşam uzerj bı ağrım vardı benimde. Adet ağrısı gibi. Progestan fitili koydum uzandım. Şimdi tuvalete gittim benimde pembe kanamam gelmis. Rabbim büyüktür insaAllah evladım benimledir

Büyük ihtimal progestan fitil ise yaramadj iğneye donucez tekrardan tabi kese ve çocuk iyise

Of ya nasil bitirdik su gunu kötu haberler geliyo
Korkma canim o kese buyudukce rahimde olusan kanamalardandir yarin gidiceksin Allahtan igneye gecersiniz sen bi kalp atisini duyda
Hayırlısı kuzum. Rabbim ne taktir ettiyse onu yaşarız. Rabbim büyüktür. Bu da bı intihandir. İnsaAllah kuzum benimledir. Yarın sabah erkenden giderim kontrole

Sagol canim insan cok korkuyor nasıl kotu bi andi dünyam yıkıldı sandim..ama sıkı tutunan bebeğe birsey olmuyor artık sizinkiler de oyle hic bir sey olmaz Allahin izniyle..12.haftaya bi gelseydiniz ondan sobra rahatlıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…