• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben de bugün 11.00’e kadar yataktan çıkmadım, akşam da sekizde tekrar uyuyakalmışım. İnşallah minnoş duruyordur yerinde onun belirtisidir
İnsaAllah canım benim. Senin tek embriyomuydu. Valla benim oğlum 4 de uyudu birlikte bı yatmisiz 6bucukta kalktık rüya goruyordum o ara oğlumu görüyorum yanında sarışın bebek oğlum telefonla oynuyor bebekde yanında kıza benziyordu 😅

Yok İnanki erken değil. Ben mi çok takintiliyim bilmiyorumm kadın doktorlar bana göre değil şahsen. Anlaşamıyoruz hiç. Ya sert konusyorlar yada emri vaki yaparak konusyorlar. Ben daha çok doktorların bana iyi yumuşak huylu davranması taraftarıyım
Valla benim icin erken cunku dogumu dusunemem suanda once bi doktor doktor gezip kendime uygun birini bulmam lazm😂

• Komik
Reactions: Z P
Valla hicbirsey dusunmuyrm ona bakarsan mesala su hatıra defterleri varya her ay yazıyorsun falan onu çok begeniyrm ama alsammi kararsizim
Yaa bende düşündüm aynısını. Ultrason kağıtlarını yapistirirm kilosunu boyunu yazarım diye ama oğlumda yapmadım vicdan yapmıyor değilim🙁

Valla benim icin erken cunku dogumu dusunemem suanda once bi doktor doktor gezip kendime uygun birini bulmam lazm😂
Tabi o bendede var şuan iste benden ondan bahsediyorum. Zaten iyi bı doktor bulunca doğumu orda düşünüyorsun 😅Ben oğlumda 2 3 doktor değiştirmişimdir

İnsaAllah canım benim. Senin tek embriyomuydu. Valla benim oğlum 4 de uyudu birlikte bı yatmisiz 6bucukta kalktık rüya goruyordum o ara oğlumu görüyorum yanında sarışın bebek oğlum telefonla oynuyor bebekde yanında kıza benziyordu 😅
Evet canım tek. Hayır olsun inşallah rüyan. Telefonu hiç almasın yavrularımız eline inşallah

• Beğen
Reactions: Z P
Kız tahlil verdi doktor bunları yaptır dedi kadın doğum doktoruna gittim medikalparka diyo doktor bende muayene olmuyorsn sürekli tahlil ilaç istiyorsn demezmi

Evet canım tek. Hayır olsun inşallah rüyan. Telefonu hiç almasın yavrularımız eline inşallah
Valla veriyorum kuzum yemek yerken onun dışında yaramazlık tan istemiyor. Keşke yemeğini normal yese. Eşim çok kızıyor alistirdim öyle diye

Back
X