- 12 Mart 2019
- 14.815
- 34.208
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Bosver oluyosa da doktorlar bilir isiniEvet olmuyor akntıdan suphelenip ovu testi yaptım cizgi bile cıkmadı
Benimde kisa surdu 4. Gundd bitti normalde baya 6 7 gun surerdi aldgmz ilaclardan olabilirBosver oluyosa da doktorlar bilir isini
Bu arada benim adetim 3 gun surdu ya neden acaba estrofem kesti dicem ama onceki denemelerimde hic olmamisti boyle bisey
Ya benm 5 gun surerdi normalde ama 3. Gunde bitince sasrdim demekki ilaclardan canim daha oncede olduysada hatirlamiyorum heraldeBenimde kisa surdu 4. Gundd bitti normalde baya 6 7 gun surerdi aldgmz ilaclardan olabilir
Ilk adetim 5 gun içerisinde geldi. Suan rahim dinlendirmeye girmiştik ve ikinci adeti olmuyorum. Şimdi yazdim doktoruma bakalım ne diyecekHamilelik degil o zamandoktorunuz bisi demedi mi ben kullandgm ilaci biraktiktan 5 gun sonra regl olmustum biraz fazla geldi gecikmeniz
Aynen erken bitmesi iyi ya rahim hazrlanmaya basliyor hemenYa benm 5 gun surerdi normalde ama 3. Gunde bitince sasrdim demekki ilaclardan canim daha oncede olduysada hatirlamiyorum heralde
Ben opudan 11 gün sonra regl olmustum benimde rahim dinlendirme yaptı 2. Adet icinde cylo prognova verdi 21 gun onu kullandim ilac bitiminin 5. Günü regl oldum... bakalım doktorunuz ne diyecekIlk adetim 5 gun içerisinde geldi. Suan rahim dinlendirmeye girmiştik ve ikinci adeti olmuyorum. Şimdi yazdim doktoruma bakalım ne diyecek
Tam bende gruba estrofem ile ilgili soru sormaya gelmiştim tevafuk olduBosver oluyosa da doktorlar bilir isini
Bu arada benim adetim 3 gun surdu ya neden acaba estrofem kesti dicem ama onceki denemelerimde hic olmamisti boyle bisey
Normal canim ilaclar yumurtlamayi önluyo ondan baski hissedebilirsinTam bende gruba estrofem ile ilgili soru sormaya gelmiştim tevafuk oldu☺ Bu ay adetim resmen 2.5-3 gün sürdü estrofeme başladıktan sonra kesildi sanki. Ve estrofeme başladıktan 3 gün sonra kasıklarımda sancı ve baskı oluyor bu durumu yaşayan var mı?
Hadi hayirli olsun canim bebegin sıkı sıkı tutunshn sanaBen sabah transferimi oldum. Doktorum sadece progestan fitil verdi. Sabah akşam onu kullanacağım bakalım. 14 Ekim test.
Ayy inşallah hayırlısı.. Muhtemelen ben 7.günde test yaparım. Haftaya bugün yani:))Hadi hayirli olsun canim bebegin sıkı sıkı tutunshn sana
Ben 6. Gunumde yapmistim pozitif cikmisti 7. Gunde kan vermistimAyy inşallah hayırlısı.. Muhtemelen ben 7.günde test yaparım. Haftaya bugün yani:))
Sağlıkla tutunsun inşallahBen sabah transferimi oldum. Doktorum sadece progestan fitil verdi. Sabah akşam onu kullanacağım bakalım. 14 Ekim test.
Benim niyeyse idrar testlerinde çıkmıyor. Bende pes ettim artık. Direkt kan da batiriyorum:) 7.günde 65 çıkmıştı ilk gebeliğimde.Ben 6. Gunumde yapmistim pozitif cikmisti 7. Gunde kan vermistim
İnşallah çok tşk ederimSağlıkla tutunsun inşallah
Benımde yarın transferimİnşallah çok tşk ederim
Yaklaşık 20 - 21.günlerKızlar dondurulmuş 3.gün embriyosu adetin kaçıncı günü transfer ediliyor genelde ?Bilgisi olan var mı?
Hayırlısı olsun inşallah. Nerde yaptiriyosunuz İstanbulda misiniz?Benımde yarın transferim ❤
Bosver ozaman direk kan verBenim niyeyse idrar testlerinde çıkmıyor. Bende pes ettim artık. Direkt kan da batiriyorum:) 7.günde 65 çıkmıştı ilk gebeliğimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?