- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
- #14.581
İnşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah
Ya ben namaz kılarken kasıklarım çok acıyor sonra dedim oturarak kilayim bu seferde belime ağrı girdi ayağa kalkamadım annem kaldırdı siz nasıl kiliyorsunuzİnsaAllah canım benim. Valla benim oğlan uyusa hemen namaz kılıp yatarım. Uykuya doyamadım bugün . Ailecek uyumusuz![]()
Kötü şeyler getirmeyin ya aklınıza iyi düşünün iyi olsun dua edin bizde ediyoruz hayırlı haberlerle döneceksinizİnşallahİlkinde hiç sorun yaşamamıştım, şimdi kendimi umutsuz hissediyorum
Nerde yaptı kuxum masaAllah iyi normal yapmışlar ben sezeryanAnadolu yakasindayim ben bilmiyorum hic arastirmadimkiz kardesm 2 dogum yapti normaldi
![]()
Bende acıbadem Okan üniversitesi düşünüyrm ins nasip olursaAnadolu yakasindayim ben bilmiyorum hic arastirmadimkiz kardesm 2 dogum yapti normaldi
![]()
İnşallah. Allah büyükKötü şeyler getirmeyin ya aklınıza iyi düşünün iyi olsun dua edin bizde ediyoruz hayırlı haberlerle döneceksiniz![]()
Canım oturarak kılıyorum ben. Kasıklarım çok ağrıyor benimde. Belin çok ağrıyorsa şimdilik farzını kilabilirsinYa ben namaz kılarken kasıklarım çok acıyor sonra dedim oturarak kilayim bu seferde belime ağrı girdi ayağa kalkamadım annem kaldırdı siz nasıl kiliyorsunuz
İnşallah canım. Birbirimizi etiketleyelim haber verelim yarınHayırlısı canım yarın bende o saatlerde giderim. Güzel haberler veririz insaAllah birbirimize ,![]()
Ücreti ne kadar canım sordunmuBende acıbadem Okan üniversitesi düşünüyrm ins nasip olursa
Ben daha dusunmedim cok erken diyeBende acıbadem Okan üniversitesi düşünüyrm ins nasip olursa
İnsaAllah canım benimİnşallah canım. Birbirimizi etiketleyelim haber verelim yarın![]()
Ben zaten yatsıda kilitleniyorm bildiğin emekleyerek ayağa kalkmaya calisiyrm ne yapacam ya ara verdim de çok vicdan azabı çekiyorumCanım oturarak kılıyorum ben. Kasıklarım çok ağrıyor benimde. Belin çok ağrıyorsa şimdilik farzını kilabilirsinBen öyle yapıyorum kuzum. Yatsiyi biterene kadar belim kopuyordu. O yüzden bazen farzını vitiri kılıp bitiriyorum Rabbim kabul buyursun
Özel Erdem hastanesinde catir catir dogurdu valla ilk cocugunu 19 u yeni bitmisti dogurduNerde yaptı kuxum masaAllah iyi normal yapmışlar ben sezeryan![]()
Yok İnanki erken değil. Ben mi çok takintiliyim bilmiyorumm kadın doktorlar bana göre değil şahsen. Anlaşamıyoruz hiç. Ya sert konusyorlar yada emri vaki yaparak konusyorlar. Ben daha çok doktorların bana iyi yumuşak huylu davranması taraftarıyımBen daha dusunmedim cok erken diye![]()
Ben de bugün 11.00’e kadar yataktan çıkmadım, akşam da sekizde tekrar uyuyakalmışım. İnşallah minnoş duruyordur yerinde onun belirtisidirİnsaAllah canım benim![]()
Sandalyede kıl kuzum sakın ara vermeBen zaten yatsıda kilitleniyorm bildiğin emekleyerek ayağa kalkmaya calisiyrm ne yapacam ya ara verdim de çok vicdan azabı çekiyorum
Insallah bundada yasamazsinİnşallahİlkinde hiç sorun yaşamamıştım, şimdi kendimi umutsuz hissediyorum
19 yaşında çocuk mu doğurdu ya. Ben o yaşta dirsek çürütüyordum dahaÖzel Erdem hastanesinde catir catir dogurdu valla ilk cocugunu 19 u yeni bitmisti dogurdu![]()
Valla hicbirsey dusunmuyrm ona bakarsan mesala su hatıra defterleri varya her ay yazıyorsun falan onu çok begeniyrm ama alsammi kararsizimBen daha dusunmedim cok erken diye![]()
İnşallah bu hafta hepimiz çok güzel şeyler yazalım burayaInsallah bundada yasamazsinbende umutsuzum da iste kendimi umutlu olmaya tesvik ediyorum
![]()