- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.601
İnsaAllah canım benim. Senin tek embriyomuydu. Valla benim oğlum 4 de uyudu birlikte bı yatmisiz 6bucukta kalktık rüya goruyordum o ara oğlumu görüyorum yanında sarışın bebek oğlum telefonla oynuyor bebekde yanında kıza benziyorduBen de bugün 11.00’e kadar yataktan çıkmadım, akşam da sekizde tekrar uyuyakalmışım. İnşallah minnoş duruyordur yerinde onun belirtisidir
Valla benim icin erken cunku dogumu dusunemem suanda once bi doktor doktor gezip kendime uygun birini bulmam lazmYok İnanki erken değil. Ben mi çok takintiliyim bilmiyorumm kadın doktorlar bana göre değil şahsen. Anlaşamıyoruz hiç. Ya sert konusyorlar yada emri vaki yaparak konusyorlar. Ben daha çok doktorların bana iyi yumuşak huylu davranması taraftarıyım
Yaa bende düşündüm aynısını. Ultrason kağıtlarını yapistirirm kilosunu boyunu yazarım diye ama oğlumda yapmadım vicdan yapmıyor değilimValla hicbirsey dusunmuyrm ona bakarsan mesala su hatıra defterleri varya her ay yazıyorsun falan onu çok begeniyrm ama alsammi kararsizim
Bende alicam ama cok erken oyle seyler icin henuz en azindan bi 12 13. Haftalik olalimValla hicbirsey dusunmuyrm ona bakarsan mesala su hatıra defterleri varya her ay yazıyorsun falan onu çok begeniyrm ama alsammi kararsizim
En büyük şansım eşimin bankası karşılıyor yoksa dünya para acıbadem uçmuşÜcreti ne kadar canım sordunmu
Tabi o bendede var şuan iste benden ondan bahsediyorum. Zaten iyi bı doktor bulunca doğumu orda düşünüyorsunValla benim icin erken cunku dogumu dusunemem suanda once bi doktor doktor gezip kendime uygun birini bulmam lazm
Bende okuyodum ama o evlenip 1 ay sonra cocuk yapmayi tercih etti19 yaşında çocuk mu doğurdu ya. Ben o yaşta dirsek çürütüyordum daha
Hmmm ilerde sorabilir bana neden yapmadın diyeYaa bende düşündüm aynısını. Ultrason kağıtlarını yapistirirm kilosunu boyunu yazarım diye ama oğlumda yapmadım vicdan yapmıyor değilim
Evet canım tek. Hayır olsun inşallah rüyan. Telefonu hiç almasın yavrularımız eline inşallahİnsaAllah canım benim. Senin tek embriyomuydu. Valla benim oğlum 4 de uyudu birlikte bı yatmisiz 6bucukta kalktık rüya goruyordum o ara oğlumu görüyorum yanında sarışın bebek oğlum telefonla oynuyor bebekde yanında kıza benziyordu
Kız tahlil verdi doktor bunları yaptır dedi kadın doğum doktoruna gittim medikalparka diyo doktor bende muayene olmuyorsn sürekli tahlil ilaç istiyorsn demezmiValla benim icin erken cunku dogumu dusunemem suanda once bi doktor doktor gezip kendime uygun birini bulmam lazm
Hic bilmiyorum nereye giderim aklimda biri var ama hastaneyi dogum olarak istemiyorm muayenelerine giderim amaTabi o bendede var şuan iste benden ondan bahsediyorum. Zaten iyi bı doktor bulunca doğumu orda düşünüyorsunBen oğlumda 2 3 doktor değiştirmişimdir
AA evet kuzum söylemiştin. Bizde öyle bı imkan yok malesefEn büyük şansım eşimin bankası karşılıyor yoksa dünya para acıbadem uçmuş
Ya der tabiKız tahlil verdi doktor bunları yaptır dedi kadın doğum doktoruna gittim medikalparka diyo doktor bende muayene olmuyorsn sürekli tahlil ilaç istiyorsn demezmi
Valla veriyorum kuzum yemek yerken onun dışında yaramazlık tan istemiyor. Keşke yemeğini normal yese. Eşim çok kızıyor alistirdim öyle diyeEvet canım tek. Hayır olsun inşallah rüyan. Telefonu hiç almasın yavrularımız eline inşallah
En aşağı 3 bin cnm arkadaşım doğum yaptı 3 bin verdiAA evet kuzum söylemiştin. Bizde öyle bı imkan yok malesefBende güne girdim apartmanda Nisan gibi alıyorum . Üstüne de katarim artik
Heh işte o giciklar genelde de beni buluyorYa der tabioyle giciklar var
3 bine razıyım canım insaAllah daha yüksek çıkmaz.En aşağı 3 bin cnm arkadaşım doğum yaptı 3 bin verdi
Şimdi doktor arayacam esiminde emekli sandığı hep özel hastanelerde geçiyor bizim burda tek burası İstanbulada sürekli muayene olmaya gidememYa der tabioyle giciklar var
Canım birkaç dakika bir şey izleyecekse de telefon uzakta dursun, radyasyon almasın en azındanValla veriyorum kuzum yemek yerken onun dışında yaramazlık tan istemiyor. Keşke yemeğini normal yese. Eşim çok kızıyor alistirdim öyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?