- 12 Mart 2019
- 15.092
- 34.497
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.641
Ben hic altin filan yapmam sevmemde altini birikimde yapamam cok harcarim suan kenarda 1 liram yokAyy yok kız ben o konuda çok tutucuyumdur. Belki kocam diretse harcamicaksin diye inada insanın harcayasi gelir. Ben kendime altın yapmayı çok severim ama hani takayimda hava atayim icin falan değil. Lazım olursa kimsenn kapısına gitmeyelim diye
Bizde adamıştk kuzum eşim oğlum olursa sağlıklı diye adamışti. Bende öyle laf mı olur . Sağlıklı olsun kız olsun oğlan olsun bende kesicem dedim ikimizin adagida kesildi şükürYa bide benm adagim var kızlar onu da şimdi kesecem yoksa doğum olunca mi
Oyleyse dogumdan sonra yparsin canimOnuda hatırlamiyrm ya hep şunu derim hayirlisiyla bir evladim olsun kesin böyle demişimdir o yuzden kafam çok karışık valla
Canimm ben yasadim kizimda 3 ay rapor aldım da yattım hani adetin 2.gunu cok yoğun pihtili kanama olur ya parça parça.kanamam geldi ilk gördüğümde bayıldım dustu sandim hic bir yere gidemedim ayni senin gibi küçük bir ilçede yaşıyorum ben de. İnan 12.haftaya kadar yattım ve proloton kullandım hergun..bacaklarından akıyordu bi kanayınca..cok zor ve kotu bir hamilelik geçirdim.. sonra kontrole her ay ankaraya gitmeye basladim burda yapamadım...ama saglikla doğdu cok şükür..Kızlar Cok kotuyum bi bakin nolur
Gecen hafta carsamba gunu doktora gittik. Keseyi gordu yolk sac mi ne onuda gordu cok guzel hareli filan dedi kanana alani yok hersey cok iyi dedi. Haftaya cuma kalp atisi icin cagirdi. Ben yogun mide bulantisi yasiyorum 10 gundur birde bel agrim vardi. Onun disinda normaldim. Biraz once esim isten geldi sofra hazirliyorum tam islaklik oldu ki cok oluyo akinti zannettim wcye kostum hemen bi baktim kan ve kipkirmizi utanmasam atarim buraya yani normal pihtisiz safi kan. 5-6 pecete ayri ayri sildim o kadar geldi yarim cay bardagi gelmistir yada tam bilemiyorum suan hala şoktayım. Hastaneye gidemiyoruz cunku pandemi hastanesi ve cok yogun baska yakinda hastane yok burada. Prolutex vur dedim esime hemen. Yasayanlar yazabilir mi lütfen kaybetmis olabilirmiyiz sizce
Ama ben seni çocuk doğduktan sonra gorucemBen hic altin filan yapmam sevmemde altini birikimde yapamam cok harcarim suan kenarda 1 liram yok
Doğumdan sonra eşimde bende kesecem ikimiz de birbirimizden habersiz adamisiz kayınvalidem de kesecek mecbur oda adamışBizde adamıştk kuzum eşim oğlum olursa sağlıklı diye adamışti. Bende öyle laf mı olur . Sağlıklı olsun kız olsun oğlan olsun bende kesicem dedim ikimizin adagida kesildi şükürSizde doğumda sonra insaAllah kestirin canim
Doğrudur canım oyundan hariç aşırı ev dağıtıyor. Bide ev dublex aşağı yukarı akşam ediyoruz.3 yaşına kadar kendi oynayamaz canım. 3 yaşında da 5-10 dakika kadar oynamaya başlıyor. Benimki 37 aylık. Yeni başladı kendi oyun kurmaya
Doğumdan sonra eşimde bende kesecem ikimiz de birbirimizden habersiz adamisiz kayınvalidem de kesecek mecbur oda adamışannemde bağış yapmayı adamış valla yandık dedim siz niye adadiniz bana verin de doğumumu yapayım demi
Eşimde bana kirli ciki der iki bankaci evlendik biz eşimde gizli biriktirir bendeAma ben seni çocuk doğduktan sonra gorucemYaa sen nasıl biseysin güldürdün beni Bu devirde para tutmamak lüks yaşamaya girer
Aminn cnm ins hayırlısıyla doğsun adamasaydimda kesilir bizde doğumdan çıkınca bı kan akitilirAhah masaAllah olsun sizin sayenizde bir sürü et yiyemeyen insanların karnı doycak bu çok güzel bişey Rabbim adaginizi kabul etsin yavrunu hayirlsiyla kucağına al hemen kesersin canım benim
Tamam canım ağrıdığı için öyle yapıyorsun benim hiç ağrı felan olmuyorSakıncası tabikide yok canım benim. Ama ben eğilince kasıklarım ağrıyor. Oğlumdada 3 ayıma kadar oturarak kilmistimm sonra 20.ci haftama kadar ayakta kıldım. Sonra hep oturdum hatta doğuma yakın yerde bile kilamadim zorlanıyordum kalkarken sandalyede kildim
Valla herşeyden kocaların haberi olmasın bende gizli biriktirmekten yanayim. Alacağından değil. Onun maaşı istese ihtiyacı olsa tabikide veririm ama hani büyüsü bozuluyormus gibi geliyor bana. Bu arada eşime sadece harçlık bırakıyorum . Gerisi evin bütün ihtiyaçlarına gidiyor. Kayinpedere 1000 lira veriyoruz evin yiyeceğinden o sorumlu. Faturaları telden ödüyorum gerisi bana kalmışEşimde bana kirli ciki der iki bankaci evlendik biz eşimde gizli biriktirir bende
Akika kurbaninida kestik oğlumun bı tane kaldı sadece. Kızda 1 oglanda 2 kesiliyor kuzum ama durumu olan kesebiliyirAminn cnm ins hayırlısıyla doğsun adamasaydimda kesilir bizde doğumdan çıkınca bı kan akitilir
Ne güzel canım ağrı olmasın tabikide. Sorun yok kuzum herşey güzel gidiyor Allah in izniyle. Rabbim ne taktir ederse onu yaşarızTamam canım ağrıdığı için öyle yapıyorsun benim hiç ağrı felan olmuyorşimdi de acaba sorun mu var niye ağrımıyor diye düşünmeye başladım şu üç ay geçseydi bir kafayı yemeden
Valla eşimin maasini görmem ben ben tedavi yüzünden çıktım işten o ara biraz yapmıştım birikim hepsi gitti tüp bebeğe şimdi eşim harçlık veriyor onları biriktirirm birde amigurimi örüyorum satiyrm onları koyarım kenara o idare ediyor evi ne kdr aldığını bile bilmem sormam bankaci adam hesap kitap çok iyi yaparValla herşeyden kocaların haberi olmasın bende gizli biriktirmekten yanayim. Alacağından değil. Onun maaşı istese ihtiyacı olsa tabikide veririm ama hani büyüsü bozuluyormus gibi geliyor bana. Bu arada eşime sadece harçlık bırakıyorum . Gerisi evin bütün ihtiyaçlarına gidiyor. Kayinpedere 1000 lira veriyoruz evin yiyeceğinden o sorumlu. Faturaları telden ödüyorum gerisi bana kalmış
İşte bı adak bir akika kurbanı nasıl olacak bilemedim valla hangi birini kesecezAkika kurbaninida kestik oğlumun bı tane kaldı sadece. Kızda 1 oglanda 2 kesiliyor kuzum ama durumu olan kesebiliyir
Sen nerde oturuyosun cnmİnsaAllah canım benim. Valla benim oğlan uyusa hemen namaz kılıp yatarım. Uykuya doyamadım bugün . Ailecek uyumusuz
İlk her zaman adak kesilir canım. Akika da istediğin zamanda kesebilirsin. Çocuktan sonra baktin hani gecimin simdiki gibi olmaz hiç kesmezsin. Hani bı dayatma yok. İlla kesiceksin diye. Ama adak şartİşte bı adak bir akika kurbanı nasıl olacak bilemedim valla hangi birini kesecez
İstanbul Okmeydanı SenSen nerde oturuyosun cnm
Aynen öyle canım Rabbim neylerse güzel eylerNe güzel canım ağrı olmasın tabikide. Sorun yok kuzum herşey güzel gidiyor Allah in izniyle. Rabbim ne taktir ederse onu yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?