EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar Cok kotuyum bi bakin nolur
Gecen hafta carsamba gunu doktora gittik. Keseyi gordu yolk sac mi ne onuda gordu cok guzel hareli filan dedi kanana alani yok hersey cok iyi dedi. Haftaya cuma kalp atisi icin cagirdi. Ben yogun mide bulantisi yasiyorum 10 gundur birde bel agrim vardi. Onun disinda normaldim. Biraz once esim isten geldi sofra hazirliyorum tam islaklik oldu ki cok oluyo akinti zannettim wcye kostum hemen bi baktim kan ve kipkirmizi utanmasam atarim buraya yani normal pihtisiz safi kan. 5-6 pecete ayri ayri sildim o kadar geldi yarim cay bardagi gelmistir yada tam bilemiyorum suan hala şoktayım. Hastaneye gidemiyoruz cunku pandemi hastanesi ve cok yogun baska yakinda hastane yok burada. Prolutex vur dedim esime hemen. Yasayanlar yazabilir mi lütfen kaybetmis olabilirmiyiz sizce

Eklentiler

• 20201111_201028.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 99
Ü
doktorunuza sordunuz mu?Belki bi iğne falan der.Burda yaşayan olmuştu.Bir şey olmamıştı merak etmeAma doktoruna sormalısın bence.

Korkma canm doktoruna soyle hemen.
Ama muayene olacagin biyer olsa hemen muayene olsan daha rahat olurdu senin icin
Kaybetmemissindir oyle olsa kanaman cok olurdu parcali olurdu.prolutex durdurucaktir kanamayi ayaklarinin altina bi yastik koy uzan kalkma hic

Benim de oldu lekelenmem hala devam ediyor hatta acile gittik her şey yolundaydı tek bir hastane mi var başka hastaneye gitseniz acile bence mutlaka gidin içiniz rahat etsin kanama devam ediyor mu?

Lütfen endişelenmemeye çalışın. Sakince ayaklarınızı havaya kaldırıp uzanın. Bol su için. Dilerim birşey olmaz

Aradik ariyoruz doktoru ulasamadik hala. Simdi yine gittim wcye peceteyi atiyorum kizlar özür dilerim simdiden ama nasil bi kanama oldugunu anlatamiyorum tam
Benim doktorum şiddetli ağrı olur demişti ben de kesin düşürdüm diye gittim ben de bi de koyu renkli koyu kıvamlı da gelmişti bak şiddetli ağrın yoksa düşük değildir proluton depot diye bi iğne verir doktor hemen doktora git illa kendininki olmak zorunda değil

Reactions: Z P
Benim de oldu, proluton depot 500 lük vuruldum. Önce 3 günde 1, kesilince haftada 1 e çekti dr um. Önce pembemsiydi birkaç gün sonra kahve gelmeye başladı. Özel bir hastane yok mu yakınınızda gidin içiniz rahat etsin.

Aradik ariyoruz doktoru ulasamadik hala. Simdi yine gittim wcye peceteyi atiyorum kizlar özür dilerim simdiden ama nasil bi kanama oldugunu anlatamiyorum tam
Benim böyle olmamamıştı ama doktorum bana kırmızı da olabilir kanama hiç korkma demişti normal demişti korkma sakın korkmak daha çok zarar verebilir bebeğine

Bebeğe zarar vermeyecek bir kanama olabilir, ama mutlaka vakit kaybetmeden bir hastaneye gitmeniz gerek. Sakin kalın ama hiç zaman kaybetmeden de hastaneye gidin

Benim de bu şekilde kanamam oldu. Proluton iğneye ilave bir fitil kullandırdı doktorum ve kanamalarda çok etkili olduğunu söyledi adı endol. Sakin olmaya çalışın inşallah duruyordur bebiş...

Acile gidicez simdi doktora ulasamadik. Acilde napiyorlar muayene mi ediyorlar benim muayenem karindan yapilmisti. Acilde kadin dogumcu bulunuyor mu. Kanamayla acile gidenler bilgi verebilir mi
Devlet hastanesi acilinde 24 saat kadın doğumcu varmış özelde yok yani benim şehrimde öyle kontrolünü yapar karından alttan yapamaz zaten

Büyük ihtimal keseyle alakası yoktur kuzum kanamanın. 8 Ci haftaya kadar böyle kanamalar oluyor malesef. Proluton neden vurulmuyosun

Acile gidicez simdi doktora ulasamadik. Acilde napiyorlar muayene mi ediyorlar benim muayenem karindan yapilmisti. Acilde kadin dogumcu bulunuyor mu. Kanamayla acile gidenler bilgi verebilir mi
Kuzum alttan bakicaklar ve sakin korkma baktırmam deme. Bende knamayla oğlumda gittiğimde alttan baktılar. Düşük ignesi vurdular 1 gecede hastanede kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…