- 12 Mart 2019
- 15.159
- 34.583
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #6.261
Ben saymiyorm vallaBen transfer gununu de sayiyorum siz nerden sayarsaniz sayin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben saymiyorm vallaBen transfer gununu de sayiyorum siz nerden sayarsaniz sayin![]()
Transferden 3 gun once basladim 5 gun birer tane icip biraktim ben canimPrednolu günde kaç tane içtiniz. Ben çarşambadan beri 2 kere içiyorum. Sabah.akşam
Hahaha boyle yapsam bende de olmaz tamam dikkat ediyorum o zamanBak ben ac karna gun kurusu kuru incir duphalac ustune su iciyorum sonra kahvalti yaparken salatalk domates kivircik yiyorm hic ekmek yok tabi oglen activia yine kurudut filan sonra meyve yiyorum aksam yemeklerim sebze yemegi ve yaninda kayisi komposto su en son yatmadan da zeytinyag ve kefir icip yatiyorm bu sekilde kabizlk yasamadim![]()
Neye göre kabız yada ishal oluyoruz acaba hemşire kabız yada ishal olursan bize haber ver demişti sen söyledin miBende kabzlık oldu hala da var o sorun![]()
E bunlara ragmen oluyo biraz dusun yapmasam artik ne olurHahaha boyle yapsam bende de olmaz tamam dikkat ediyorum o zaman![]()
Bende de haşimato var canım ben sormuştum doktora tiroit ilacını etkiler mi prednol diye alakası yok demişti o yüzden sordum canım bekle bir kaç gün daha sen üzme kendiniPrednol bağışıklığı baskılıyor canım.hipotroid var bende yani otoimmun hastalığı.öyle olunca vücut bebeği düşman sanıp savunmaya geçip bebeği öldürebiliyormuş. Aynen keşke yapmasaydım.tutamadım kendimi
Aynen söyledim kabz oldugumu surup almami soyledi su ic bol bol dediNeye göre kabız yada ishal oluyoruz acaba hemşire kabız yada ishal olursan bize haber ver demişti sen söyledin mi
Ben saymiyorm vallaonu saysaydim bugun test yapmam lazimdi
![]()
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutunsun aynı gün transfer olmuşuzMerhabalar herkese benimde dün yani 23 ekimde transferim oldugenetik taramadan sağlıklı gelen bir embriyomuz vardi. Hepimiz icin hayirlisi olur umarim
YerlesmeKızlar ya peceteye sıldıkce cok hafıf pembemsı gelıyo bu ne olabılırkı![]()
Inanma kuzu bunlara![]()
Bu gebelik testlerinin malzemeleri evinizde var! - Gazete Haberleri
Gazete Haberleri - Hamileliğin ilk belirtileri her kadında aynı şekilde hissedilmeyebilir. Bazı kadınlar tüm belirtileri yaşarken bazıları ise adet gecikmesi...www.google.com
Resim olarak atamadım![]()
Benim de geçmezse pazartesi günü söyleyim o zaman belki ishal için de bir şey önerirAynen söyledim kabz oldugumu surup almami soyledi su ic bol bol dedi
Yerlesme kanamasi olabilir kuzum. Kacinci gunun bugun test yaptin mi. Yazdiklariniz.aklimda kalmadigi icin tekrardan soruyorum hepKızlar ya peceteye sıldıkce cok hafıf pembemsı gelıyo bu ne olabılırkı![]()
Oo cok iyi canim pgt islemimi benimde oyle suan transferim yapildi pgt islemi yapilarak. Umarim tutar canimMerhabalar herkese benimde dün yani 23 ekimde transferim oldugenetik taramadan sağlıklı gelen bir embriyomuz vardi. Hepimiz icin hayirlisi olur umarim
Gercekmı ya bıan gorunce korktum off offYerlesme![]()
Bugun 7.gun canım hıc test fln yapmadımYerlesme kanamasi olabilir kuzum. Kacinci gunun bugun test yaptin mi. Yazdiklariniz.aklimda kalmadigi icin tekrardan soruyorum hep