EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Reactions: Z P
Ya ben namaz kılarken kasıklarım çok acıyor sonra dedim oturarak kilayim bu seferde belime ağrı girdi ayağa kalkamadım annem kaldırdı siz nasıl kiliyorsunuz
Canım oturarak kılıyorum ben. Kasıklarım çok ağrıyor benimde. Belin çok ağrıyorsa şimdilik farzını kilabilirsin Ben öyle yapıyorum kuzum. Yatsiyi biterene kadar belim kopuyordu. O yüzden bazen farzını vitiri kılıp bitiriyorum Rabbim kabul buyursun

Ben zaten yatsıda kilitleniyorm bildiğin emekleyerek ayağa kalkmaya calisiyrm ne yapacam ya ara verdim de çok vicdan azabı çekiyorum

Reactions: Z P
Ben daha dusunmedim cok erken diye
Yok İnanki erken değil. Ben mi çok takintiliyim bilmiyorumm kadın doktorlar bana göre değil şahsen. Anlaşamıyoruz hiç. Ya sert konusyorlar yada emri vaki yaparak konusyorlar. Ben daha çok doktorların bana iyi yumuşak huylu davranması taraftarıyım

Ben zaten yatsıda kilitleniyorm bildiğin emekleyerek ayağa kalkmaya calisiyrm ne yapacam ya ara verdim de çok vicdan azabı çekiyorum
Sandalyede kıl kuzum sakın ara verme bir yere yaslanarak kıl . Kapıya yaslan mesela zaten baş hareketleriyle kılıyorum ben oturudgum yerden. Secdeye egilmiyorumm . Baya araştırmıştım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…