EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Acile gittik ve kadin dogumcu yok dediler kanamaya filan gelmez anca acil dogum olursa dediler sizin dediginiz gibi olmuyor dediler. Baslarindan atmak icin ugrastilar biz usteleyince baska ilceye sevk yapariz anca oda cok uzun surer dediler. İlcede de bakmiyorlar kanamaya filan dediler. Cok sinir olduk aracimizda yok özel hastane baska ilcede cok uzak. Döndük eve gitmedwn prolutex yapmistik progestan fitilleride koydum ayaklarim havada yatiyorum. yarin doktora gidicez oda sagolsun acmadi telini. Tüp bebek doktorunu aradik hastaneye gitmeden sagolsun o ilk calista acti. Keske antalyada otursaydik hep o yapsaydi takibimizi. Duphaston tablet al gunde 3 kere 2ser tane yada proluten igne dedi. Nobetci eczaneye gitti esim orada da yokmus. Sabah ola hayrola ama moralim cok bozuk hic kanama leke vs olmamisti. Durdu durdu tam oldu. Bilmiyorum hayirlisi sagolun yazanlardan merak edenlerden Allah razi olsun.

Canım birkaç dakika bir şey izleyecekse de telefon uzakta dursun, radyasyon almasın en azından
Biraz aciktirip yemeği öyle yemesini saglicam bakalım insaAllah alışır. Zaten şuan çok şükür bir duskunlugu yok. Oyun oynarken hep yanında istiyor beni. Elime telefonu alsam atmaya çalışıyor. Tek başına asla oynamaz insaninda kendine göre işi gücü oluyor hep oyun oynayamiyorumki. Kitaplar aldım ona resimli. Sürekli soruyorum kedi nerde yıldız nerde masaAllah i var hepsini biliyor ama sürekli ben sorayım o göstersin istiyor. Eğer ben yanından kalkarsan mutfağı karıştırmaya benden önce gidiyor

Aynen oyle canm simdi boyu yarisinda bi kizi bitanede kucugu var cok sukur hayatindan memnun.
Kiz sprialle bile hamile kaldiya biz yillardir ugrasiyoruz
MasaAllah valla. Şuan bende hayatımdan memnunum sadece cocuk konusjnda çok acele etmişim diyorum . Ev içi sıkıntılar coktu bende ben hep bı çocuğum olsun ona siginayim istiyordum ama Rabbim hayırlı zamanda verdi. Eğer ozamanlar çocuğum olsaydı çok iyi bir gelecek saglayamazdik ki şuan onun yanında hiç tartışmayiz bagrismayiz. Etkilenmesin diye

Sandalyede kıl kuzum sakın ara verme bir yere yaslanarak kıl . Kapıya yaslan mesela zaten baş hareketleriyle kılıyorum ben oturudgum yerden. Secdeye egilmiyorumm . Baya araştırmıştım bu konuda
Bende oturarak kılıyorum ama secdeye eğiliyorum hiç kasıklarımda ağrı felan hissetmiyorum kılmayım mı öyle sakıncası mı var canım

Reactions: Z P
Ben aldim gecen ay koluma yarim bileklik yaptirdim.
Ben bayadir girmiyordum evde biriktircem diyip artistlik yaptım Biriktire Biriktire bi çeyrek alabildim. Şuan kenarda duran altinlardan pek eşimin haberi yok. O yüzden doğuma para biriktirelim dedim Günden hariç extradan da koyarız Güne girdiğimde bilmez. Hiç ilgilenmez öyle seyleele

Korkma canm insallah sabaha lekelenmeye doner sen hic kalkma tuvalet disinda

Ben hayatimda ilkkez girdim akraba gunu oda esimin haberi var paraya karismaz git hepsiyle gez toz alisveris yap dedi de yazik dedim

Bende oturarak kılıyorum ama secdeye eğiliyorum hiç kasıklarımda ağrı felan hissetmiyorum kılmayım mı öyle sakıncası mı var canım
Sakıncası tabikide yok canım benim. Ama ben eğilince kasıklarım ağrıyor. Oğlumdada 3 ayıma kadar oturarak kilmistimm sonra 20.ci haftama kadar ayakta kıldım. Sonra hep oturdum hatta doğuma yakın yerde bile kilamadim zorlanıyordum kalkarken sandalyede kildim

3 yaşına kadar kendi oynayamaz canım. 3 yaşında da 5-10 dakika kadar oynamaya başlıyor. Benimki 37 aylık. Yeni başladı kendi oyun kurmaya

Geçmiş olsun cnm üzülme Allah'ın izniyle birşey olmaz korkma dua et ve yat

Ben hayatimda ilkkez girdim akraba gunu oda esimin haberi var paraya karismaz git hepsiyle gez toz alisveris yap dedi de yazik dedim
Ayy yok kız ben o konuda çok tutucuyumdur. Belki kocam diretse harcamicaksin diye inada insanın harcayasi gelir. Ben kendime altın yapmayı çok severim ama hani takayimda hava atayim icin falan değil. Lazım olursa kimsenn kapısına gitmeyelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…