EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben hic altin filan yapmam sevmemde altini birikimde yapamam cok harcarim suan kenarda 1 liram yok

Reactions: Z P
Ya bide benm adagim var kızlar onu da şimdi kesecem yoksa doğum olunca mi
Bizde adamıştk kuzum eşim oğlum olursa sağlıklı diye adamışti. Bende öyle laf mı olur . Sağlıklı olsun kız olsun oğlan olsun bende kesicem dedim ikimizin adagida kesildi şükür Sizde doğumda sonra insaAllah kestirin canim

Canimm ben yasadim kizimda 3 ay rapor aldım da yattım hani adetin 2.gunu cok yoğun pihtili kanama olur ya parça parça.kanamam geldi ilk gördüğümde bayıldım dustu sandim hic bir yere gidemedim ayni senin gibi küçük bir ilçede yaşıyorum ben de. İnan 12.haftaya kadar yattım ve proloton kullandım hergun..bacaklarından akıyordu bi kanayınca..cok zor ve kotu bir hamilelik geçirdim.. sonra kontrole her ay ankaraya gitmeye basladim burda yapamadım...ama saglikla doğdu cok şükür..

Pihti yoksa korkma insallah bebeğin seninle kalkma yat dinlen

Doğumdan sonra eşimde bende kesecem ikimiz de birbirimizden habersiz adamisiz kayınvalidem de kesecek mecbur oda adamış annemde bağış yapmayı adamış valla yandık dedim siz niye adadiniz bana verin de doğumumu yapayım demi

3 yaşına kadar kendi oynayamaz canım. 3 yaşında da 5-10 dakika kadar oynamaya başlıyor. Benimki 37 aylık. Yeni başladı kendi oyun kurmaya
Doğrudur canım oyundan hariç aşırı ev dağıtıyor. Bide ev dublex aşağı yukarı akşam ediyoruz.

Ahah masaAllah olsun sizin sayenizde bir sürü et yiyemeyen insanların karnı doycak bu çok güzel bişey Rabbim adaginizi kabul etsin yavrunu hayirlsiyla kucağına al hemen kesersin canım benim

Ahah masaAllah olsun sizin sayenizde bir sürü et yiyemeyen insanların karnı doycak bu çok güzel bişey Rabbim adaginizi kabul etsin yavrunu hayirlsiyla kucağına al hemen kesersin canım benim
Aminn cnm ins hayırlısıyla doğsun adamasaydimda kesilir bizde doğumdan çıkınca bı kan akitilir

Tamam canım ağrıdığı için öyle yapıyorsun benim hiç ağrı felan olmuyor şimdi de acaba sorun mu var niye ağrımıyor diye düşünmeye başladım şu üç ay geçseydi bir kafayı yemeden

Eşimde bana kirli ciki der iki bankaci evlendik biz eşimde gizli biriktirir bende
Valla herşeyden kocaların haberi olmasın bende gizli biriktirmekten yanayim. Alacağından değil. Onun maaşı istese ihtiyacı olsa tabikide veririm ama hani büyüsü bozuluyormus gibi geliyor bana. Bu arada eşime sadece harçlık bırakıyorum . Gerisi evin bütün ihtiyaçlarına gidiyor. Kayinpedere 1000 lira veriyoruz evin yiyeceğinden o sorumlu. Faturaları telden ödüyorum gerisi bana kalmış

Aminn cnm ins hayırlısıyla doğsun adamasaydimda kesilir bizde doğumdan çıkınca bı kan akitilir
Akika kurbaninida kestik oğlumun bı tane kaldı sadece. Kızda 1 oglanda 2 kesiliyor kuzum ama durumu olan kesebiliyir

Ne güzel canım ağrı olmasın tabikide. Sorun yok kuzum herşey güzel gidiyor Allah in izniyle. Rabbim ne taktir ederse onu yaşarız

Valla eşimin maasini görmem ben ben tedavi yüzünden çıktım işten o ara biraz yapmıştım birikim hepsi gitti tüp bebeğe şimdi eşim harçlık veriyor onları biriktirirm birde amigurimi örüyorum satiyrm onları koyarım kenara o idare ediyor evi ne kdr aldığını bile bilmem sormam bankaci adam hesap kitap çok iyi yapar

İşte bı adak bir akika kurbanı nasıl olacak bilemedim valla hangi birini kesecez
İlk her zaman adak kesilir canım. Akika da istediğin zamanda kesebilirsin. Çocuktan sonra baktin hani gecimin simdiki gibi olmaz hiç kesmezsin. Hani bı dayatma yok. İlla kesiceksin diye. Ama adak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…