- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi karamel Latte
Merhaba hosgeldin canim ilk denememi 5. Gun embriyosumu1 ekim transfer oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hosgeldin canim ilk denememi 5. Gun embriyosumu1 ekim transfer oldum
hoşbulduk canım 3.deneme 6gun 6bc yani çok kaliteli değil dondurulmuş embriyoMerhaba hosgeldin canim ilk denememi 5. Gun embriyosumu
Olsun canim kalitesine takilma sen 6. Gun olmasi iyimis benimde 3. Denemem olacak insallahhoşbulduk canım 3.deneme 6gun 6bc yani çok kaliteli değil dondurulmuş embriyo
Bugün yaptım tek cizgiFazla bir sure 19 gun gebelik testi yaptnz mi bazen dinlendirmede gebelik ogrenen oluyor
hakkımızda hayırlı olsun inşallah hepimizinOlsun canim kalitesine takilma sen 6. Gun olmasi iyimis benimde 3. Denemem olacak insallah
Fazla bir sure 19 gun gebelik testi yaptnz mi bazen dinlendirmede gebelik ogrenen oluyor
[/QUOTE biraz önce yaptim tek çizgi cikti
Insallah canimhakkımızda hayırlı olsun inşallah hepimizin
sizin ne zaman gün bellimiInsallah canim
Benim daha var 14 unde kontrolum var canim ozaman belli olucaksizin ne zaman gün bellimi
Iyi iyi insallah negatif cikarda hersey yolunda ilerlerCovid testi yaptırdım sürüntü şeklinde 250 tl
İkiside iyi ben 11 gün gittiğimde yumurta 20 mm kalınlık 11 mm di 11. Günün ovulasyon sayıp üzerine 5 gün saydıkızlar 12.gun rahım kalınlıgı 9.8 ıyımı acaba yayumurtam da 18 mm olmus kan verdim yine bugun bellı olurmu transfer gunum acaba
Kalinlik iyi canim e2 hormonu istenilen degerde olursa transferin belli olurkızlar 12.gun rahım kalınlıgı 9.8 ıyımı acaba yayumurtam da 18 mm olmus kan verdim yine bugun bellı olurmu transfer gunum acaba
Canim benim de dun 12.gun 10mm doktor iyi dedi. Biraz netten arastirdim en uygun kalinlik 10-11 imis. Doktor sana kalinlik iyi dedi mi? Bir de sen taze transfer mi olacaksin?kızlar 12.gun rahım kalınlıgı 9.8 ıyımı acaba yayumurtam da 18 mm olmus kan verdim yine bugun bellı olurmu transfer gunum acaba
Hamilelik degil o zaman doktorunuz bisi demedi mi ben kullandgm ilaci biraktiktan 5 gun sonra regl olmustum biraz fazla geldi gecikmenizBugün yaptım tek cizgi
Olmuyo canim ben 2 denememde de oyle bi problem yasamadim sanirim kullandigimiz ilaclardanKizlar dondurulmus transferde yumurtamiz oluyor mu? Doktor bana yumurtayla ilgili bisey demedi. Gunde 3 kez estrofem kullaniyorum o mu engelliyordu yumurta olusmasini
yok canım benım dondurulmus dogal sıklusta olacam ılac kullanmıyorumm ben farklı bır sehırde kontrole gıdıyorum ogleden sonra ancak dönüş yaparlar bana burdakı doktor iyi dedıCanim benim de dun 12.gun 10mm doktor iyi dedi. Biraz netten arastirdim en uygun kalinlik 10-11 imis. Doktor sana kalinlik iyi dedi mi? Bir de sen taze transfer mi olacaksin?
Evet olmuyor akntıdan suphelenip ovu testi yaptım cizgi bile cıkmadı Violett90Olmuyo canim ben 2 denememde de oyle bi problem yasamadim sanirim kullandigimiz ilaclardan