- 6 Ekim 2020
- 476
- 434
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.661
Esenyurt kıraçİstanbul Okmeydanı Sen
Bende eşimin bana verdiği harcliklarla altın yapmıştım oğluma takılanlar duruyordu kuuyumcuda. Bende gittim tüp bebeğe verdim. Kalanını da ata çeyrek yaptim kötü gün dostuValla eşimin maasini görmem ben ben tedavi yüzünden çıktım işten o ara biraz yapmıştım birikim hepsi gitti tüp bebeğe şimdi eşim harçlık veriyor onları biriktirirm birde amigurimi örüyorum satiyrm onları koyarım kenara o idare ediyor evi ne kdr aldığını bile bilmem sormam bankaci adam hesap kitap çok iyi yapar
Cocuk olmadigi icin suanda cok sıkı yasamiyoruz sukur halimizeAma ben seni çocuk doğduktan sonra gorucemYaa sen nasıl biseysin güldürdün beni Bu devirde para tutmamak lüks yaşamaya girer
AhahCocuk olmadigi icin suanda cok sıkı yasamiyoruz sukur halimizeustelik 2 sene icinde 3 tup bebek yaptik düsun yeni evliyken cok borcumuz vardi yanliz yaptik dugünumuzu bedelli askerlik şu bu derken yeni rahatladik sus
Azicik ucundan yiyelim bosveeerAhahTamam sana hak verdim şuan. Hakkindir tabi ye kuzum
BencedeAzicik ucundan yiyelim bosveeer
Herkesin baska bi derdi var iste hayatBencedeValla tedavilere çok para harcadım bende. Su ilaclar falan bitsin kendime de biseyle almak istiyorum . Zaten doğuma yakın da bütün eşyaları yenilicez. Mayisda 9 yılım bitiyor çok kötü oldu esyalrim geneldede oğlum sandalyelerin tepesinde hep mafetti
Geçe birakma bukadar ilaclariniOğlum anca uyudu. Daha namaz kılmadim. Estrofem içiçem progestan fitili kullanicam cleksani da vurmadım.Hadi yarın ola hayrola kizlar. Allah a emanetsiniz
Benim de salı günü öyle oldu canım. Adet olmaktan çok daha büyük bir ağrı ve pıhtılı yoğun kanama. Sonra gittik kese bozulmamış, bir daha da kanamam olmadı, ağrı da kesildi. Yarın göreceğiz kalp atışı var mı diye.Canimm ben yasadim kizimda 3 ay rapor aldım da yattım hani adetin 2.gunu cok yoğun pihtili kanama olur ya parça parça.kanamam geldi ilk gördüğümde bayıldım dustu sandim hic bir yere gidemedim ayni senin gibi küçük bir ilçede yaşıyorum ben de. İnan 12.haftaya kadar yattım ve proloton kullandım hergun..bacaklarından akıyordu bi kanayınca..cok zor ve kotu bir hamilelik geçirdim.. sonra kontrole her ay ankaraya gitmeye basladim burda yapamadım...ama saglikla doğdu cok şükür..
Pihti yoksa korkma insallah bebeğin seninle kalkma yat dinlen
Of ya nasil bitirdik su gunu kötu haberler geliyoBüyük ihtimal progestan fitil ise yaramadj iğneye donucez tekrardan tabi kese ve çocuk iyise
Hayirli olsun canm ben hucre sayisini bilmiyorm benimkilerin malesefKızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum yeni tedaviye başlamıştım bir adet 7 hücreli 3. Gün embriyosu dondurdular 7 hücreli transfer olan varmı
Eğer olan varsa çok meraktayım inşallah güzel yorumlar duyarımHayirli olsun canm ben hucre sayisini bilmiyorm benimkilerin malesef
Hayırlısı kuzum. Rabbim ne taktir ettiyse onu yaşarız. Rabbim büyüktür. Bu da bı intihandir. İnsaAllah kuzum benimledir. Yarın sabah erkenden giderim kontroleOf ya nasil bitirdik su gunu kötu haberler geliyo
Korkma canim o kese buyudukce rahimde olusan kanamalardandir yarin gidiceksin Allahtan igneye gecersiniz sen bi kalp atisini duyda
Sagol canim insan cok korkuyor nasıl kotu bi andi dünyam yıkıldı sandim..ama sıkı tutunan bebeğe birsey olmuyor artık sizinkiler de oyle hic bir sey olmaz Allahin izniyle..12.haftaya bi gelseydiniz ondan sobra rahatlıyor insanBenim de salı günü öyle oldu canım. Adet olmaktan çok daha büyük bir ağrı ve pıhtılı yoğun kanama. Sonra gittik kese bozulmamış, bir daha da kanamam olmadı, ağrı da kesildi. Yarın göreceğiz kalp atışı var mı diye.
Sağlıkla büyüsün kızınız inşallah
Evet canim hersey Allahtan.Hayırlısı kuzum. Rabbim ne taktir ettiyse onu yaşarız. Rabbim büyüktür. Bu da bı intihandir. İnsaAllah kuzum benimledir. Yarın sabah erkenden giderim kontrole
Insallah canmEğer olan varsa çok meraktayım inşallah güzel yorumlar duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?